Normal dolgu derken aquafilling mi demek istedin?Ben cesaret edemiyorum ne olursa olsun donusu de yok burda birsuru magdur olan var oldun mu ameliyatini? Cesaretini kirmak istemiyorum sonuc nasil beni de bilgilendirirmisin? Normal dolgu dusunuyorum bende senin doktorun kim ?
merhaba ben de bacak estetiği düşünüyorum , ancak zayıf biriyim yağ enjeksiyonu olmaz , bacağınıza taktırdığınız silikondan hala memnun musunuz acaba ? bacaklarınızda izler var mı , iyileşme süreci , sosyal hayata dönme süreci ne kadar zaman aldı ? ( çalışan biriyim izinli olduğum döneme rast getirmeliyim ) , ayakta fazla durduğunuzda yorulduğunuzda ağrılarınız oluyor mu ? kusura bakamayın lütfen çok soru sordum ama bu konuda tecrübeli birinden bilgi almak istiyorum :)Merhaba çok doğal oldu hiç belli değil silikon olduğu bacaklarınızın yapısına göre seçiyor doktor silikonun büyüklüğünü ilk bir hafta zor yürüdüm hem dikişlerden ötürü hemde silikonların verdiği gerginliklerden dolayı ilk bir hafta zordu sonrasında hergün daha iyi oldum umarım sizinde öyle olur özelden resim atıcam size
merhaba bacağınıza taktırdığınız silkondan hala memnun musunuz acaba ? yaşam kalitenizi düşürücü bir etksisi oldu mu ( ayakta durunca ektra ağrı olması gibi ) bir de bu konuyu ben yeni araştırır oldum , kayseride yaşıyorum , burda ki doktorların sayfalarında hiç bacak silikonu ile ilgili paylaşımlar görmüyorum , sanırım her plastik cerrah bu ameliyatı uygulamıyor , araştırdığınız isimleri paylaşmanızda sakınca var mı , ben de onları araştırsam :)Genelde bu işi yapan doktorlar hep erkek. Bayan dr hiç yok duyduğum. O kadar araştırdım en iyi 4 isim var bende onlardan birine oldum ve sonuç beni mutlu etti.
merhaba bacağıma silikon taktırmayı ben de düşünüyorum , bu konuyu yeni araştırımaya başladım , hala memnun musunuz , yaşam kalitenizi düşüren bir durum yaşadınız mı ( ayakta çok durduğunuzda ya da belki de sebepsiz yere ağrılar çekmek , silkonun hareket ettğini hissetmek gibi ) cevap verirseniz çok mutlu olacağım bu konuda tecrübe kazanmış insanlardan yorum almak istiyorum , ne kadar süre sonra sosyal hayata döndünüz , eğer çalışıyorsanız çalışma hayatınıza meselaDikiş izlerim tabi daha belli ama çizgi gibi. Ameliyat sonrası süreç bünyeden bünyeye göre değişir tabi ama benim beklediğimden çok çok rahat geçti. İki hafta içinde toparlanılıyor genel olarak☺
merhaba kime ameliyat olmuştunuz acaba , ameliyatın üzerinden 6 yıl geçmiş birinin olumlu yorum yapması beni çok mutlu etti , takılan silkonun markası ne idi , silikonu bacaklarınızda hissediyor musunuzSelamlar herkese.. Ben de bu sayfa sayesinde ameliyat olmaya karar vermiştim. Aynı süreçten geçen arkadaşlar için belki bir faydam olur diye son durumumu yazmak istedim. 6 yıl kadar oldu ben ameliyat olalı. Silikon takılmıştı. Silikonlarla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Eskiye göre de cok cok iyi bacaklarım. İnşallah bundan sonra da bir sıkıntı oluşturmaz..
EvetNormal dolgu derken aquafilling mi demek istedin?
Başar kaya doktor. Reklam gibi olmasın ama. Bende silikon yaptırdım bacağıma. Kesilen patlamayan silikon yaptı. İlk firmayi araştırdım. Sonra doktor tavsiye etti. Çok şükür memnun kaldm. Sosyal medyadan bak istersen. Araştırmak çok önemli. Acele etmeyin
ne yaptiniz yaptirdinizmi acabaArkadaşlar merhaba öncelikle bu konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum yaklaşık 12 senedir :) 34 yaşındayım ve ancak para toparlayabildim bende silikon implant yaptırıcam diz altımdan aşağısı yok ve çok ama çok ince 24-25 cm kadar bileklerim 15-16 cm siz düşünün Ankaradayım ve 23 Ocakta dr randevum var, 14 yaşından beri bunun hayalini kuran biri olarak henüz yeni şartlarımı tamamlamış olsam da şu en çok korktuğum şey narkozdan ölmek bunu yaşayan insanlar var, belki hepinize saçma gelicek ama 20 yaşlarımda olan cesaretim şu an yok ve çok korkuyorum
Merhabalar Ben de slikon ameliyati olmak istiyorum Ancak bacaklarım çok çarpık sonuç ne kadar iyi olur bilmiyorum Gördüğüm ameliyat öncesi resimler benimkinden çok çok daha iyi olduğu için kendi adıma umitsizim biraz Özellikle resim gorebilirsem çok sevinirimSelamlar herkese.. Ben de bu sayfa sayesinde ameliyat olmaya karar vermiştim. Aynı süreçten geçen arkadaşlar için belki bir faydam olur diye son durumumu yazmak istedim. 6 yıl kadar oldu ben ameliyat olalı. Silikon takılmıştı. Silikonlarla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Eskiye göre de cok cok iyi bacaklarım. İnşallah bundan sonra da bir sıkıntı oluşturmaz..
