Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben ameliyat olmadım henüz çünkü 1-2 seneye kadar yeni bebek istiyor eşim. ben de hamile kalınca çok kilo alıyorum şimdi yağ enjeksiyonu yaptırsam kilolarımı vermek isteyince spor yapmayacağım(bacağım erimesin diye)
bir de göbeğim de düzelsin istiyorum 2. çocuktan sonra kalıcı olarak gitsin göbeğim diyorum.

bu ara silikon işi kafama yatıyor ama zaman içinde insanın fikri çok değişiyor. 2 ay önce silikon + yağ diyordum.1 ay önce sadece yağ. şimdi sadece silikon:))))

benim işim zor yani..ama eninde sonunda yaşım 45 de olsa yaptıracağım:)))

bende bebek ıstıyorum bebek sonrası yaptırmayı tavsıye ettı doktor. asırı kılo vermelerde yag erıyebılır dedı

Senn msjda soyledign dra ameliyat olcm. Msjs cvp yazsmiyorum yeterli sayida msjm olmadigi icn sistem izn vermiyo.

Amin amin insallah oyle olr... Nasil da gecip gitti deriz hepimiz.... Sen genel anesteziyle mi oldn??

Canım benim kombine ameliyat 6 saat sürdü...meme ve 4 3 bölge lazer lipo evet genel...hiç korkma hem hastane hemde doktor çok iyi benden sonra çok kişi ameliyat oldu aynı doktora hiç sorun yaşanmadı.Anesteziden korkma ...iyi düşün herşey iyi olsun.

Canım benim kombine ameliyat 6 saat sürdü...meme ve 4 3 bölge lazer lipo evet genel...hiç korkma hem hastane hemde doktor çok iyi benden sonra çok kişi ameliyat oldu aynı doktora hiç sorun yaşanmadı.Anesteziden korkma ...iyi düşün herşey iyi olsun.

Cok tesekkur ederim bu soylediklerin icime su serpti gercekten. Dra mail atmistim korkuyorm diye, bu gibi endiseleri bu asamada yasamaniz cok dogal demis. Ailemi de strese sokmak istemiyorm korktugumu soyleyerek relax davraniyorm evde. Bu gunler yerini guzel mutlu gunlere birakir insallah....

Cok tesekkur ederim bu soylediklerin icime su serpti gercekten. Dra mail atmistim korkuyorm diye, bu gibi endiseleri bu asamada yasamaniz cok dogal demis. Ailemi de strese sokmak istemiyorm korktugumu soyleyerek relax davraniyorm evde. Bu gunler yerini guzel mutlu gunlere birakir insallah....

Doğru doktor seçmişsin,için rahat olsun...abd bağlantılı sürekli yenilikleri takip eden biri,ben onu bulana kadar 10 doktor gezdim,hastasıyla ameliyat öncesi sonrası çok ilgilenir,dualarım seninle,iyi geceler.

Arkadaşlar ben bugün nedense geri adım atmaya geçtim hiç ameliyat olasım gelmiyor burda yaşanan sorunlar yüzünden ericekse bacaklarım davul gibi şişecekse neden bu kadar stres eziyet diyorum kendi kendime ameliyat olan arkadaşlar hadi bana birşeyler yazın yarın ameliyatım var delphin purplecıt vs..ne diyosunuz eriyomu yağlar ikinciyide düşünmüyorsam yaptırmama gerek varmı? yoksa şimdiki halinden daha mutlu olurmuyum?

Yaptırmasaydım hep içimde kalacaktı, o zamanlar forumda bilgi paylaşan arkadaşlar ikinci işlem şart diyorlardı ama yinede eskisine göre daha iyi diye ekliyorlardı.Ben yağ transferi yaptırdım ve eridiğini gördüm eskisinden de bir fark olmadı.Malesef büyük oranda ERİYORLAR... Paran, sağlığın, zamanın, umutların da ERİYORLAR...Moralini bozmak istemem ama sormuşsun içimden geçenleri paylaşmak istedim. Ben yağ transferini denedim bir dahayaptırmam. Gözümü silikon yönünden karartabilirsem silikon denemek istiyorum. Tabiki denedikten sonra ne oranda memnun olacağım da meçhul...

