Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım aslında karar verdim gibiydi ama super dry yöntemini kullanıyor mu kullanmıyor mu tartışması beni biraz etkiledi doğrusu. Bir de benim bacak yapım biraz sorunlu ince değil ama çarpık bu nedenle de biraz daha özen isteyen bir ameliyat olacak. Edge'nin ve Aslılı'nın bacak yapısı benimkine çok benziyor Edge Ferruh Bey'e ameliyat oldu her ne kadar o çok da mutlu olmasa da bence başarılı bir ameliyat olmuş. İşin doğrusu bir de Aslılı'nınm ameliyat sonucunu görmek istiyorum eğer onunkiler daha güzel olmuşsa ve Ahmet Bey super dry yapıyorsa ve Ferruh Bey yapmıyorsa ameliyatı Ahmet Bey'e olabilirim diye düşünüyorum ama İstanbula gitmek 12.000 lira vermek ve genel anestezi ile ameliyat olmak da beni korkutmuyor değil.

Bugünlerde kararımı vericem. Eğer seçimim Ferruh Bey olursa haberleşiriz. Ben o tarihte ameliyat olmasam bile sizin yanınıza gelirim canım. Bu arada az önce Ferruh Bey ile görüştüm super dry dedi kullandığı yöntemi ayrıca açıkladı nasıl olacağını.

Ferruh Bey'e yakın zamanda ameliyat olan var mı canım? ben artık takip edemiyorum :)

sevgiler...

melike çok geçmiş olsun ameliyat kaçtaydı ne kadar sürdü nasıl geçti bu gece ordamısın kendini iyi hissettiğinde yazarsın inş.

Seselina ben doktorla konuştum. sanırım 30unda operasydon geçireceğim. ama aklıma takılan bişey var. sanırım adet dönemime denk geliyo. bu sebeple tarihi tekrar gözden geçirebilirim.

Aykr eğer düşünürsen birlikte gidebiliriz.

bütün amelıyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum umarım herşey istediginiz gibi olmuştur olucak arkadaşlarada şimdiden başarılı ve güzel bir amelıyat diliyorum umarım sizlerinde istedigi gibi olur herşey
seselina canım hadi hayırlısı bakalım dualarım seninle olucak canım benim inşlh arkadaşlarında seninde gönlünüze göre olur tatlım dualarım sizlerde allah yardım etsin cümlemize:)))))

slm arkadaşlar dün ankaradaydm.size uçağı kaçırdıktan sonra bu sabaha kadar yaşadklarımı anlatayım.ogün uçağı kaçırınca ankaryı aradım uçağı kaçırdığımı ferruh beyin sekreterine söyledim yarın geleyim dedim hocayla görüşmem bişey diyemem dedi saat 10.30 beni ardılar yarın yada ayın 28 randevu verebilirim dediler ben yarın gelirim dedim yani dün ogün size ayrıntıları yazamadım tekrar uçak bileti almaya gittim aldım bu sefer uçağı kaçırmadım ve ankaraya ulaştım sanki elimle koymuş gibi sorarrak muayeneyi buldum çok rahat bir şekilde.yarım saat bekledikten sonra ferruh beyin odasına çağırdılar beni ameliyatın ayrıntılarını herşeyi anlattı çok tatlı ve ilgili bir doktor neyse ücreti ve forumu doldurduktan sonra üst kata çıktım ferruh bey çizimleri yaptı sonra hemşire mikrop kapmasın diye koltuk altımdan ayaklarıma kadar boyadı sonra sakinleştirici ysptılar rahatlamam için ve anestesi yapıldı o anda gitmişim bir uyandım herşey bitmiş beni giydirmişler boyaları silmişler vucudumdam ferruh bey defalarca yanıma gelip kendimi nasıl hissttiğimi sordu hemşirede aynı şekilde biraz kendime gelince wc ihtiyacımı karşıladım ve orda bacaklarıma baktım çok güzel olmuşlar inşallah hep böyle kalır erimez ferruh bey fazla erimiceni söyledi sizde erimemesi için çok yiyin arkadaşlar yakında resimleride koyucam .ordan 8.30 ayrıldım 11.30 uçağım kalktı ve eve geldim işte yaşadıklarım bunlar bide unutmadan söyleyim havalanında ahmet çakarı gördüm ben oturuyodum karşıdan biri geliyo ben bu adamı biyerden tanıyorum diyorum kendi kendime geldi yanıma oturdu ve bana merhaba dedi benimle muhabbet etti oda istanbula gidiyomuş çok şakacı bir adam bu arada ferruh beyde çok yakışıklı benim .arkadaşlr benim adım adım bahar ferruh beye ameliyata gidicek arkadaşlar olursa benden ferruh beye selamlarımı iletin lütfen şimdilik bu kadar ben biraz dinleneyim daha sonra tekrar foruma giraerim şimdiden herkeze geçmiş olsun.

