Benimde 1.5 ayı geçti lazer cihazım var ama yapmaya korkuyorum epilatör kullanıyorum sadece yüzden. Lazer zararlı değildir belki ama cesaret edemiyorum kullanmaya.Merhaba arkadaşlar silikon protez taktıralı 4 ay oldu bacaklarıma lazer epilasyon yaptırcam bir zararı olurmu acaba yaptıran varmıdırki
Hayır dolgu yaptırdım.Geçmiş olsun. Yağ mı enjekte ettirdiniz?
Dolgular kaç yıl dayanıyor. Nerede kaç liraya yaptırdınız..Memnun musunuz...ayak bileklerinde faydası olurmu...baldırdan ziyade bilekleri kalınlaştırmak önemli benim için...Hayır dolgu yaptırdım.
Ben de çok kararsızım yağ ile silikon arasında kaldımMerhaba kızlar ben de dün bacak silikonu ameliyatı oldum, isteyenlerle paylaşabilirim bilgileri. Çünkü çok zor bir süreçti karar verme aşaması. Ama bana burada çok tatlı bir hanımefendi sağolsun çok yardımcı oldu, onun için ben de isteyenlere faydalı olmak isterim:) izmirde ahmet seyhana ameliyat oldum. 90cc lik silikon konuldu iki bacağıma da. Ameliyatım yaklaşık bir saat sürdü. İlk gün neredeyse hiç ağrım olmadı, şu an ikinci günümdeyim sadece dikiş yerlerinde ufak bir ağrım var. Gelişmeleri buraya yazarım. Ama korkulcak bir şey yokmuş gerçekten şimdiye kadar.
Ben de çok kararsızım yağ ile silikon arasında kaldımne kadar ücret ödedin? Ben Ankara’da bir doktor ile görüştüm silikon+yağ için 18 bin dedi. Ama silikonun iyileşme süreci daha zorlu olduğu için karar veremiyorum
Ben de çok kararsızım yağ ile silikon arasında kaldımne kadar ücret ödedin? Ben Ankara’da bir doktor ile görüştüm silikon+yağ için 18 bin dedi. Ama silikonun iyileşme süreci daha zorlu olduğu için karar veremiyorum
İsterseniz bacak fotoğraflarınızı bir kaç doktora daha gösterip fikir alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım. Ama baştan beri hep garanti olsun diye silikon istiyodum ben. Sadece yağ olursa erime ihtimaline karşı tekrar ameliyatı göze alamadım. Sadece silikon oldu benim, 17 bin ödedim. İyileşme sürecini daha bilemiyorum bugün 2. günüm çünkü benim, ama azaldı ağrılarım. Ama benim fikrim tabiki bu, siz bilirsiniz de yine bence zaman yönünden probleminiz yoksa iki haftaya kadar sanırım silikonla normal yürümeye geçilebiliyormuş. Bir kere zorluğa katlanılabilinir:) ilaçlarla zaten ağrıyı çok hissetmiyorum şu an sadece dikiş yerim ağrıyor.Ben de çok kararsızım yağ ile silikon arasında kaldımne kadar ücret ödedin? Ben Ankara’da bir doktor ile görüştüm silikon+yağ için 18 bin dedi. Ama silikonun iyileşme süreci daha zorlu olduğu için karar veremiyorum
Hope son durumun nedir ben de senin doktoruna op olmak istiyorum. Bir de hangi marka silikon takıldı biliyor musunİsterseniz bacak fotoğraflarınızı bir kaç doktora daha gösterip fikir alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım. Ama baştan beri hep garanti olsun diye silikon istiyodum ben. Sadece yağ olursa erime ihtimaline karşı tekrar ameliyatı göze alamadım. Sadece silikon oldu benim, 17 bin ödedim. İyileşme sürecini daha bilemiyorum bugün 2. günüm çünkü benim, ama azaldı ağrılarım. Ama benim fikrim tabiki bu, siz bilirsiniz de yine bence zaman yönünden probleminiz yoksa iki haftaya kadar sanırım silikonla normal yürümeye geçilebiliyormuş. Bir kere zorluğa katlanılabilinir:) ilaçlarla zaten ağrıyı çok hissetmiyorum şu an sadece dikiş yerim ağrıyor.
ŞuHope son durumun nedir ben de senin doktoruna op olmak istiyorum. Bir de hangi marka silikon takıldı biliyor musun
hHope son durumun nedir ben de senin doktoruna op olmak istiyorum. Bir de hangi marka silikon takıldı biliyor musun
Evet bugün ilk defa varis çorabını ve sargıları çıkarttım çook mutlu oldum :) şu an bile aslında istediğim gibi olmuş sanki. Ama biri ince biri kalın ödemli olduğu için. :)Teşekkür ederim hopeiyi olmana çok sevindim. Şekli nasıl değişim belli mi şimdiden
Çok sevindim canım ya geçmiş olsun gelsin etekler taytlarEvet bugün ilk defa varis çorabını ve sargıları çıkarttım çook mutlu oldum :) şu an bile aslında istediğim gibi olmuş sanki. Ama biri ince biri kalın ödemli olduğu için. :)
Ben de burdan okuduklarım sayesinde cesaret bulmuştum, ufacık bir faydam olduysa çok mutlu olurum :) evet şimdi işin zevkli kısmına geldim sonunda :)) darısı size artık, umarım istediğiniz gibi olur :)Hope iyi ki yazdın burayaben doktor konusunda çok kararsızdım ve izmirde olmak istiyordum. Şimdi senden de okuyunca doktorda karar kıldım. Burada yazdığımız şeyler farkında olmadan başka Kişiler için vesile oluyor senin yazdıkların da beni cesaretlendirdi☺