Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyat olan arkadaşlar, dr ne kadar yağ alacağına nasıl karar veriyor? şöyle ki benm boyum 168 kilom 55. ama vucudumun üstünde yağ neredeyse hiç yok belim 61. sadece basenlerden alıp diz altına dolgu istiyorum. ya benden gereğinden fazla yağ alırsa :KK43:((

Arzuxx isim soranlar mesaj sayisi yeterli olanlar mesaj sayisi yeterli olmayan benim, bana ozel mesaj atip benden isim istiyolar.

Farkeder mi canım senim mesaj hakkın yoksa sen dolduruver 100 mesaj hakkını da arkadaşlara yardım et . Önemli oln şey burda doktor isimlerinin söylenmemesi kimin nasıl söylediği değil , özel mesaj atın ona birşey demiyorum ben

ameliyat olan arkadaşlar, dr ne kadar yağ alacağına nasıl karar veriyor? şöyle ki benm boyum 168 kilom 55. ama vucudumun üstünde yağ neredeyse hiç yok belim 61. sadece basenlerden alıp diz altına dolgu istiyorum. ya benden gereğinden fazla yağ alırsa :KK43:((

Seni bu konuda aydınlatacak kişi doktorun canım:KK34:keşke benden alınan yağlar sana olsaydı...benimkiler alındı ve atıldı:KK1:zayıflamak amaçlı alınınca öyle çöpe gidiyor.Kafana takılan herşeyi sor doktoruna kafan rahat olsun ameliyat öncesi.Cuma günü görüşürüz inşallah

palmadoro,geçmiş olsun,nasılsın?neden uzun kalmışsın ameliyatta,zormuydu?

Palmadoro henuz hastanede yarina kadar cevap yazamaz ama ben konustum sesi gayet iyiydi cok sukur. Neden uzun kaldigini aksam yanina gidince ogrenir cevap yazarim. Tek sorunu sol gozu bulanik goruyordu tansiyonu dusmus olabilirmis. Hayirlisi ile yarin sabah cikacak hastanrden. Bu aksam yaninda ben kalicam. Sizleri haberdar ederim.

Palmadoro henuz hastanede yarina kadar cevap yazamaz ama ben konustum sesi gayet iyiydi cok sukur. Neden uzun kaldigini aksam yanina gidince ogrenir cevap yazarim. Tek sorunu sol gozu bulanik goruyordu tansiyonu dusmus olabilirmis. Hayirlisi ile yarin sabah cikacak hastanrden. Bu aksam yaninda ben kalicam. Sizleri haberdar ederim.

Çok geçmiş olsun paldoroma , inşallah çok güzel bacaklara kavuşur dilediğini giyersin :KK16:

palmadoro umarım ki ,herşey yolunda gider,sen burdan çok kişiye yardımcı oldun,dr.u görüp soramayanlara ışık oldun,aklımızdaki soru işaretlerini sildin,herşey istediğin gibi olur inşallah.....geçmiş olsun ....öptüm...

"Acaba nasıl oldum" bekleyişi ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş :)) yeni ameliyat olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun size umarım her şey gönlünüze göre olur.. şu estetik çok fena bi şey yaaa :))

Ya herkes ne guzel atlatti. Ben korkudan olmek uzereyim :'((( ya emboli olursa ya sinirlere denk gelirse ya narkoza alerjim varsa diye:KK43: siz icinizi nasil ferahlattiniz ya da gozunuzu karartip oyle mi gittiniz? Sinirlerim cok yiprandi su son 1 haftada. Hayatimin hicbir donemnde boyle olmamistm. Ameliyat olmak istiyorum ama bana bisey olsun istemiorum. :'(( -bu yazdiklarim kimseyi kotu etkilemesin bn asi olrken bile acaba sinire gelck mi acaba bu ilaaca alerjim var mi diye kendimi yiyorm :KK43:((

UKALAYCİ bu kadar endişe etme zaten test yapacaklar sana her hangi bir şeye karşı alerjin varsa zaten ameliyat öncesi öğreneceksin bir de dediğin gibi iğne vurulurken bile bir risk varsa ameliyatta elbette vardır ama ameliyat olma isteğin daha ağır basıyor belli onun için ameliyat zamanına kadar kendini endişelerinden uzaklaştırmalısın ve her şeyin Allah'ın izniyle yolunda gideceğine inanmalısın eğer seni burayı takip etmek daha da endişelendiriyorsa bir süre ara ver KK ya :) bir de iyi düşün iyi olsun :KK66:

Burayi takip etmek endiselendirmiyo aksine cesaret veriyo. Her postu merakla bekliyorum :) ama ne biliyim yagi geri vucuda vericek fln ya damara giderse diyorum :KK43: ananem her ay ameliyata giriyo ona bisi olmuyo insallah bana da olmaz :) mutlu haberlerimi paylasirm burda.

Kaas ve palmadoro cok gecmis olsun arkadaslar, umarim hersey yolunda gider ve mutlu olursunuz:)

Son düzenleme:
Kaas ve palmodoro...umarım çook güzel bacaklara kavuşmuşsunuzdur...sağlıkla inşallah

X