Bacak dolgusu yaptıran var mı?

delphine canım topuklu ayakkabıyla kot etkeli halimi gördün böyle topukluyla dışarı çıksam çok mu kötü görünüyor sence

yok canım, bence hiç çekinmeden çıkabilirsin dışarıya
burada bacaklarını birleştirdiğin için öyle durmuş, yürürken daha güzel görünür kesinlikle !

yok canım, bence hiç çekinmeden çıkabilirsin dışarıya
burada bacaklarını birleştirdiğin için öyle durmuş, yürürken daha güzel görünür kesinlikle !

sağol canım cesaret edebilirsem giyerim , geçen hafta bir iki defa giydiydim ama bukadar kötü göründüğünü bilmiyordum

sağol canım cesaret edebilirsem giyerim , geçen hafta bir iki defa giydiydim ama bukadar kötü göründüğünü bilmiyordum

kötü görünmüyor ki
hem ayaklarını birleştirmişsin , yürürken eminim çok daha güzel görünüyordur
olmazsa webcamden bakayım ben yürürken nasıl görünüyo :)))))

bu bacakların nesi var ki
kızlar sizi görünce kendi bacaklarımı sakat gibi hissediyorum

Delphine bacaklar fotolarda oyle gorunuyo bi de dizler geride onun da etkisi var.. Topukluyla hele tam bi felaket ( bence senn bacaginda da abarttigin gibi bi sorun yoktur eminim. Kucucuk bi mudaheleyle istediimiz sonuclara ulasiriz insallah.. Ya dizlerin altindaki o bolge birazcik dolsa ben giycm etek.. Bugun kisa elbiseler topuklu sandaletler gordm icimi cok guzel bi his kapladi :))) Benim icin dua edin ben de hepimiz icin edicem :)) cocukluktan beri istedigm bisiydi insallah gerceklesir..

Ya yaklastikca daha cok stres yapiyorum yag aldirma kismi beni baya urkutuyo :// ne kadar buyuk bi risk aliyoruz acaba (

PALMADORO ; sana dizin hemen altındaki kısmın ölçüsünü sormuştum. Bacaklarım kalın demiştinde o yüzden merak ettim.
UKALAYCİ; foruma hoş geldin. Resimdeki bacaklar gerçekten senin mi? Yanlış resim eklemeyesin. Bu bacaklarla ameliyat olmak istemene inanamadım...
DELPHİNE; erisin diye dua eden arkadaşımız :) sende erime durumu nasıl? Sen etek , elbise giyiyorsun artık değilmi?
KAAS; yarın ameliyat olacaksın değil mi? Bir ara uğra arkadaşım merak ettim seni...
PATELLA ; nerelerdesin bir ses ver!

PALMADORO; kasa iğne olayı nedir? Kasa botoks yapınca o kas şişiyormuymuş? Hiç ameliyat olmadan iğne yaptırsak nasıl olur acaba?
Arkadaşlar o kas sporlamı gelişiyormuş, hangi sporları yapmak gerekiyormuş?

DİOR canım o kasın gelişmesi için çok hızlı ve tempolu bir şekilde yürümek ve koşmak gerekiyormus spor hocamdan aldıgım bilgiye göre yalnız seneler alır dedi ve sporu bırakmaman gerekir dedi ben kışın ara verdim malesef ama tekrar gidicem inşlh o kasın adı gastrocenimus
bu kasa iğneyi bende duymustum ama sporcular yaptırıyo die biliyordum

kasa botoks nasıl yapılıyor bilmiyorum ama dr benim kasımı şişirmek için değil yok etmek için bunu söyledi hatta botoks istemezsen o kası ameliyatla arkadan bir kesi açıp tekini yok edelim dedi.ben istemedim.sonra bana arkanı dön parmaklarının ucunda yüksel dedi ve dışlara çıkık olan kaslarımı gösterdi.bunlar dörtlü kastır tekini yok etmenin sakıncası yok dedi.nedenini anlamadım acaba bacak dışları alınınca dışarı çıkıklık yapan gene o kas mı oluyor.botoks 6 ayda bir yapılıyormuş ve seansı 600 tl imiş.ameliyattan önce yaptır sonra ameliyatı yapalım dedi.kabul etmeyince üzerinde durmadı.benim alt bacak baldırlarım 37 cm bileklerim 22.

kaas 17sinde ameliyat oluyor ve bilgisayarı arızalıymış.ameliyat olan arkadaşlar dış yanlardan yağ alındıktan sonra bu şişler inince bacak ne kadar incelir 1-2 cm farkediyormu?

