Bacak dolgusu yaptıran var mı?

istanbuldaki doktor iki yöntemide kendi yapıyormuş.botoks 600.diğeri ameliyat fiyatının içinde sanırım.

Aaa annen sen mutlusun diye mutlu olmaz mı?ben kızım mutlumu diye gözlerinin içine bakıyorum.sana öyle geliyordur.ayrıca bu sezonun en güzel elbise ve etekleri mango da.

sanırım bana öyle gelmiyor
zaten ameliyata karşıydı
ameliyatıma da gelmemişti
bi de üstüne üstlük y.dışına gezmeye gidiyorum, onu da hiç istemiyordu
bu aralar istemediği şeyleri yapıyorum diye bana gıcık davranıyo

Arkadaşlar tam 2 saatte 15 sayfayı okuyabildim kabus gibi bana sorularınıza cevap veremedim yoksa 1 saatte öyle atar (bebeğim var biran önce okumam gerekli) bilgisayarı eşim kendi çabalarıyla açtı henüz bilgisayarcı görmediği için sürekli takılıyor ve çoooook yavaş benim ameliyatım salı günü sabah 9 da izmir de gazi hastanesinde olucak fiyat yağ enj 3.000tl dr.ise samiminin doktoru ben inanıyorum ki kötünün iyisi olucak ve olmazsa da 2. yaptırmıyacağım ama en azından denedim içimde kalmadı diyebileceğim. bu site ve buradan kopmayan arkadaşlar iyiki var yoksa böyle bir ameliyatı hiç birşey bilmeden çok zor göze alırdım. herşey çok güzel olucak pozitif düşünelim ki öyle olsun herkeze iyigeceler öpüldünüzz.

KAAS umarım her şey yolunda gider...ya madem bu yağlar eriyor ben de İzmir'de yağ enjeksiyonu olsam mı geçici bir süre içinnn:)))
ama hamile kalınca ne olacak?

bir de ukalaycı arkadaşım aramıza hoş geldin.
umarım senin operasyonun da güzel geçer istediğin sonuca ulaşırsın....daaaaa
bana aynı doktor silikon + yağ enjeksiyonu üstelik ataşehir'deki tıp merkezi için 7500 tl fiyat vermişti??
bu ne yaman çelişkidir?

ben ilk geçen sene pazarlıkla fiyat aldığım için olabilir (annemi de ameliyat ettirmeyi düşünüyorum göğüs küçültme). belki de başka dr.dur. sen ameliyat oldun mu peki? bu arada bana mesaj atan arkadaşlar olmuş ama geri mesaj atamıyorm malesef mesaj için forumda paylaşım sınırı var.

Arkadaşlar ben bugün nedense geri adım atmaya geçtim hiç ameliyat olasım gelmiyor burda yaşanan sorunlar yüzünden ericekse bacaklarım davul gibi şişecekse neden bu kadar stres eziyet diyorum kendi kendime ameliyat olan arkadaşlar hadi bana birşeyler yazın yarın ameliyatım var delphin purplecıt vs..ne diyosunuz eriyomu yağlar ikinciyide düşünmüyorsam yaptırmama gerek varmı? yoksa şimdiki halinden daha mutlu olurmuyum?

Bana sormadın ama söyleyeyim, denemdiğin için acabalarla yaşayacağına bacağının şekli seni memnun etmiyorsa gerçekten dene ve memnun kalmazsan bile denedim ama olmadı neyapayım dersin. Ama öncekinden iyi oluyor daha kötü olmuyor

ben ameliyat olmadım henüz çünkü 1-2 seneye kadar yeni bebek istiyor eşim. ben de hamile kalınca çok kilo alıyorum şimdi yağ enjeksiyonu yaptırsam kilolarımı vermek isteyince spor yapmayacağım(bacağım erimesin diye)
bir de göbeğim de düzelsin istiyorum 2. çocuktan sonra kalıcı olarak gitsin göbeğim diyorum.

