Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selam herkese,
dün ayaz06 nında dediği gibi ameliyat olduk. ben çıktığımda ayazı aldılar. En baştan anlatayım. Önce bütün üstümü çıkardılar. Resim çektikten sonra Ferruh bey yağ alıp enjekte edeçeği yerleri boyadı. Daha sonra 2 hemşire göğüslerden ayak bileklerine kadar batikom sürdü. Ameliyat nasasına yatırıp damar yolu açtılar ve uyuttular. uyandığımda bütün kıyafetlerim giydirilmişti. Bir süre dinlendikten sonra salona geçtim fakat inanılmaz mide bulantısıyla tansiyonum düştü. serum verdiler. kendimi iyi hissettiğimde halamla birlikte çıktık. Ben arabayla gelmiştim giderken çok fazla zorlandım. Benim karından, belden, kalçadan ve baldırlardan yağ alındı. Ve çok fazla ağrım oldu yağ alınan yerlerde. antibiyotik, ağrı kesici hap ve bir de iğne verdi bana. Fakat sonuç beni inanılmaz mutlu etti. O ıncecik bacaklar yok artık.Umarım erimezler. Fakat hala mide bulantısı ve baş dönmesi var. o da en kısa zamanda geçer umarım. Ayaz 06 seni çok merak ettim. nasıl gidecek yanlız başına diye allahtan arkadaşın gelmiş ve almış seni. resimlerimi en kısa zamanda yükleyeceğim arkadaşlar. Darısı tüm isteyenlerin başına herkes mutlu olur inşallah. Bu arada ameliyat olan diğer tüm arkadaşlara da çok geçmiş olsun...Görüşmek üzere

ben şu an bileiyiyim kızlar kalktım yemek yaptım yatasım hiç gelmiyo geri dönüşümde zor olmadı sadece dün ağrım vardı bugün oturup kalkerken oluyo şu an ağrım yok sonuç şimdilik güzel görünüyo inşallah hiç erime olmaz olsa bile yine yaptırıcam kızlar inadım inat herkeze geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3

Merhaba,
Ben de yarın Amet Bey'e ameliyat oluyorum. Çok çok heyecanlıyım. Keşke hayatmda bunu paylaşabileceğim birileri lsaydı. Bir tek sizler varsınız.. Eğer birilerine söyleseydim beni vazgeçirirlerdi. Sırf bu yüzden amlyt suırasında sorun olmasını istemiyorum. Kimsenin onlardan gizli bişey yaptıımı bilmelerini istemiyorum.
Banyomu yaptım, keselendim, evi temizledim, bugün hep bişelerle oyalandım yani unutmak için. Şimdi işlerim bitti. Tek düşüncem yarın bir an önce şuanki saatlere kavuşmak. En azından sonucun ne olacağı belli olur..
Kızlar bi de ben burda çok kişinin resmini ve bir de melikenin bacaklarını doğrudan gördüm. Ama inanın ki kimsenin (digucumunkiler biraz benimkilere benzyodu) bacakları benimkiler kadar garip değil. Eğer benim bacaklardan iş çıkarsa herkesinki güzel olur demektir emin lun.. Ama bugün diz üstü siyah çorapların içine kilotlu çoraparı çok düzgün şekilde katlayıp koydum. Yani sanki oraya dolgu yapılmışçasına.. Evet çok sütun gibi görünmedi ama etek giyinen bi çok insanın bacağından iyi görünüyodu. ınşallah doktor da bu şekilde dolgu yapar. Ya da bu kadar dolgu yapabilecek yağ bulur.. Pazar umarım buraya gelebilip sizi bilgilendirebilirm.
Niyeyse son bir haftadır çok kötümserim..

Aslılı hiç merak etme, eminim herşey güzel olacaktır, bütün iyi dileklerim seninle. kimseye söyleyememeni anlıyorum, aynı sorunu ben de yaşıyorum. herkes nasıl bir tepki verir diye çekiniyorum. ama cesaret lazım, sonuçta bizim için önemli bir konu ve çevremizdekilerin anlayış göstermesi gerekiyor. bu arada askos ve zeni yorumlarınız için teşekkürler. beni motive ettiniz. ben daha vahim olduğunu düşünüyordum.:sinifsinif:

Ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun. Ben 8 mayıs ta ameliyat olucam Ferruh bey e ama ameliyat sonrası dinlenmek ıcın sadece 1 gunum var. Arkadaslar anlattıgınız bulantılar ,bas donmesı, bayılma gıbı sıkayetler benı bayagı korkuttu (

rose73, 1gun çok az dinlenmen için en azından 2gun dinlenmeni tavsiye ederim.

