- 9 Temmuz 2015
- 6
- 0
- 42
ilk bir hafta sürekli yattım hiç bir şey yapamadım yatamadım bile acıyo çünkü gece saat başı uyandım. Yani çocuğa çoluğa bakamazsınız haberiniz olsun. 10. gün işe geldim ama yürüyüşüm bile yavaştı yani ben bilgisayar başındayım arada kalkıyorum bide. Temizlik 1 ay geçti hala yapamıyorum annem yapıyo,zorlarsam kendimi hiç iyileşemem. Tam 1 ay oldu benim vücuduma kendim bile zor dokunuyorum bu 3 aylık bir süreçmiş sex hayatında duracak yani.Merhaba öncelikle geçmiş olsun.umarım sonuç çok güzel olur ve çektiğiniz sıkıntılara acılara değer. Ben de uzun süreedir araştırıyorum. Aslında Ahmet karacalara ameliyat olmak istiyordum ama çok yüksek fiyat veriyor 40bin dedi. Ali mezdeğiyi buldım ben de alternatif ama nedense o doktora da bir türlü güvenemiyorum. Siz doktordan memnun kaldınız mı? İyileşme süreciniz biraz zor olmuş gibi bu aşamada sizinle iletişimi nasışdı? Bir de kaç yaşındasınız ben 33ve iki çocuğum var. Nasıl olacak bilmiyorum. Bu yaz halledecem demiştim olmadı bir türlü cesaret edemedim.şu an erime var mı? Acılar ağrılar geçti mi?
doktorla iletişimim hiç olmadı diyebilirim görüşmeye gittim ameliyata gittim son kontrole gittim 5 er dakka gördüm yani
sonraki sorularımı asistanıyla mesajlaştım o kadar. Gerekte yok zaten.erime alt bagımda bir yerde başladı zaten yarısı eriycekmiş öyle bombede yapmamış düz yapmış eriyince nasıl olur bilmem. yani ilk yaptığıyla içerden düz bir bacak iyi ama eriyince bilemem. Resim koyacaktım ama özele koymak istiyorum onu da bilemedim yardımcı olan olursa koyacağım. yaşımda 39 bu arada:)
Son düzenleme: