- 23 Kasım 2008
- 776
- 1
delphine canım topuklu ayakkabıyla kot etkeli halimi gördün böyle topukluyla dışarı çıksam çok mu kötü görünüyor sence
yok canım, bence hiç çekinmeden çıkabilirsin dışarıya
burada bacaklarını birleştirdiğin için öyle durmuş, yürürken daha güzel görünür kesinlikle !
sağol canım cesaret edebilirsem giyerim , geçen hafta bir iki defa giydiydim ama bukadar kötü göründüğünü bilmiyordum
kötü görünmüyor ki
hem ayaklarını birleştirmişsin , yürürken eminim çok daha güzel görünüyordur
olmazsa webcamden bakayım ben yürürken nasıl görünüyo :)))))
bu bacakların nesi var ki
kızlar sizi görünce kendi bacaklarımı sakat gibi hissediyorum
PALMADORO ; sana dizin hemen altındaki kısmın ölçüsünü sormuştum. Bacaklarım kalın demiştinde o yüzden merak ettim.
UKALAYCİ; foruma hoş geldin. Resimdeki bacaklar gerçekten senin mi? Yanlış resim eklemeyesin. Bu bacaklarla ameliyat olmak istemene inanamadım...
DELPHİNE; erisin diye dua eden arkadaşımız :) sende erime durumu nasıl? Sen etek , elbise giyiyorsun artık değilmi?
KAAS; yarın ameliyat olacaksın değil mi? Bir ara uğra arkadaşım merak ettim seni...
PATELLA ; nerelerdesin bir ses ver!
arkadaşlar foto ekliyorum. tel ile çektim kalite biraz dusuk ama durum ortada =) ameliyattan sonra da eklerim.
dolgu yeterli olur mu yoksa silikonla mı daha güzel olur yorum yaparsanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 390890