yaptirdinizmi ne yaptinizArkadaşlar merhaba öncelikle bu konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum yaklaşık 12 senedir :) 34 yaşındayım ve ancak para toparlayabildim bende silikon implant yaptırıcam diz altımdan aşağısı yok ve çok ama çok ince 24-25 cm kadar bileklerim 15-16 cm siz düşünün Ankaradayım ve 23 Ocakta dr randevum var, 14 yaşından beri bunun hayalini kuran biri olarak henüz yeni şartlarımı tamamlamış olsam da şu en çok korktuğum şey narkozdan ölmek bunu yaşayan insanlar var, belki hepinize saçma gelicek ama 20 yaşlarımda olan cesaretim şu an yok ve çok korkuyorum
merhaba kim’e ameliyat oldunuz tavsiye edermisini??Benimde 1.5 ayı geçti lazer cihazım var ama yapmaya korkuyorum epilatör kullanıyorum sadece yüzden. Lazer zararlı değildir belki ama cesaret edemiyorum kullanmaya.
merhaba ameliyat ve surec kim’e yaptirdiniz tesekkurlerMerhaba kızlar ben de dün bacak silikonu ameliyatı oldum, isteyenlerle paylaşabilirim bilgileri. Çünkü çok zor bir süreçti karar verme aşaması. Ama bana burada çok tatlı bir hanımefendi sağolsun çok yardımcı oldu, onun için ben de isteyenlere faydalı olmak isterim:) izmirde ahmet seyhana ameliyat oldum. 90cc lik silikon konuldu iki bacağıma da. Ameliyatım yaklaşık bir saat sürdü. İlk gün neredeyse hiç ağrım olmadı, şu an ikinci günümdeyim sadece dikiş yerlerinde ufak bir ağrım var. Gelişmeleri buraya yazarım. Ama korkulcak bir şey yokmuş gerçekten şimdiye kadar.
merhaba kime yaptirdinizbende yaotiracagimBende aynı fikirdeyim en iyisi ve ömür boyu kalıcısı silikon protez ben çok memnunum iyikide yaptırmışım bu yaşıma kadar beklediğim hataymış
yaşamadım
Kaç CC lik slikon takıldı sizeMerhaba benim silikon taktırmıştım 7-8 sene oldu sanırım. Hiçbir problem yaşamadım bu zamana kadar. Şimdi bazı kısımlara yağ enjeksiyon yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz doktor olursa çok sevinirim. Bir de fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz
Merhaba, ahmet karacalar yapmıştı ameliyatımı. Markayı hatırlamıyorum malesef, silikon kesinlikle hissedilmiyor.merhaba k
merhaba kime ameliyat olmuştunuz acaba , ameliyatın üzerinden 6 yıl geçmiş birinin olumlu yorum yapması beni çok mutlu etti , takılan silkonun markası ne idi , silikonu bacaklarınızda hissediyor musunuz
Ameliyattan sonra fotoğraflarımı paylaşmıştım fakat telefon falan değişti şu an bulamam zannediyorum. Benim de burada gördüğüm çoğu kişiden daha çarpıktı bacaklarım. Şu an mükemmel değiller ama eski haline göre de cok iyi.Merhabalar Ben de slikon ameliyati olmak istiyorum Ancak bacaklarım çok çarpık sonuç ne kadar iyi olur bilmiyorum Gördüğüm ameliyat öncesi resimler benimkinden çok çok daha iyi olduğu için kendi adıma umitsizim biraz Özellikle resim gorebilirsem çok sevinirim
Mail kutumda doktorun kontrolde bana gönderdiği fotoğraf hala mevcutmuş :))Merhabalar Ben de slikon ameliyati olmak istiyorum Ancak bacaklarım çok çarpık sonuç ne kadar iyi olur bilmiyorum Gördüğüm ameliyat öncesi resimler benimkinden çok çok daha iyi olduğu için kendi adıma umitsizim biraz Özellikle resim gorebilirsem çok sevinirim