Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba kızlar 2015 te yag dolgusu yaptırmıştım girme vaktim olmadı bugun girmişken yazayım dedim 4 yıl önce bende sizler gibi hep bir araştıma içindeydim fakat 4 yıldır miniler şortlar taytlar havada uçuşuyor cok memnun kaldım halende bir sıkıntım yok kilo aldığımda bacaklarımdaki yağlarda kilo alıyor halen sosis gibi bacaklara sahibim şükürler olsun bu günlere diyorum .. düşünmeyin özgüven eksikliğinden yıllarım gitti keşke daha önce yaptırsaydım diyorum .. benden tavsiye fazla bekletmeyin geciktirmeyin yaptırın hayatınızı yaşayım hepinizi öptüm

Merhaba arkadaşlar silikon protez taktıralı 4 ay oldu bacaklarıma lazer epilasyon yaptırcam bir zararı olurmu acaba yaptıran varmıdırki
Benimde 1.5 ayı geçti lazer cihazım var ama yapmaya korkuyorum epilatör kullanıyorum sadece yüzden. Lazer zararlı değildir belki ama cesaret edemiyorum kullanmaya.

Merhaba kızlar ben de dün bacak silikonu ameliyatı oldum, isteyenlerle paylaşabilirim bilgileri. Çünkü çok zor bir süreçti karar verme aşaması. Ama bana burada çok tatlı bir hanımefendi sağolsun çok yardımcı oldu, onun için ben de isteyenlere faydalı olmak isterim:) izmirde ahmet seyhana ameliyat oldum. 90cc lik silikon konuldu iki bacağıma da. Ameliyatım yaklaşık bir saat sürdü. İlk gün neredeyse hiç ağrım olmadı, şu an ikinci günümdeyim sadece dikiş yerlerinde ufak bir ağrım var. Gelişmeleri buraya yazarım. Ama korkulcak bir şey yokmuş gerçekten şimdiye kadar.

Ben de çok kararsızım yağ ile silikon arasında kaldım ne kadar ücret ödedin? Ben Ankara’da bir doktor ile görüştüm silikon+yağ için 18 bin dedi. Ama silikonun iyileşme süreci daha zorlu olduğu için karar veremiyorum

İsterseniz bacak fotoğraflarınızı bir kaç doktora daha gösterip fikir alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım. Ama baştan beri hep garanti olsun diye silikon istiyodum ben. Sadece yağ olursa erime ihtimaline karşı tekrar ameliyatı göze alamadım. Sadece silikon oldu benim, 17 bin ödedim. İyileşme sürecini daha bilemiyorum bugün 2. günüm çünkü benim, ama azaldı ağrılarım. Ama benim fikrim tabiki bu, siz bilirsiniz de yine bence zaman yönünden probleminiz yoksa iki haftaya kadar sanırım silikonla normal yürümeye geçilebiliyormuş. Bir kere zorluğa katlanılabilinir:) ilaçlarla zaten ağrıyı çok hissetmiyorum şu an sadece dikiş yerim ağrıyor.

Merhaba arkadaşlar, ben 26 yaşında parantez bacak sorunu olan bir genç kızım. Bu zamana kadar birçok doktora gidip fikir edindim. Artık bu halimden kurtulup özgürce etek, tayt ve dar paça pantolon giymek istediğim için cesaretimi toplayıp iyi bir doktor bulup bacak estetiği olmaya karar verdim. Gittiğim bütün doktorlar silikon protez ve yağ enjekte yöntemini uygun bulduğunu söylediler. Bu arada Ankara da yaşıyorum ve bu yöntemle ameliyat olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz bir gün hayalimizdeki görüntüye kavuşuruz. Mutlu günler

Merhaba kızlar ben de iki kez yağ enjeksiyonu yaptırdım 5 yıl oldu. Bacaklarımda çok erime ve değişiklik olmadı ama istediğim gibi de değil. Birkaç ay sonra silikon taktırmak istiyorum

Hope son durumun nedir ben de senin doktoruna op olmak istiyorum. Bir de hangi marka silikon takıldı biliyor musun

Hope son durumun nedir ben de senin doktoruna op olmak istiyorum. Bir de hangi marka silikon takıldı biliyor musun
Şu
h
Her geçen gün daha iyi oluyorum ağrılarım da azaldı çok. Yürüyüşüm de iyileşti. Markası eurosilicone benimkilerin.

Evet bugün ilk defa varis çorabını ve sargıları çıkarttım çook mutlu oldum :) şu an bile aslında istediğim gibi olmuş sanki. Ama biri ince biri kalın ödemli olduğu için. :)
Çok sevindim canım ya geçmiş olsun gelsin etekler taytlar ben de ekim gibi izmirde olmayı düşünüyorum anestezi nasıl oldu senin belden mi

Hope iyi ki yazdın buraya ben doktor konusunda çok kararsızdım ve izmirde olmak istiyordum. Şimdi senden de okuyunca doktorda karar kıldım. Burada yazdığımız şeyler farkında olmadan başka Kişiler için vesile oluyor senin yazdıkların da beni cesaretlendirdi

Ben de burdan okuduklarım sayesinde cesaret bulmuştum, ufacık bir faydam olduysa çok mutlu olurum :) evet şimdi işin zevkli kısmına geldim sonunda :)) darısı size artık, umarım istediğiniz gibi olur :)

Herkese merhabalar,hayalleri olanlar,hayallerine kavuşanlarHer zaman buraya bakamıyorum ama baktığım zaman da iki satır yazmadan yapamıyorum çünkü bizde önceden çok okuduk araştırdık ve eskileri hep çok merak ettikBir hayli zaman geçti ben operasyon geçireli tarihini sorsanız unuttum bile ama ben önceki mesajlarımdan da okuyabileceğiniz gibi hala mutluyum upuzun sütun gibi bacaklarım yok ama en azından benim için eskisinden güzeller bir ara foto paylaşacaktım özelden ama bir türlü yükleyemedim ne yazık ki bende pes ettim .sevgiler herkese soru soracaksanız dr ismi sadece özelden yazıyorum,diğer soruları burdan cevaplayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…