Ukalaycı...yarın büyük gün,Allah yardımcın olsun.Umarım ameliyat sonucun seni çok mutlu eder...şans seninle olsun sevgiler
Cok tesekkur ederim. Hazirim arkadaslar :)) lutfen bana dua edin. Annem de yanimda olacak icim rahatladi bugun baya.
Cok tesekkur ederim. Hazirim arkadaslar :)) lutfen bana dua edin. Annem de yanimda olacak icim rahatladi bugun baya.
arkadaşlar merhaba,çok fazla yazamıycam .ameliyatım çok iyi geçmiş ama ben psıkolojık olarak çok sarsıldım heralde ve kendimi bir turlü toparlayamadım.surekli çarpıntım oluyor ve birden beynim karıncalanıyor.bu normal mi bilmiyorum ama doktorum kesinlikle ameliyatla ilgil ibir sorun yok dedi.size bir sürü resim yüklüycem ama şu sıralar bu işlemleri yapacak rahatlığa sahip değilim.bacaklarımı sorarsanız bana şimdilik çok güzel gorunuyorlar.bütün yağ bacaklarımdan çıkmış ve doktorum bunu bana şema halinde çizmiş ve yollamış size göstermeyi biran önce istiyorum.yağlarımın bile resmi var :))300cc yakın heralde.şimdilik öptum sizi. ukalayca sende umarım hemen iyileşirsin.
palmadoracim ameliyatin iyi gecmesine cok sevindim...
ben ameliyat olali 2 ay 10 gun oldu ve size uzulerek soyluyorum ki sabah uyanir uyanmaz baktigimda eskisiyle hemen hemen aynicok cok az kaldi yaglar.. onlar da erirse elimde kocaman bi hic kalacak dizlerden de yag alindigi icin hafif dar pantolonlarda dizler de ayrik gibi duruyo eskisine nazaran
Ameliyattn cktm arkadaslar.
ukalaycı çoook geçmiş olsun. inşallah herşey gönlünce olur. dilediğin bacaklara kavuşursun. en kötü şartta bile eski halinden daha memnun kalırsın. şimdilik sadece kendini dinle rahat ettirmeye çalış. geçmiş olsun.Ameliyattn cktm arkadaslar.
palmadoracim ameliyatin iyi gecmesine cok sevindim...
ben ameliyat olali 2 ay 10 gun oldu ve size uzulerek soyluyorum ki sabah uyanir uyanmaz baktigimda eskisiyle hemen hemen aynicok cok az kaldi yaglar.. onlar da erirse elimde kocaman bi hic kalacak dizlerden de yag alindigi icin hafif dar pantolonlarda dizler de ayrik gibi duruyo eskisine nazaran
KAAS,evine döndün mü?nasılsın,çocuğunla ilgilenebilecek kadar ayakta mısın?