Bacak dolgusu yaptıran var mı?

resim çektim yükledim yanlız gönderemiyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
leydi seselina ve diğer arkadaşlar herkeze teşekkürler

melike tekrar geçmiş olsun yüzünde şişlik çok oldumu belli oluyormu birde iz varmı bende bacaklarımla birlikte yüzümede düşünüyorum bacaklar saklanır ama yüz saklanmıyor bacaklarında inş çok güzel olmuştur

ebrucum morluk kalmadı bende 40cc ye bülent bey az demişti ozamanlar 100cc nin üzerinde uygulamıstı sanıyorum geçmiş sayfalarda yazmısımdır mutlaka kaç cc oldugunu ama 40cc bana göre yeterli diil tabi herkese göre değişebilir canım

AYKR ve MELıKE çok geçmiş olsun. ikinizide cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. özellikle AYKR seni. arkadaşım EDGE de ve SENDE ne cesaret varmış böyle. uçakla ameliyat olmaya gittiniz ve tek başınıza döndünüz. hayranım cesaretinize.

AYKR ve MELıKE umarım herşey gönlünüze göre olur. hiçbir sorun yaşamazsınız. tekrar geçmiş olsun. mutlu sağlıklı günler diliyorum...

bende o cesaret hep vardı tek istegim etek giymekti inşallah erimezde bu yaz tadını çıkarırım .ağrımda çok fazla yok eve geldikten sonra 1 tane ağrı kesici içtim yanlız antibiyotiğimi zamanında kullanıyom hiç yatasım yok kızım kızıyo yat dinlen anne diyo zorlana yatıyom acıyada dayanıklıyım heralde kızlar melike sende morarma başladımı arkadaşım durumun nasıl şimdilik hoşçakalın iyi dilekleriniz için teşekkürler darısı tüm ameliyat olmak isteyenlerin başına burdan msn vermek yasakmış resim görmek isteyen arkadaşlar nasıl gönderirim yardımcı olursanız tabiki.

aykr ve melike geçmiş olsun inşallah herşey gönlünüzce olur aykr özel msj gönderi seçerek sana e mail adreslerini göndere biliriz ben email adresimi yazdım bile tekrar geçmiş olsun

ameliyat olan melike ve Aykr arkadaşlara çok geçmiş olsun. darısı burada olan bütün arkadaşların başına. bu forumda bilgisini ve deneyimini paylaşan herkese teşekkür ederim. açıkçası uzun zamandır bu konuyla ilgilenmeme rağmen yağ transferi yapıldığını bilmiyordum. ben daha çok bacağın anatomik yapısı ve kas sistemini araştırıp bacağımızdaki diz altındaki gastrocnemius adı verilen kası çalıştırmak üzere yazılar okumuştum. özellikle benim bacağımın eğri görünmesinin nedeni bu kasın bulunmaması yada yeterince olmaması. spor salonunda bunun ile ilgili alet vs çalıştım -- çok düzenli olmasa da-- fakat sanki bu çalışmalar bırakın kas yapmayı sanki bu bölgeyi daha da zayıflattı. sanırım şu aşamada tek çare yağ enjeksiyonu ya da transferi gibi görünüyor. bu arada Dr Ufuk Bilkaya mesaj attım. bakalım cevap bekliyorum.

mayabngl bence sadece diz kapaklarının yanlarındaki yagları aldırman bile yeterli olur bence işin kolay

aykr sana özel mesaj gönderilemiyor isminin üstünü tıklayınca özel msj gönderi seçiyorum izin vermiyor mail adresinide bilmiyorum buraya yüklemek istemiyomusun bilen arkadaşlar yardımcın olsun lütfen

Melike ve Aykr çok geçmiş olsun. ınşallah yağlar hiç erimez. Darısı tüm isteyenlerin başına. Aykr su anda memnunmusun? Ameliyattan sonra dönüş zor olmadımı? yalnızmıydın gidip gelirken?

Merak ediyorum. O sekilde bende geri dönebilir miyim diye.

Maya bacaklarında yamukluk değil de sadece incelik var gibi. ayrıca bacakların uzun görünüyor. bu sebeple yapılacak operasyondan çok hoş bir sonuç alabilirsin :)

selam kızlar efece ile birlikte ameliyat oldukk.efece durumun nasıl.ben girerken sana serum veriyorlardı.benim durum çıkınca iyiydim taksi ile kızılaya indim gayet iyi bi cafeye uğrayıp bişiler aldım eve gidince diye sonra metroyaindim susadım diye 1yudumcuk su içtim orada fenalaşıp kaldım.Ark. aradım gelip aldı hemen sağolsun.ama ağrım yok sadece oturup kalkarken acıyor her yerim.Birde ayakta veya oturur vaziyette duramıyorum başım dönüyor gözüm kararıp midem bulanıyor.ya senin bacakarında bi kızarıklık yoktu ama benim alt bacağın içi kısmı bileklerime kadar tamamen bordo renkte seninki nasıl.
KIZLAR SİZE TAVSİYEM 1HAFTA İZİN ALMANIZ EN DOĞRUSU KENDİNİZİ TOPARLAYABİLMENİZ İÇİN.

EFECE bakalım sonuç ne olacak benim bacaklarım mor bile değil kan kırmızı renkte ya korktum valla.akşam saat kaçta çıktığımı bile hatırlamıyorum.19:30-20:00 falan dı sanırım sen kaçta çıktın.

Asya,ben çok az yüzüme yağ konulmasını istemiştim çok fazla bir sislik yok çok minik iğne izi var ama onlarda fondotenle kapatilir morar falan olmadı yüzümde ben yüzüme koydurdugum için çok memnunum canlı bır ifade verdi o yorgun görüntü gitti diyebilirim Yarın Dr. Kontrolum var orada bacaklarımı inceleme fırsatım olacak suanda korse ve sargı bezi olduğu için tam anlayamıyorum ...

Ameliyat olan arkadaslar anestezinin etkisinden dolayı mideniz bulanıyor eğer çıkartırsanız rahatliyorsunuz...

efece sabah lavaboya kaltım bi uyandım yere serilmişim.sanada oldumu arkadaşım ya şimdi daha iyiyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…