dün istanbulda ki doktorla görüşmeye gittim.daha doğrusu bunu ben istedim,sağ olsun beni 3cüye muayene etti.kafamda ki tereddütleri onunla paylaştım ,beni sakince dinlemesi,yüzünde hiç olmayan, işim var zaten kalkıp gitsin artık demeyen imajı beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.tam yarım saat muhabbet ettik .Ben belki ona para kazandırıcam fakat benimle bu kadar ilgilenmesine hiç ihtiyacı olmadığına eminim çünkü ben zaten tavada balığım .yani bacaklarım eğri ve herşeye rağmen bunu yaptıracağımı oda biliyor,çok kendini paralamasına gerek yok yani.ya DA ben böyle düşünüyorum bilemiyorum.bu konu operasyondan sonra daha çok belli olur.ve ben bunu sizinle doktor ilgilimi? değilmi?paylaşırım.neyse doktorum,yağların bir enfeksiyon oluşmadığı sürece hepsinin asla erimeyeceğini fakat bu işlemin gerçekten 2 bazende 3 kez tekrarlanabileceğini fakat kalan yağların ve bacakta yapılan estetik rötuşlarla düzelen estetik kusurların bazı kişileri mutlu ettiğini söyledi.Yağların tutmasının kişinin yağ kalitesine,yağın içindeki kök hücre sayısına ve tutunacakları yerin kişiye özel oluşumuna bağlı olarak değişebildiğini söyledi.Bana silikon önermedi çünkü bacakların kalın dedi.en kaliteli yağın bacak bölgesinden çıkan yağ olduğunu söyedi.kök hücre bakımından zenginmiş.Kaasın doktorunun söylediği superdry ilaçlarla yapılıyor iddasını bugün doktoruma telefon açıp sorucam.çünkü doktor bana kesinlikle hiçbir kimyasal kullanmadıklarını bizden aldığı yağları bize katkısız bir şekilde verdiğini söyledi.işte böyle merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
KAAS,ameliyatın hala devam ediyordur büyük ihtimal.inşallah sorunsuz atlatırsın ve dilediğin bacaklara kavuşursun....dualarım seninle....

palmadoro hayır, o değil.

bu arada kaas için sorunsuz, stressiz bi ameliyat için dua edicem.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,bana özelden attığınız superdry yöntemiyle ilgili tereddüt mesajınızı ve kendi tereddütlerimi doktoruma telefon ederek öğrendim.Beni superdry tekniğini anlatarak herzamanki gibi uzun uzun izah ederek aydınlattı.Fakat ben doktorum ağzından burada yazarak yanlış bir ifade kullanırım endişesi ile bana anlattıklarını eğer kısaca yazabilirse mail olarak atmasını rica ettim.Ben rahatladım ama sizinde okuyarak rahatlamanızı istediğim için bana gönderilen doktorumun attığı maili size kopyaladım.Aşağıda yazılanlar istanbulda ki meşhur doktora aittir. (arkadaşlar kendisinden bahsederken bu ifadeyi kullanıyorlar).kendisi tekbenmiyim' in,blooma'nın, delphine'in,sevcan'ın,serpıl1983'un,arzux'un,purplecity'nin,ve benim çok yakın arkadaşımın da doktorudur başka arkadaşlarda vardı ama isimlerini ve geçmişlerini hatırlayamadığım için yazmadım.Bu arkadaşların yazdıklarını memnunluklarını ve ya varsa memnuniyetsizliklerini araştırarak öğrenebilirsiniz.

superdry teknik ile ilgili sorularınızın karşılıklıkları özetle:

1. Superdry teknik yağın saf olarak alındığı Dünya'da ki tek yöntemdir.
2. İçinde kimyasal madde ya da kan olmaz. Bu teknik dışında ki tüm teknikler de yağ kimyasal madde ve kanla karışıktır. Bu nedenle bir işlemden geçirilmeye ihtiyaç vardır. Bu işlemler yağı tam olarak saflaştırmadığı gibi yağı da hasarlar.
3. Superdry teknik dışındaki tekniklerde yağ enjeksiyonu sırasında kan damarları içerisine yağın verilmesi bir başka deyişle emboli riski vardır.
4. Superdry teknik benim geliştirdiğim bir yöntem olup. Amerikan estetik cerrahisi dergisinde yayınlanmış, pek çok atıf almış ve bilimselliği ispatlanmıştır.

Hoşcakalın

Kaas ile şimdi görüştüm,ameliyatı çok iyi geçmiş.3 saat sürmüş toplamda 140 ccbir bacağa,150 cc diğer bacağa yağ konmuş.belden uyuşturularak yapılan teknikle yapılmış.morali ve sağlığı çok iyiydi.Merak edenlere duyurulur.

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir uzun zamandır bu ameliyatı düşünmeme rağmen bi türlü annemden izin çıkmamıştı:KK66:)) vee sonunda annemden izin çıktı çok mutluyum ankarada olmayı düşünüyorum doktor ismi verilmiyor galiba ama orada ameliyat olmuş arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok iyi olur. ne zor işler bunlar arkadaşlar ya kendinizi ayarlama durumu psikolojikmen insanı çok yıpratıyor. hadi bu safhayı da geçiyorum ameliyat sonrası daha kötü galiba (eridi mi derdi ). yok mu eski ameliyat olan arkadaşlar üzerinden bir yıl ya da daha fazla geçti deyip en azından eskisine oranla daha iyi diyen etek giyebiliyorum diyen çok merak ediyorum lütfen yazın ki biz de kendimizi ameliyat sonucuna ayarlayalım

arkadaslar doktorsitesinde ahmet karacalar superdry yontemini açıklamış. makalesine ulasabilirsem ordan da inceliycem. superdry kansız bir yağ alma tekniği demiş. hücrelere zarar vermediğinden bahsetmiş (hücrelere zarar vermediği için kullandığı yerde erimeme olasılığı muhtemelen daha yüksektir). nası yapıyo ben de merak ettim çok.

Son düzenleme:
X