tesekkurler, haklisin cok vaka yok. Yine de korkuyorum:/Heli en uygunu dr lar ike konuşmak tabiki ama liposakşın sonrası emboli ölümleri yok denecek kadar az artık bildiğim kadarıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkurler, haklisin cok vaka yok. Yine de korkuyorum:/Heli en uygunu dr lar ike konuşmak tabiki ama liposakşın sonrası emboli ölümleri yok denecek kadar az artık bildiğim kadarıyla
tam hadi silikon olsun diyordum şimdi de silikon yüzünden kanser olanlar varmış ya cidden öle bişey oluyosa ((( yağlarda eriyooo(( yok yok ben metin küçükkaya yı çok araştırdım iyi bi ortopedist..boy uzatma ve deformite düzeltme konularında uzman...muayenesi için biraz fazla para veriririm belki ama en azından bir de bacaklara takılan çivileri öğreneceğim bakalım beni tatmin edeck mi?kesin çözüm olacaksa ve komplikasyon oranı azsa gözümü kırpmadan düşünürüm..tabi bir de ameliyat ücreti var...pek öle 5 bin 10 bin olduğunu düşünmüyorum ama yine de sırf muayeneye gideceğim...içimde kalmasın...
merhaba kime yaptırfınız acaba2,5 yıl oldu yağ enjeksiyonu yaptıralı. Her gün şükrediyorum. Bütün yazı elbise ile geçirdim. Ne büyük nimetmiş. Umarım hepiniz hepiniz yaptırır, çok memnun kalırsınız
merhaba bana dönüş yaparmısın bende ankarada yasıyorum aynı konuyu arastırıyorum belki fikir alısverısı yaparızMerhaba arkadaşlar, ben 26 yaşında parantez bacak sorunu olan bir genç kızım. Bu zamana kadar birçok doktora gidip fikir edindim. Artık bu halimden kurtulup özgürce etek, tayt ve dar paça pantolon giymek istediğim için cesaretimi toplayıp iyi bir doktor bulup bacak estetiği olmaya karar verdim. Gittiğim bütün doktorlar silikon protez ve yağ enjekte yöntemini uygun bulduğunu söylediler. Bu arada Ankara da yaşıyorum ve bu yöntemle ameliyat olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz bir gün hayalimizdeki görüntüye kavuşuruz. Mutlu günler
Merhaba arkadaşlar, ben 26 yaşında parantez bacak sorunu olan bir genç kızım. Bu zamana kadar birçok doktora gidip fikir edindim. Artık bu halimden kurtulup özgürce etek, tayt ve dar paça pantolon giymek istediğim için cesaretimi toplayıp iyi bir doktor bulup bacak estetiği olmaya karar verdim. Gittiğim bütün doktorlar silikon protez ve yağ enjekte yöntemini uygun bulduğunu söylediler. Bu arada Ankara da yaşıyorum ve bu yöntemle ameliyat olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz bir gün hayalimizdeki görüntüye kavuşuruz. Mutlu günler
[/QUOTdönüş yapmanızı bekliyorum ankaradan bu konuyla alakalı görüsebilirsek cok mutlu olucam
Hayatım senin adına çok üzüldüm. Yaklaşık 10 gün evvel de benim bir arkadaşım bacaklarına özellikle de diz çevresine dolgu yaptırdı. O bölgeden çok rahatsız idi. Çarpık ve şekilsiz durmasından şikayetçi idi. Ancak vücuddan yağ almayıı reddetti doktor. Hazır dolgu önerdi. Daha yapılır yapılmaz o çarpıklıklar gitti. Aynı gün işe döndü arkadaşım. Lokal anestezi ile yapıldı bir bacağa. Diğer bacağa ise lokal anestezi dahi yapılmadı sadece emla krem sürüldü. 20-30 dakikada bitti işlem. Ertesi gün bir miktar ödem ve ağrı oldu. Ama işe gitmeye engel bir şişlik değildi ve ağrı kesici alınca ağrı geçti. Biz bir telaş doktora gittik aksilik var mı diye. Beklenen bir durummuş. Dolgu maddesi su çekip şişiyormuş içeride. Minik minik masaj yapıp gönderdi bizi. 2.- 3. gün de şişlik komple azaldı. Formlarda okuyunca epeyce korkarak gitmiştik ama çok kolay oldu arkadaşım için. Burada okuyunca ben de yazayım dedim. Hazır dolgu öneririm kesinlikle ve deneyimli bir hekim. Herkesin güzel bacaklara sahip olma hakkı vardır diyorum
