Arkadaşım ilk önce medeni cesaretinden dolayı seni kutluyorum hiç muayene bile olmadan gözünü karartıp gittin ameliyatını oldun.gerçekten büyük cesaret ve sonuçtan memnun kalmana çok sevindim. uzun uzun anlatmışsın ne güzel ama benim hala merak ettiklerim var mesela yağ alınan yerlerinde ağrı sızı çokmu bazı arkadaşlar çok ağrı olduğunu söylüyorlardı. seninde karnındanmı alındı yağlar. karnında incelme oldumu. bende biraz göbek varda acaba kurtulurmuyum diye soruyorum. ben acıya çok dayanıklı değilimdir biraz nazlıyımdır o yüzden çok ağrı oluyormu diye merak ettim. korse giydinmi kaç gün giyilmesi gerekiyormuş. ben işten 1 hafta rapor almayı düşündüm çünkü ancak kendime gelirim diyorum. sen nasıl hemen kalkıp uçağa bindin gittin yürümen zor olmadımı ben yatarak giderim falan diye planlıyorum. anlıyacağın çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım. sen oldun kurtuldun inşallah yağlarımızda erimez allah hepimizin yardımcısı olsun. çok çok geçmiş olsun arkadaşım. hee bu arada ferruh bey hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. yakışıklı bir doktor allah sevdiğine bağışlasın....:))) evlimi acaba:))) ayy ne fenayız inşallah okumuyordur.
Melike sana çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bacaklarından ömür boyu mutlu olursun...