Merhabalar arkadaşlar,bana özelden attığınız superdry yöntemiyle ilgili tereddüt mesajınızı ve kendi tereddütlerimi doktoruma telefon ederek öğrendim.Beni superdry tekniğini anlatarak herzamanki gibi uzun uzun izah ederek aydınlattı.Fakat ben doktorum ağzından burada yazarak yanlış bir ifade kullanırım endişesi ile bana anlattıklarını eğer kısaca yazabilirse mail olarak atmasını rica ettim.Ben rahatladım ama sizinde okuyarak rahatlamanızı istediğim için bana gönderilen doktorumun attığı maili size kopyaladım.Aşağıda yazılanlar istanbulda ki meşhur doktora aittir. (arkadaşlar kendisinden bahsederken bu ifadeyi kullanıyorlar).kendisi tekbenmiyim' in,blooma'nın, delphine'in,sevcan'ın,serpıl1983'un,arzux'un,purplecity'nin,ve benim çok yakın arkadaşımın da doktorudur başka arkadaşlarda vardı ama isimlerini ve geçmişlerini hatırlayamadığım için yazmadım.Bu arkadaşların yazdıklarını memnunluklarını ve ya varsa memnuniyetsizliklerini araştırarak öğrenebilirsiniz.
superdry teknik ile ilgili sorularınızın karşılıklıkları özetle:
1. Superdry teknik yağın saf olarak alındığı Dünya'da ki tek yöntemdir.
2. İçinde kimyasal madde ya da kan olmaz. Bu teknik dışında ki tüm teknikler de yağ kimyasal madde ve kanla karışıktır. Bu nedenle bir işlemden geçirilmeye ihtiyaç vardır. Bu işlemler yağı tam olarak saflaştırmadığı gibi yağı da hasarlar.
3. Superdry teknik dışındaki tekniklerde yağ enjeksiyonu sırasında kan damarları içerisine yağın verilmesi bir başka deyişle emboli riski vardır.
4. Superdry teknik benim geliştirdiğim bir yöntem olup. Amerikan estetik cerrahisi dergisinde yayınlanmış, pek çok atıf almış ve bilimselliği ispatlanmıştır.
Hoşcakalın