şimdi de erimesin diye dua ediyorum
çünkü dizlerimin tam altı eriyor ve bu yüzden dizlerim kalın görünüyor , tabi eskisi kadar asla olamaz
ben etek elbise giyebiliyorum şu an
ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem
zaten ikinciye kendimi alıştırdım

Bacak çevresinin büyümesinin sebebi çok kalın baldır kasları (baldır hipertrofisi) ise baldır inceltmede kayda değer bir başarıya ancak baldır kas sisteminden bir parçanın alınmasıyla ulaşılabilir. Bu ameliyata karar veren olan hastalar genellikle şiddetli bir ruhsal baskı altında yaşamaktadırlar. Erkekler kısa pantolon, kadınlar ise kısa etek giymezler - yüzme havuzu ve plajlardan kaçınırlar. Kendilerine uyan hemen hemen hiç bir çizme veya buz pateni bulamazlar.

Kas alma yöntemiyle işlevsel sınırlar oluşmadan baldır inceltmenin neden mümkün olmadığı aşağıdaki paragrafta açıklanmaktadır.Aşil tendonuyla birleşen baldır kası, triceps surae kasıdır (üç başlı baldır kası). Soleus kasından ve iki başlı gastrocnemius kasından oluşmaktadır. Birincisi işlev için oldukça önemlidir. Sonuncusu ise bir yardımcı kastır, kaybı işlev değişikliğine neden olmaz. İşlevi diğer kaslar tarafından üstlenilir. Bu nedenle gastrocnemius kası plastik cerrahide diz bölgesindeki defektlerde kas flepi olarak severek kullanılır.

Botox ® (botulinum toksin A)(8) ile baldır inceltme yönteminden söz etmeden geçmemelidir. Botoks kas felcine neden olan bir sinir zehiridir. Bugün standart olarak yüz kırışıklıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Ancak başka endikasyonları da mevcuttur - baldır inceltme bunların arasındadır. Botox ® birçok (her yandan 10-15) kesikten kasın içine uyuşturmadan enjekte edilir.

Avantajlar:

Neredeyse hiç cerrahi işlem gerektirmez, yara izleri oluşmaz.
Tedavi yapması kolaydır ve cerrahi beceri gerektirmez.
Bir korunma dönemini hesaba katmaya gerek yoktur.
Beğenilmediği takdirde birkaç ay sonra baldır kasları tedavi öncesindeki durumuna döner.
Dezavantajlar:

Birçok kez uygulama yapıldıktan sonra baldır çevresinde oldukça az küçülme
Neticesi 3 ila 6 ay kadar sürer.
Uzun vadeli düşünüldüğünde masraflı bir yöntemdir. Uygulamanın en az 3-6 ay arasında tekrar edilmesi gerekmektedir ve gerekli doz kasın büyüklüğünden dolayı yüksektir.

arkadaşlar Almanyadaysanız yukarıda ki bilgileri aldığım yer oradaki bir plastik cerrahi merkEzine ait bence araştırmakta fayda var. Burada yapılan bütün bacakla ilgili şeyler oradada yapılıyormuş zaten.
Rhine Clinic - A Clinic for Plastic surgery in Düsseldorf /Germany: Klinik am Rhein
Phone: 0211-55 02 87 81
(Mo-Fr 8 am to 6 pm in Germany)
Fax: 0211-55 02 87 89

Son düzenleme:
arkadaşlar foto ekliyorum. tel ile çektim kalite biraz dusuk ama durum ortada =) ameliyattan sonra da eklerim.
dolgu yeterli olur mu yoksa silikonla mı daha güzel olur yorum yaparsanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 390890

ukalaycı bacakların gayet güzel görünüyo burda resimde yani.
ama benmde öle oluyo ya normlde gayet çarpık ama resimlerde öyle çıkmıyo şaşıyorum.
burdaki arkadaşlarda benm resmi görünce yaptırma mutsuz olmana gerek yok iyi diyolr.
yeni foto eklicem bende

bu arada yeni bi yöntem keşfemişsniz arkadaşlar kasa botoks diye
çok sevindim bunu duuyunca çünkü benm bacaklarımın çarpık görünmesinin
en büyük sebebide dış bacak kasının fazla gelişmişmi desem büyükmü desem neyse işte
öyle lması yani. çünkü geçenlerde bacak kemiklerimin filmini çktirdim kızlar ama nasıl
utandm dktora söylerken böyle böle dşünüyorum o yüzden film istiyorum derken(( kemiklerin düzgün dedi doktr

kızlar elbise giyip aynaya baktığımda annem yüzünü buruşturuyor, sanki bir suç işlemişim gibi bakıyor
babama ise msnden etekli fotolarımı gönderiyorum, sevinçten havalara uçuyor, yeni elbiseler aldın mı diye soruyor
ben de bulamıyorum baba diyorum, babam da diyor ki o kadar ameliyat oldun , elbise alınmaz mı hiç diyor
sizce de bu işte bi tuhaflık yok mu?

Aaa annen sen mutlusun diye mutlu olmaz mı?ben kızım mutlumu diye gözlerinin içine bakıyorum.sana öyle geliyordur.ayrıca bu sezonun en güzel elbise ve etekleri mango da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…