Banada arkadaşınızın tel. Verebilirmisiniz bende yaptırmak istiyorum.Hayatım kısa süre dediğin yine minimum 2 yıl garanti ediliyor. Ortalama da 3-5 yıl deniyor. Ödenecek miktar o kadar yüksek değil. Ha belki de elcer deki dolacak alan çok fazla olduğu için fazla tutmuştur. Uyuşturmaya dediğim gibi 2. bacakta gerek bile duymadılar. İstiyorsan da arkadaşımın telefonunu vereyim sana özelden bizzat kendin konuş
Evet bende merak ediyorum ameliyat olmak istemiyorumbirde aguafilling yada baska bir dolgu maddesiyle bacak dolgunlaştıran arkadas varmı.lütfen bana yardım edin.15 gun içinde karar vermem gerekiyor.aguafilling tarzı dolgu maddeleri ne kadar kalıcı ve operasyondan sonra ıyılesme sureci ne kadar
cevabınızı merakla bekliyorum.tesekkurler
Çok iyi gözüküyor geçmiş olsun kime kaç liraya yaptirdiginizo yazabilirmisiniz rica etsem
Başar kaya doktor. Reklam gibi olmasın ama. Bende silikon yaptırdım bacağıma. Kesilen patlamayan silikon yaptı. İlk firmayi araştırdım. Sonra doktor tavsiye etti. Çok şükür memnun kaldm. Sosyal medyadan bak istersen. Araştırmak çok önemli. Acele etmeyinbende ankaradayım arastırıyorum yaptırmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz hangi hastaneydi
Merhaba ben yardımcı olmak için üye oldum ozellikle. Bir çok operasyon yaptırdım. Haliyle her uzmanı hangi alanda başarılı bunu keşfettim. Bacak içi. Ali mezdegi ile gorustum. İçi katı silikon kullaniyo ve patlar bacak hareketli. Dudagimda silikon var patlamayan. Aklıma bacak için nedn olmasin dedim. Firmayi Arastirdim yeni nesil kesilen silikon uretiyolarmis. Doktor tavsiye etti ve oldum. Çok şükür kalın oldu istedigim gibi.Öncesi ve sonrası fotoğraf var mı; bir de ali mezdeği ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden emin olamıyorum kendisinden?
Evet ilk ortopedi. Estetikse kesilen silikon. Asla meme gibi katı silikon yaptırmayin bacak hareketli dayanmazNe yaptınız gidebildiniz mi Metin Küçükkaya’ya..Ben de istiyorum çünkü tek gerçek çözüm kemiğin düzeltilmesi
Ben de ilk sayfadan beri buradayım Kime oluyorsunuz ameliyatı?Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum yaklaşık 12 senedir :) 34 yaşındayım ve ancak para toparlayabildim bende silikon implant yaptırıcam diz altımdan aşağısı yok ve çok ama çok ince 24-25 cm kadar bileklerim 15-16 cm siz düşünün Ankaradayım ve 23 Ocakta dr randevum var, 14 yaşından beri bunun hayalini kuran biri olarak henüz yeni şartlarımı tamamlamış olsam da şu en çok korktuğum şey narkozdan ölmek bunu yaşayan insanlar var, belki hepinize saçma gelicek ama 20 yaşlarımda olan cesaretim şu an yok ve çok korkuyorum
Ben cesaret edemiyorum ne olursa olsun donusu de yok burda birsuru magdur olan var oldun mu ameliyatini? Cesaretini kirmak istemiyorum sonuc nasil beni de bilgilendirirmisin? Normal dolgu dusunuyorum bende senin doktorun kim ?Hem tatilim bitmek üzere, hem de korse giymek çok zor olacak.. Daha da önemlisi doktordan emin değilim çok güvenemiyorum
Zaman gecmis ama kime yaptirdiniz?Ben yaptırdım bacak dolgusu hemde 1 saat önce isteyen varsa resim atabilirim önce sonra
Sayfasında hiç önce sonra yok nasıl karar verdin o doktora?merhaba şu anestezi korkusunu atamadığım için sanırım vazgeçicem isim vermiyoduk sanırım en son ama Ankara da V.T dersem anlarsınız şimdi evde kas yapmak için çalışmaya başladım dolabıda protein ağırlıklı yiyeceklerle doldurdum whey protein siparişi verdim kafayı yemiş gibi bunlarla uğraşıyorum