Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tamam baktım eski mesajlarına sen yağ enjeksiyonu olmuşsun😊 mutlu olmana çok sevindim eskilerin dönüp güzel Mesajlar yazması umut oluyor herkes için 🤗

Eskilerden silikon yaptıran arkadaşlar dönüş yapıp bilgilendiriseniz harika olur 😊🙏 ben de düşünüyorum ve uzun vadede sorun yaşamaktan korkuyorum

Eskilerden silikon yaptıran arkadaşlar dönüş yapıp bilgilendiriseniz harika olur 😊🙏 ben de düşünüyorum ve uzun vadede sorun yaşamaktan korkuyorum
Biz bir grup oluşturduk peş peşe aylar içinde operasyon geçirdik,benim super dry ama olan arkadaşlar vardı hatırladığım benim olduğum tarihlere giderseniz göreceksiniz şu an nick hatırlayamıyorum😔

Evet bugün ilk defa varis çorabını ve sargıları çıkarttım çook mutlu oldum :) şu an bile aslında istediğim gibi olmuş sanki. Ama biri ince biri kalın ödemli olduğu için. :)
İzler ne durumda? Rahat yürümeye başladınız mı? Biraz ameliyat sonrası süreçten bahseder misin?

Evet şu anda normal yürüyüş yapıyorum hiç bir problem yok. Düz ayakkabı da giyebiliyorum artık. 25 gün oldu ameliyat olalı. Arada kaslarda ufak tefek ağrılar oluyor tabi ama ağrı kesicileri geçen haftadan beri almıyorum.

Dikiş izlerim tabi daha belli ama çizgi gibi. Ameliyat sonrası süreç bünyeden bünyeye göre değişir tabi ama benim beklediğimden çok çok rahat geçti. İki hafta içinde toparlanılıyor genel olarak☺️

Dikiş izlerim tabi daha belli ama çizgi gibi. Ameliyat sonrası süreç bünyeden bünyeye göre değişir tabi ama benim beklediğimden çok çok rahat geçti. İki hafta içinde toparlanılıyor genel olarak☺
Peki bacaklarını bükebiliyor musun? Büküp oturabilir misin mesela? Oturup kalkarken ağrı oluyor mu? Ben ilk başta silikon+yağ düşünüyordum sanıyorum biraz gözüm korktu sadece yağ yaptırmayı düşünüyorum şimdi.

Peki bacaklarını bükebiliyor musun? Büküp oturabilir misin mesela? Oturup kalkarken ağrı oluyor mu? Ben ilk başta silikon+yağ düşünüyordum sanıyorum biraz gözüm korktu sadece yağ yaptırmayı düşünüyorum şimdi.
Bacaklarımı bükebiliyorum tabiki,bacak bacak üstüne falan da atabiliyorum, yani normal hayatta nasılsam o şekilde davranabiliyorum. oturup kalkarken ağrı olmuyor. Ama sonuçta bir operasyon yapıldığı için vücut silikona alışmaya çalışıyor o yüzden üzerine şu an çok baskı yapmıyorum. Hem şekil almasına zarar vermiş olurum büküp oturursam. Ama tam olarak iyileştiğinde bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Bu arada silikonun varlığını unutmaya bile başladım.

Bacaklarımı bükebiliyorum tabiki,bacak bacak üstüne falan da atabiliyorum, yani normal hayatta nasılsam o şekilde davranabiliyorum. oturup kalkarken ağrı olmuyor. Ama sonuçta bir operasyon yapıldığı için vücut silikona alışmaya çalışıyor o yüzden üzerine şu an çok baskı yapmıyorum. Hem şekil almasına zarar vermiş olurum büküp oturursam. Ama tam olarak iyileştiğinde bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Cevapların için çok teşekkürler, korse gibi varis çorabı giymişsin sanırım, o nasıl oldu çok zorladı mı yaz günü? Bir de biri kalın biri ince oldu ödemden demişsin, o durum düzeldi mi?

Cevapların için çok teşekkürler, korse gibi varis çorabı giymişsin sanırım, o nasıl oldu çok zorladı mı yaz günü? Bir de biri kalın biri ince oldu ödemden demişsin, o durum düzeldi mi?
Angeliss sanırım sen de uzun süredir bu forumdasın. Sen de silikon mu düşünüyorsun? Ben Perşembe günü bir dr a randevu aldım bakalım ne diyecek

Angeliss sanırım sen de uzun süredir bu forumdasın. Sen de silikon mu düşünüyorsun? Ben Perşembe günü bir dr a randevu aldım bakalım ne diyecek
Konu ilk açıldığından beri buradayım ilk sayfada bile varım yani 😂 O zamanlar maddi olarak buna yatırım yapmak yerine burun ameliyatıma ve yurtdışı gezilerine para harcamıştım. Artık daha fazla tahammül etmek istemediğim bir noktadayım. Silikon için bir doktorla görüştüm ama cesaret edemiyorum. Çünkü memnun kalmazsam fazla kalın gelirse diye endişe ediyorum, o sebeple yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Ben de ayın 26sına randevu aldım 28i de ameliyat tarihi. Ama hala kuşkularım var :KK43: Sen?

Angeliss ben de başından beri okuyorum forumu benim de çok cesaretim yok ama yaş olmuş 42 hala bacak konusu. Bi türlü kafamda bitiremedim bu konuyu bakalım Perşembe dr ne diyecek ona göre karar vericem

Angeliss ben de başından beri okuyorum forumu benim de çok cesaretim yok ama yaş olmuş 42 hala bacak konusu. Bi türlü kafamda bitiremedim bu konuyu bakalım Perşembe dr ne diyecek ona göre karar vericem
Hem tatilim bitmek üzere, hem de korse giymek çok zor olacak.. Daha da önemlisi doktordan emin değilim çok güvenemiyorum :KK43:

X