Slm kızlar
ben dün saat a 12gibi ameliyathaneye girdim 16:00'da odamdayim
yaklaşık 4saat surmuş operasyon yalnizbenden çok fazla yag çıkmadığı için Ahmet bey farklı bir uygulama yapmış anladığım kadarıyla kanimdaki trompositleri aytistirararak çıkan yağ hucrerlerine eklemiş Buda kalıcılığı arttıran diğer bir yontemmis .Anlayacağınız bende cihaz kullanılmadı
hala yattığım için bacaklarımı inceleme fırsatım olmadı sargi ve korse var şimdilik oyle çok fazla agrim sızımda yok dun cikabilirdim ama kalmayı tercih ettim sonucta hemsireler her daim kontrol ediyor yardımcı oluyorlar.anestezinin etkisinden dolayi sadece ayağa kalkica mide bulantisi oluyor,bana sondada bağlanmadı bu arada...şimdilik benden bu kadar kızlar...

melik_e,geçmiş olsun.inşallah istediğin,hayal ettiğin gibi olmuştur.ödemler inince belli oluyor fakat insan nasıl göründüğünü merak ediyor.kendin görünce bizede anlatırsın artık nasıl göründüğünü:)tekrar geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

formunuzu bayadır takip ediyodum.çok güzel bi form.hoşuma gitti.hepinizin emegine saglık.aynı problem bendede var.hiç etek giyemiyorum.amelıyat olmaya karar verdım.acaba tavsıye edebılecegınız dr var mı?ayrıca fiyat konusundada bilgilendirirsenız sewınırım.şimdiden teşekürler

leydi mrb beni hatırladınmı.Sen ikikere oldun düzelme olmadımı sende.Bendede sadece incelik vardıya bende doktorla konuştum hiç girme böyle işlere hep para tuzağı dedi. Ama ben takdığım için dolgu yapalım ozaman sana dedi.40 cc yüklerz dedi.sen bilirsin 40 cc yeterlimi.Birde morluklar 2 3 güne gider dedi doğrumu.Sana yapılan işlemlerin hiç faydası olmadımı.Bana biraz bilgi veririmisin. Tşekkürler

slm melike.yeni amelıyat oldun sanırım.geçmiş olsun.ummarım istedıgın sonucu alırsın..ferruh beye oldun sanırım.kaç gun hastanede kaldın.fiyat konusunda bilgi verırısen sewınırım..

Kızlar şimdi eve geldim uzandım dinleniyorum çok fazla ağrım yok mide bulantimda gecti sadece merdivenleri inerken ve çıkarken zorlanıyorum
husnacim doktorum Prof Ahmet karacalar 1gun hastanede kaldım hastane çok konforluydu yuzumede dolgu yaptırdım toplam 6,500 tl ödedim.

Arkadaşım ilk önce medeni cesaretinden dolayı seni kutluyorum hiç muayene bile olmadan gözünü karartıp gittin ameliyatını oldun.gerçekten büyük cesaret ve sonuçtan memnun kalmana çok sevindim. uzun uzun anlatmışsın ne güzel ama benim hala merak ettiklerim var mesela yağ alınan yerlerinde ağrı sızı çokmu bazı arkadaşlar çok ağrı olduğunu söylüyorlardı. seninde karnındanmı alındı yağlar. karnında incelme oldumu. bende biraz göbek varda acaba kurtulurmuyum diye soruyorum. ben acıya çok dayanıklı değilimdir biraz nazlıyımdır o yüzden çok ağrı oluyormu diye merak ettim. korse giydinmi kaç gün giyilmesi gerekiyormuş. ben işten 1 hafta rapor almayı düşündüm çünkü ancak kendime gelirim diyorum. sen nasıl hemen kalkıp uçağa bindin gittin yürümen zor olmadımı ben yatarak giderim falan diye planlıyorum. anlıyacağın çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. sen oldun kurtuldun inşallah yağlarımızda erimez allah hepimizin yardımcısı olsun. çok çok geçmiş olsun arkadaşım. hee bu arada ferruh bey hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. yakışıklı bir doktor allah sevdiğine bağışlasın....:))) evlimi acaba:))) ayy ne fenayız inşallah okumuyordur.

