Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selamlar herkese.. Ben de bu sayfa sayesinde ameliyat olmaya karar vermiştim. Aynı süreçten geçen arkadaşlar için belki bir faydam olur diye son durumumu yazmak istedim. 6 yıl kadar oldu ben ameliyat olalı. Silikon takılmıştı. Silikonlarla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Eskiye göre de cok cok iyi bacaklarım. İnşallah bundan sonra da bir sıkıntı oluşturmaz..

Korse işine çok takılma havalar serinliyor ben ilk 4-5 gün gece gündüz giydim 10 günde tamamen çıkardım şişlik falan olmazsa durumun iyi olursa bakarsın
Selam yazdığın mesaj boş gelmiş korse konusu şöyle, lipo olarak alınacak bölgeler de olunca kollar sırt göbek vs baya komple korse giymem gerekecek bu havada çok zorlanırım diye düşündüm malum hala tiril tiril elbiselerle geziyoruz. Sence? O sürede komple evde yatıyor mu olurum? Ne zaman işe başlayabilirim dersin?

Yani birşey söylemek zor. Benim az bölgeden alınmıştı yağlar ben pek zorlanmadım açıkçası. İstersen ekim Kasım gibi düşün garanti olsun

2,5 yıl oldu yağ enjeksiyonu yaptıralı. Her gün şükrediyorum. Bütün yazı elbise ile geçirdim. Ne büyük nimetmiş. Umarım hepiniz hepiniz yaptırır, çok memnun kalırsınız

Merhaba,
Hangi doktora ameliyat oldun; ben de doktora karar vermeye çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler

Öncesi ve sonrası fotoğraf var mı; bir de ali mezdeği ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden emin olamıyorum kendisinden?

Selam,
Doktor ismi paylaşabilir misin?

Öncesi ve sonrası fotoğraf var mı; bir de ali mezdeği ile ilgili çok olumsuz yorumlar okudum, o yüzden emin olamıyorum kendisinden?
ben Çarşamba günü 3. Yağ enjeksiyonumu oldum dr. Ali beye. Çok memnun kaldım. Op sonrası sürecim çok rahat geçiyor. Şekilden de memnunum. Ali beyin yaklaşımını da beğendim çok ilgili bir hekim. Umarım ilerleyen süreçte de memnuniyetim devam eder. buradan paylaşırım sonuçları herkes dilediği bacaklara kavuşsun biran önce

Merhaba bundan 3 ay onca bir operasyon geçirdim yukarıda resimler mevcut fakat diz kapağının üsttarafında bir yağ birikintisi kaldı doktorum küçük Bir operasyonla halledebileceğini söyledi rutuş yapan arkadaşlar burada mı yürümede ilki gibi sorun yaşarmıyım ertesi gün işe dönebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…