Merhaba ameliyat olmadan önce ben de aynı soruları soruyordum:) şimdi 6. ayım bitti ve çok memnunum. Keşke fırsatım olsaydı da daha önce yaptırsaymışım diyorum:) silikonun kayma gibi bi durumu olmuyor çünkü kasın içine yerleştiriliyor. Sürekli ayakta durmam gereken bir mesleğim var ve herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Zaten silikonun varlığını şu an hissetmiyorum. Ama tabiki arada ufak tefek ağrılarım oluyor o da yeni olmasından sanırım. Ameliyat sonrasında birinci hafta topuklu terlikle dışarda yürüdüm ama düz ayakkabıya yanılmıyorsam 3. Haftada geçtim. İyileşme süreci kişiden kişiye göre de değişir ama.merhaba bacağıma silikon taktırmayı ben de düşünüyorum , bu konuyu yeni araştırımaya başladım , hala memnun musunuz , yaşam kalitenizi düşüren bir durum yaşadınız mı ( ayakta çok durduğunuzda ya da belki de sebepsiz yere ağrılar çekmek , silkonun hareket ettğini hissetmek gibi ) cevap verirseniz çok mutlu olacağım bu konuda tecrübe kazanmış insanlardan yorum almak istiyorum , ne kadar süre sonra sosyal hayata döndünüz , eğer çalışıyorsanız çalışma hayatınıza mesela