Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba bana dönüş yaparmısın bende ankarada yasıyorum aynı konuyu arastırıyorum belki fikir alısverısı yaparız

3 sene önce A.K 'a 10000 lira vererek yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Asla tavsiye etmiyorum. Ilk bir kaç ay fena değil gibiydi ama odemleriattiktan sonra baktım ki pek bir fark yoktu. 3. Ay kontrolünde bunu söyledim ama kendisi bana 2. Operasyonu teklif etti. ŞU kısımlara da yapalım diye. Ee ilkinde niye yapmadın? Dizimin iç kısmında boşluk vardı yamuk duruyodu ameliyat etti güya ama ben yine hiç bir zaman etek elbise giyemedim. Olan benim parama oldu. Bin pişman oldum sonuçta çok kolay bi sey degil. 1 hafta yurumekte zorlandım hem maddi hem manevi olarak 2. Operasyona cesaret edemedim. Yaptırmak isteyenlerin bilgisine

Bende yaptırmak istiyorum. Bir sakıncası varmı acaba zararlımı bir bilginiz varmı cevap ltf.

Banada arkadaşınızın tel. Verebilirmisiniz bende yaptırmak istiyorum.

Evet bende merak ediyorum ameliyat olmak istemiyorum

bende ankaradayım arastırıyorum yaptırmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz hangi hastaneydi
Başar kaya doktor. Reklam gibi olmasın ama. Bende silikon yaptırdım bacağıma. Kesilen patlamayan silikon yaptı. İlk firmayi araştırdım. Sonra doktor tavsiye etti. Çok şükür memnun kaldm. Sosyal medyadan bak istersen. Araştırmak çok önemli. Acele etmeyin

Öncesi ve sonrası fotoğraf var mı; bir de ali mezdeği ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden emin olamıyorum kendisinden?
Merhaba ben yardımcı olmak için üye oldum ozellikle. Bir çok operasyon yaptırdım. Haliyle her uzmanı hangi alanda başarılı bunu keşfettim. Bacak içi. Ali mezdegi ile gorustum. İçi katı silikon kullaniyo ve patlar bacak hareketli. Dudagimda silikon var patlamayan. Aklıma bacak için nedn olmasin dedim. Firmayi Arastirdim yeni nesil kesilen silikon uretiyolarmis. Doktor tavsiye etti ve oldum. Çok şükür kalın oldu istedigim gibi.

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum yaklaşık 12 senedir :) 34 yaşındayım ve ancak para toparlayabildim bende silikon implant yaptırıcam diz altımdan aşağısı yok ve çok ama çok ince 24-25 cm kadar bileklerim 15-16 cm siz düşünün Ankaradayım ve 23 Ocakta dr randevum var, 14 yaşından beri bunun hayalini kuran biri olarak henüz yeni şartlarımı tamamlamış olsam da şu en çok korktuğum şey narkozdan ölmek bunu yaşayan insanlar var, belki hepinize saçma gelicek ama 20 yaşlarımda olan cesaretim şu an yok ve çok korkuyorum

Ben de ilk sayfadan beri buradayım Kime oluyorsunuz ameliyatı?

merhaba şu anestezi korkusunu atamadığım için sanırım vazgeçicem isim vermiyoduk sanırım en son ama Ankara da V.T dersem anlarsınız şimdi evde kas yapmak için çalışmaya başladım dolabıda protein ağırlıklı yiyeceklerle doldurdum whey protein siparişi verdim kafayı yemiş gibi bunlarla uğraşıyorum

Hem tatilim bitmek üzere, hem de korse giymek çok zor olacak.. Daha da önemlisi doktordan emin değilim çok güvenemiyorum
Ben cesaret edemiyorum ne olursa olsun donusu de yok burda birsuru magdur olan var oldun mu ameliyatini? Cesaretini kirmak istemiyorum sonuc nasil beni de bilgilendirirmisin? Normal dolgu dusunuyorum bende senin doktorun kim ?

Sayfasında hiç önce sonra yok nasıl karar verdin o doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…