Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ha bu arada resimleri kendim çektiğim için ancak bu açıdan çıkıyor resimler

arzucum seni bilmem beğeniyormusun çünkü beğenme kavramı kişiye göre değişiyor ama bence rahatca giy eteğini çık.seninde çürük oldumu?kaç gün sonra düzeldi olduysa?

çürüklerim oldu ama bir ay sonra hepsi geçmişti, az yara izleri var ama bu halimle bikinimi giyebilirim ameliyat olduğum ve yaralar anlaşılmaz. Sizce değmiş mi bu paraya bu sonuç

bir önceki sayfaya yazdım yorumumu,belki atlamışsındır.bak canım sana şunu söylemek isterim,arkadaşıma da aynısını söyledim bugün.artık bacaklarınız eskisi kadar dikkat çekici dğil.sadece bazı ayakkabı tipleri bacağın duruşunu değiştiriyor artık istediğiniz kıyafeti giyip istediğiniz ayakkabıyı giyemeyeceksiniz belki buda hiç önemli değil.senin bacağında hangi ayakkabı sana hoş görünüyorsa onu alacaksın.ama istediğin eteği giyeceksin.olsun eskiye on basar bacaklarınız.

Çok teşekürler canım verdiğin moral için kilo alıp 2 ,niciyi de yaptırırsam topukluyuda giyebilirim belki

kızlarrrr merhaba...
epeydir yazmıyorum ama unutmadım burayı,hergün girip okuyamasam da yine de takip ediyorum.öncelikle ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum,inşallah istedikleri bacaklara kavusurlar ve darısı da olmak isteyenlerin başına inşallah.
bana gelince,6 ay bitti.ameliyat olup silikon koydurduğuma 6 ayın sonunda hala memnunum,bacak arkasındaki kesiler 5 .ayda epey fark etti,kızarıklık eskisi gibi değil,azaldı epey.şimdiye kadar silikonun varlığından dolayı ciddi bir şikayetim olmadı.bileklerimde de eğrilik olduğu için yağ enj.yapılmıştı bileklere,sanırım koyulan yağ erimedi, daha doğrusu illa ki bir kısmı eriyormuş ama kalan kısım bana yetiyor şu an için.başka da bir gelişme yok.haaa tabi en büyük gelişme artık etek,elbise,dar paça pantolon,tayt giyebiliyorum.en çok da onları giyerken
fark ediyorum ve şükrediyorum, iyi ki olmuşum diyorum.inşallah darısı tüm isteyenlerin başına olsun,sağlıkla mutlulukla,Allah hepinize nasip etsin..

dr kalın gelebilir dedi.ya ben resim yuklemeye çekindim nedense.eşim görür fln diye.bide tanıdık bizim.nebiliyim.

yrn koyarım vaktim olursa.benim durum vahim ama gülmek yok.

ekle , hemen kaldırırsın sen de
o esnada ne eşin görür, ne tanıdık görür
biz de sana yorum yapalım, böyle hiç yorum yapamıyoruz, sen kendi kendine düşünmek zorunda kalıyorsun
burada hem silikonda hem de yağ enjeksiyonunda deneyimli arkadaşlar var
blomma silikonları küçüğüyle değiştirtecek, sen de küçük silikon düşünebilirsin
ama silikon istemiyorum dersen önce yağ enjelsiyonunu denersin
ben silikona tamamen karşı değilim
ama önce yağ enjeksiyonunu denemek istedim, belki işe yarar ve silikona gerek kalmaz diye

PALMADORO ;dizinin hemen altındaki kısım kaç cm? KAAS ; yarın ameliyat olacaktı değilmi arkadaşlar?
TEKBENMİYİM ; sana hayret ediyorum. Bacakların süper. Artık lütfen kendine güven ve etek elbise giy. Aş artık bazı engelleri...

arkadaşlar foto ekliyorum. tel ile çektim kalite biraz dusuk ama durum ortada =) ameliyattan sonra da eklerim.
dolgu yeterli olur mu yoksa silikonla mı daha güzel olur yorum yaparsanız çok sevinirim.

ya sakın bişey yaptırma bacaklarına çok güzeller.kolay bir ameliyat değil hemen ameliyatı olupdışarı çıkıp hoplayıp zıplayacam mı sanıyorsun?

ameliyatı memorialde kaça olucan cnm çok merak ettim.

Ya resimlerde biraz daha duzgun cikiyo sanirim dizin hemen alti bos :/ yuruynce fln tuhaf duruyo. Ben 6500e anlastim. Bu yag aldirma, saflastirma (kok hucre diyolar) istersem de silikon ve 1 gece hastanede kalma ucreti.

Bnm aciya dayanikliligm biraz yuksek bi de el kadar morluklarim 3-4 gunde geciyo. 1 ayi gozden cikardim. Gozumu kararttim yani. Zor bi donem oluccak ama hazirim.

cocuklugumdan beri ne zaman etek giysem birileri bacaklarimla ilgili butun hevesimi kiracak bisey soyledi :'( bundan kurtulmak istiyorum.

Biliyo musunuz kizlar yurt disinda hic boyle olmuyo isim geregi arada cikiyorm sadece etek elbise ve tayt giyorum burdaki gibi sacma bakis ve yorumlar hic yok ( belki de turist oldugum icndir) ama sanki orda kimse kimseye bedeniyle ilgili uzecek seyler soylemiyo. Hatta havaalaninda dunyadaki butun guzel kizlar turk olmak zorynda mi demislerdi bi keresinde =) kendi poansiyelimizi de kucumsememiz lazim yani onu da arada soyliym ddm biraz bakim biraz birbirimize destek tas gibiyiz masallah.

delphine canım topuklu ayakkabıyla kot etkeli halimi gördün böyle topukluyla dışarı çıksam çok mu kötü görünüyor sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…