bu ara silikon işi kafama yatıyor ama zaman içinde insanın fikri çok değişiyor. 2 ay önce silikon + yağ diyordum.1 ay önce sadece yağ. şimdi sadece silikon:))))

benim işim zor yani..ama eninde sonunda yaşım 45 de olsa yaptıracağım:)))

beni agrı sızı sancı verdiğim para korkutmuyo. ameliyattan korkuyorum ben yani ameliyatta hiç öngörülmedik bi komplikasyonla karsılasabilir miyim diye.. isterse baltayla kessin ama anestezi ilacı bana zarar vermesn :'( hastaneye dra güveniyorum ama ne biliyim üzerinde dusundukçe beynim uyusuyo (

ben erkek arkadasımla silikonlu bacaklara baktım netten.. cok erkeksi yani kas yapmıssın da oyle olmus gibi benm gibi diz altında bosluk olanlar icin uygun olmadıgını düsünüyorum. zaten o silikonun adı da baldır implantı. bence o goruntuye baldır çalışılarak da ulasılabilir. erkek arkadasım silikon yaptırırsan bi 15 gun salt yatıcaksın iyilesmesi de daha uzun, iki kere dolgu yaptırsan totalde aynı sureye gelicek hem de ilkinde begenip ikincisini yaptırmama ihtimalin de çok yuksek (gibi bisiler) dedi. yani benm aklıma da yattı. ama sorunumu 10 kere dolgu yaptırsam da cozemem diye dusunseydim direk silikona yonelirdim. internetten "calf augmentation before and after photos" olarak aratıp (aratmıssındır da kesin yine de soyliyim dedim) asagı yukarı sonucta ne gibi bisi olcaanı kestirebilirsin bence.

evet işin bu tarafını düşünmemiştim ben.

saol canım benim aslında herkeze sordum sen içindesin ama uzatmak istemedim bir de 2 si ile bacak yapımız aşağı yukarı benzediği için belki direk onlara sordum öptüm seni.

kızlar doktorum ile şimdi konuştum son olarak palmadoro senin de sorularını sordum ?

Yağ enjeksiyonunda

Bacaklarda dolaşım bozukluğu olurmu ilerde: Hayır kesinlikle olmaz kaslarla hiç bir ilgisi yok

Şişlikler ödem neden kaynaklanıyor: varis çorabı parmaklardan başlaması gereklidir bilekten başlamaz parmakları sarmassa eğer şişlik ozaman olabilir dedi.

superdry yönteminin gerçekten var olduğunu içerisinde yağın erimemesi için fazla miktarda ilaçın bulunduğunu kendisinin bunu yapmadığını genel aneztezi ile spinal aneztezi arasında çok büyük fark olduğunu belden aşağısının uyuşturulması çok daha mantıklı genel aneztezide 10 katkı varsa spinalde (belden aşağısı) 2 katkı maddesi(ilaç gibi bişi herhalde) var dedi.

Yağların ise en az %50 sinin kalacağını söyledi.

Ameliyata gidiyordu yolda olduğu için fazla vaktini alamadım sabah çizim yaparken konuşmaya devam edicez.

Merhaba..memorial hastanesinin...anestezi ekibi çok iyi arkadaşım hiç korkmasana özelden yazdım...doktorun 2 tane var doktor hangisi?

KAAS bu tamamen senin tercihin öncelikle iyi düşünmen lazım kötümser olma. bir de anestezi alacaksın onun için yönlendirme yapamayacağım çünkü ben de anesteziden korkuyordum onun dışında hiç bir acım ağrım olmadı biliyorsun bence eskisinden daha iyi olduğu kesin ama eriyor işte henüz ne kadarı bana kalacak ve bu erime artık son bulacak mı bilmiyorum. ben doktorla görüştüm ve bana her şeyin yolunda olduğunu söyledi artık erime olmaz dedi inşallah olmaz. ve bana ne kadar yağ koyduğunu sormayı unuttuuuuum ama ilk ameliyat halim gibi değil bunu bil eridi ve aşıklık oldu yani ama ilk halinden daha iyi tabi kii :) ben dene derim

arkadaşlar bi de ameliyata çıplak mı giriyoruz ? yani demek istediğim belden aşağısı komple çıplak mı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…