Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba ben daha önce de burayı takip ediyordum aynı sorun beni de çok üzmeye başlayınca ameliyat olmaya karar verdim sanırım doktor ismi verilmiyor ama ben istanbulda bagdat caddesinde muayenehanesi olan bir doktorla görüştüm daha önce de burda duymuştum adını bacaklarım da ben de ince oldugum için bana silikon önerdi..boyum 1.70 ve 51 kiloyum..su bir kac gün içinde karar verip doktora tarih için haber vermem gerek ama sinirlerim cok bozuk..annem ve ananemin haberi var onlar destek oluyor bana onlar da cok panik halindeler ne yapmam gerektigini bilemiyorum bu ameliyatı kesinlikle olmak istiyorum ama daha once silikon amliyatı olanlar yardımcı olabilirse özellikle ameliyat sonrası ve doktor tavsiyeleri hakkında çok sevinirim..

bu arada fiyatını da belirtmek istiyorum silikon ve diz içlerimden yağ aldırmak için 7 bin tl.. burda yaptıranların ne kadara yaptırdıgını da merak ediyorum..

Palmadora atasehirde ameliyat olcam ama dr.um soyledigin kisi degil. Foruma 100 post gondermeden kislere msj atamiyorum o yuzden burdan yaziorum. Ahmet bey forumda paylasildigi icin superdry yontemine baktim. Umarim ameliyatin harika gecer, msn skype fln kullaniyosan adresini gnderrsen ordan drumun adini sana soylerm.

bana da yazar mısın mailimi özeline atıyorummm

ARKADAŞLAR İSİM VERMEYİN LÜTFEN BU BUKADAR ZOR MU YA ANLAYAMIYORUM,Gerçekten isim öğrenmek isteyen zahmet edip 100 mesaj hakkını doldurur geyik muhabbetinden, bacak probleminiz bukadar önemliyse azıcık uğraşın birzahmet

kaas ta kurtuldu inşallah istediği gibi olur. darısı hepimizin başına..

Arzuxx isim soranlar mesaj sayisi yeterli olanlar mesaj sayisi yeterli olmayan benim, bana ozel mesaj atip benden isim istiyolar.

Merhaba
Ben palmadoronun tanidigi. Palmodoro sabah saat 8de ameliyata girdi vr hala cikmadi. Neden bukadar uzun surdu cok
Moralim bozuk bukadar uzun surmesi normal mi ((((

Merhaba
Ben palmadoronun tanidigi. Palmodoro sabah saat 8de ameliyata girdi vr hala cikmadi. Neden bukadar uzun surdu cok
Moralim bozuk bukadar uzun surmesi normal mi ((((

Meraklanma bu konuda tecrübeli biri olarak (ameliyat olan çok arkadaşımız oldu forumdan,bazılarıyla samimi olduk,ameliyat öncesi sonrası yanlarındaydım)uyumamız ve ameliyat arkasından ayılma süresi bunlar uzayabiliyor.Çok geçmiş olsun sonucundan çok mutlu olur inşallah.

Son düzenleme:
teşekkür ederim özelden msj atan arkadaşlara ben cevap atamıorum msj sayımı doldurmadıgım için ama en azından biraz rahatladım cünkü iki haftadır ağlamaktan bir hal olmuştum :)

Ukalaycı...benim bu cuma 2 arkadaşım orda ameliyat olacak...7 kat aynı doktora...senide ziyarete gelirsem şaşmaŞimdiden sana da geçmiş olsun

gel tabi :) ne ameliyatı olacaklar? saat kaçta?? ben öğlenden gelicem tahlillerimi yaptırcam akşama ameliyat inşallah ben saat 5-6 gibi olur diye tahmin ediyorum.

gel tabi :) ne ameliyatı olacaklar? saat kaçta?? ben öğlenden gelicem tahlillerimi yaptırcam akşama ameliyat inşallah ben saat 5-6 gibi olur diye tahmin ediyorum.

2 side meme küçültme ve lazer lipo....seninki zor değil korkma..ben hastanede 2 gece kaldım ...koridorda dolaşırken genç bir kız benim odamın yanında senin yaptıracağın işlemi yaptırmış konuştuk...hemde ailesinden gizli düşün ..o gece kalmadı çıktı evine gitti.Meme ameliyatı biraz daha zor yani.Bende öğleden sonra ziyarete gelirim...onların ayılmasını beklerim.Ben doktoru araştırırken kimseyi bulamamıştım,bak sen benden önce bulmuşsun doktoru

sen aralık ayında mı ameliyat oldun?? bi kere denk geldim sana başka konularda forumun meleği diyolar öyle gerçekten =))

arkadaşlar dr bana gelirken orta sıkılıkta varis çorabı almayı unutma dedi. onu nereden alıyoruz??

Son düzenleme:

Evet benim bu ayla beraber...6 ay olacak..sağolsun arkadaşlar,yakıştırdılar meleği...ben çok araştırma yaptım doktor konusunda...başka doktorda tavsiye ettim birkaç arkadaşa sonuçlarını görebildiklerim iyi olanlara...elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum...Ben bu aşamalardan geçerken çok zorlanmıştım...o yüzden elimden geldiğince yardım ediyor deneyimlerimi tarafsız aktarmaya çalışıyorum.

Doktorumuz aynı...varis çorabı kendisi vermiyormu?Hım bizlerin hepsinin iç çamaşırını korsesini o verdi.Sor bakalım bir daha...birde yanında ki eczanede olur mutlaka.Ama sen önce doktordan talep et bakalım ne diyecek.

bana gelirken getir dedi bi daha soramam ki bunun üstüne:/ medikal ürün satanlarda vardır sanırım.

palmadoro,geçmiş olsun,nasılsın?neden uzun kalmışsın ameliyatta,zormuydu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…