Palmadora atasehirde ameliyat olcam ama dr.um soyledigin kisi degil. Foruma 100 post gondermeden kislere msj atamiyorum o yuzden burdan yaziorum. Ahmet bey forumda paylasildigi icin superdry yontemine baktim. Umarim ameliyatin harika gecer, msn skype fln kullaniyosan adresini gnderrsen ordan drumun adini sana soylerm.
Kaas ile şimdi görüştüm,ameliyatı çok iyi geçmiş.3 saat sürmüş toplamda 140 ccbir bacağa,150 cc diğer bacağa yağ konmuş.belden uyuşturularak yapılan teknikle yapılmış.morali ve sağlığı çok iyiydi.Merak edenlere duyurulur.
Kaas ile şimdi görüştüm,ameliyatı çok iyi geçmiş.3 saat sürmüş toplamda 140 ccbir bacağa,150 cc diğer bacağa yağ konmuş.belden uyuşturularak yapılan teknikle yapılmış.morali ve sağlığı çok iyiydi.Merak edenlere duyurulur.
ARKADAŞLAR İSİM VERMEYİN LÜTFEN BU BUKADAR ZOR MU YA ANLAYAMIYORUM,Gerçekten isim öğrenmek isteyen zahmet edip 100 mesaj hakkını doldurur geyik muhabbetinden, bacak probleminiz bukadar önemliyse azıcık uğraşın birzahmet
Merhaba
Ben palmadoronun tanidigi. Palmodoro sabah saat 8de ameliyata girdi vr hala cikmadi. Neden bukadar uzun surdu cok
Moralim bozuk bukadar uzun surmesi normal mi((((
bu cuma benimki de olsun bitsin.. geçmiş olsun palmadora..
Ukalaycı...benim bu cuma 2 arkadaşım orda ameliyat olacak...7 kat aynı doktora...senide ziyarete gelirsem şaşmaŞimdiden sana da geçmiş olsun
gel tabi :) ne ameliyatı olacaklar? saat kaçta?? ben öğlenden gelicem tahlillerimi yaptırcam akşama ameliyat inşallah ben saat 5-6 gibi olur diye tahmin ediyorum.
2 side meme küçültme ve lazer lipo....seninki zor değil korkma..ben hastanede 2 gece kaldım ...koridorda dolaşırken genç bir kız benim odamın yanında senin yaptıracağın işlemi yaptırmış konuştuk...hemde ailesinden gizli düşün ..o gece kalmadı çıktı evine gitti.Meme ameliyatı biraz daha zor yani.Bende öğleden sonra ziyarete gelirim...onların ayılmasını beklerim.Ben doktoru araştırırken kimseyi bulamamıştım,bak sen benden önce bulmuşsun doktoru
sen aralık ayında mı ameliyat oldun?? bi kere denk geldim sana başka konularda forumun meleği diyolar öyle gerçekten =)) dra güveniyorum inşallah iyi geçecek.
arkadaşlar dr bana gelirken orta sıkılıkta varis çorabı almayı unutma dedi. onu nereden alıyoruz??
Evet benim bu ayla beraber...6 ay olacak..sağolsun arkadaşlar,yakıştırdılar meleği...ben çok araştırma yaptım doktor konusunda...başka doktorda tavsiye ettim birkaç arkadaşa sonuçlarını görebildiklerim iyi olanlara...elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum...Ben bu aşamalardan geçerken çok zorlanmıştım...o yüzden elimden geldiğince yardım ediyor deneyimlerimi tarafsız aktarmaya çalışıyorum.
Doktorumuz aynı...varis çorabı kendisi vermiyormu?Hım bizlerin hepsinin iç çamaşırını korsesini o verdi.Sor bakalım bir daha...birde yanında ki eczanede olur mutlaka.Ama sen önce doktordan talep et bakalım ne diyecek.