Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arzuxx isim soranlar mesaj sayisi yeterli olanlar mesaj sayisi yeterli olmayan benim, bana ozel mesaj atip benden isim istiyolar.
ameliyat olan arkadaşlar, dr ne kadar yağ alacağına nasıl karar veriyor? şöyle ki benm boyum 168 kilom 55. ama vucudumun üstünde yağ neredeyse hiç yok belim 61. sadece basenlerden alıp diz altına dolgu istiyorum. ya benden gereğinden fazla yağ alırsa ((
palmadoro,geçmiş olsun,nasılsın?neden uzun kalmışsın ameliyatta,zormuydu?
Palmadoro henuz hastanede yarina kadar cevap yazamaz ama ben konustum sesi gayet iyiydi cok sukur. Neden uzun kaldigini aksam yanina gidince ogrenir cevap yazarim. Tek sorunu sol gozu bulanik goruyordu tansiyonu dusmus olabilirmis. Hayirlisi ile yarin sabah cikacak hastanrden. Bu aksam yaninda ben kalicam. Sizleri haberdar ederim.
Palmadoro henuz hastanede yarina kadar cevap yazamaz ama ben konustum sesi gayet iyiydi cok sukur. Neden uzun kaldigini aksam yanina gidince ogrenir cevap yazarim. Tek sorunu sol gozu bulanik goruyordu tansiyonu dusmus olabilirmis. Hayirlisi ile yarin sabah cikacak hastanrden. Bu aksam yaninda ben kalicam. Sizleri haberdar ederim.