Melike sana çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bacaklarından ömür boyu mutlu olursun...

Arkadaşım ilk önce medeni cesaretinden dolayı seni kutluyorum hiç muayene bile olmadan gözünü karartıp gittin ameliyatını oldun.gerçekten büyük cesaret ve sonuçtan memnun kalmana çok sevindim. uzun uzun anlatmışsın ne güzel ama benim hala merak ettiklerim var mesela yağ alınan yerlerinde ağrı sızı çokmu bazı arkadaşlar çok ağrı olduğunu söylüyorlardı. seninde karnındanmı alındı yağlar. karnında incelme oldumu. bende biraz göbek varda acaba kurtulurmuyum diye soruyorum. ben acıya çok dayanıklı değilimdir biraz nazlıyımdır o yüzden çok ağrı oluyormu diye merak ettim. korse giydinmi kaç gün giyilmesi gerekiyormuş. ben işten 1 hafta rapor almayı düşündüm çünkü ancak kendime gelirim diyorum. sen nasıl hemen kalkıp uçağa bindin gittin yürümen zor olmadımı ben yatarak giderim falan diye planlıyorum. anlıyacağın çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. sen oldun kurtuldun inşallah yağlarımızda erimez allah hepimizin yardımcısı olsun. çok çok geçmiş olsun arkadaşım. hee bu arada ferruh bey hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. yakışıklı bir doktor allah sevdiğine bağışlasın....:))) evlimi acaba:))) ayy ne fenayız inşallah okumuyordur.

Melike sana çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bacaklarından ömür boyu mutlu olursun...

Aykr ve melik_e...geçmiş olsun kızlar...hayırlısıyla bu işi başardığınıza çok sevindim..ilk önce iyi olmanız önemli..vede, çok şükür ki iyisiniz...inşallah istediğiniz sonuç ta olmuştur..ki; hepimiz için de bu çok önemli...farklı doktorlara olduğunuz için,ayrıca önemli.
Lütfen buradan kopmayın kızlar..sonuçlardan bizleri habersiz bırakmayın...
Sizleri tebrik ediyorum..tekrar tekrar geçmiş olsun..Allahım mutlu sonuçlar görmeyi kısmet etsin.

kızlar geçmiş olsun öncelikle umarım bir ömür boyu yaglarınız sizinle yaşar cok sevindim sizlerin adına:))
ebru hatırladım canım evet 2 kere olmustum ilk haline göre tabiki iyi inkar edemem lakin istedıgın gibimi dersen hayır arada hala acıklık kaldı hala etek giyemıyorum cesaret edemıyorum sen hala düşünme aşamasındasın sanırım

leydi bacakda morluklar kalıyomu geçiyomu? Doktor yapmayalım diyo ben ısrarla yapalım diyorum bide kaç cc enjekte olması gerekiyo acaba bilgin varmı 40 cc yapalım dedide doktor

Melik_e, sen Ahmet beye superdry normal yonteminimi yaptirdin? Yuzunu yaptirmasan ne kadar odeyecektin?

Birde popo icinde bu yontemin kullanilip kullanilmadigi konusunda bir fikriniz varmi?

tesekkurler

Arkadaşlar hepinize merhaba demek istiyorum. forumu yeni keşfettim ve yazılanları okudum. öncelikle bu sorunu sadece kendimin yaşamadığını ve çözüm bulan arkadaşların resimlerin görmek bana büyük bir umut verdi. ben de bu ameliyatı olmayı ciddi ciddi düşünüyorum artık. aslında izmirde olduğum için ilk seçenek Ufuk Bilkaydı fakat Akyr arkadaşımızın söylediklerinden sonra emin olamıyorum.:uhm:

a.s teşekkkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…