Aslıcım hiç korkma inşallah Allah'ın izniyle sağ salim ameliyat olup çıkacaksın. Hepimizin dualrı seninle.

tam yatacaktımki bugün ameliyat olacağın aklıma geldi sana dualarımın seninle olduğunu iletmek istedim. İnşallah sonuç istediğin gibi olur.

Biliyorsun Ben de sabırsızlıkla senin ameliyat sonrası resimlerini bekliyorum :) şimdiden geçmiş olsun canım, hepimiz yanındayız...

ameliyat olduktan sonra yalnız cıkacağım ya o sebeple korkuyorum. mide bulantısı baş dönmesi falan oluyormus. havaalanına cok uzak mı doktorun yeri? taksiyle mi gittin? toplamda nekadar harcama yaptın? çok soru soruyorum kusura bakma. yanımda biri olsa bukadar telaşe etmeyeceğim aslında.

efece sen nasıl nasıl oldun benim sanırım kalçamda fln dikiş var ya seni aradılar mı beni aramadılar kontrol için arayacaklardı ama arayan olmadı

zeni sana tavsiyem çıkınca hişbirşey yiyip içme ben ağzım çok kurudu diye 1yudum su içtim metro yığılıp kaldım o suyu çıkarınca rahatladım.Havaalanı ile dr. yeri baya uzak.yakın bi masafe değil yani.ama havaalanı otobüsleri var kızılaydan geçen saatlerini öğrenirsin kızılaya kadar taksi ile gidip ordan havaalanı otobüsleri nerden kalıkıyor bilmiyorum belki sıhhiyeden kalkıyordur oraya kadar taksi ile gidip ordan havaalalnı otobüsüne binebilirsin cnm

zeni senin için bi baktım int. bi şirket götürüyomuş tel no:0533 374 11 22 -0312 387 41 11 tel ile görüşürsün int. 74tl yazıyor g.o.p ile havaalanı ücretine.birde bu otobüsler var dedim ya ordan bi bilgi dinemidim ama egonun tel nosu 0312 507 10 00 bi sorarsın saat kaçta geçiyor kızılaydan yada sihhiyeden diye diğer tarafıda ara ne kadar fiyet diyecekler saati ve günü önceden belirlemeli misin bi konuş.gayet uygun çünküzaten sıhhıye ye 20tl alırlar.birde muayenehanenin ordan bi taksi tel nosu bul orayı arayıp sor ben ameliyat olacağım havaalanına ne kadar fiyat veriyorlar diye bi sor cnm

amelıyat olan arkadaşlara cok cok mutluluklar diliyorum bütün agrılarınız biran önce geçer inşlh
amelıyat olucak arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum inşlh sizde hayırlısıyla kurtulursunuz iyi düşünün öyle girin amelıyata ve güzel haberlerinizi ulaştırın allahın izniyle dualarımız sizlerle

merhaba arkadaşlar,
ben de aynı dertten muzdaribim. hayatımın sonuna kadar etek giyemeyeceğimi düşünürken bu siteyi keşfettim ve içim umutla doldu. bazı arkadaşların tecrübelerini okudum ve yağ transferi en iyi çözüm galiba. ben ankaradayım ve ferruh bey bu konuda baya iyi galiba. ne kadar zamanda normal bi şekilde yürümeye başlanıyo operasyondan sonra ve ilerde bir kısmı eriyomuş ya sonra daha önce ödenilen fiyata dahil olmak üzere tekrar transfer yapıyo mu?bir de 2500 tl miydi?

Ayaz senin ameliyat sonrası surecin cok zor gecıyor buda beni bir hayli korkuttu. Peki sonucdan memnunmusun bari. Benimde ameliyat gunum iyice yaklastı. Ferruh bey e ameliyat olan arkadaslar resim yuklerseniz cok memnun olurum. Acaba tum cekilenlere degecekmi walla cok tırstım ben arkadaslar. Aklıma kotu kotu seyler geliyor eyvahedigeldismile

Kızlar
bugün korsemi çıkarıp banyomu yapabildim aynaninkarsisina geçtiğimde inanamadım gercekten bacaklarım gayet iyi duruyor hele ilk haliyle karsilastirdigimda çok iyi diyebilirim
ama tabiki daha çok erken en az 3 hafta beklemem gerekecek yağların bir kısmının erime ihtimali var
Ahmet bey hiç erimeyebilirde dedi bunun için kilo vermemem lazım zaten su aralar inanılmaz derecede acıkıyorum ve yemek yiyorum:)

kızlar selam
benim kalçalarımdan karnımdan baldırlarımdan ve iki taraflı bel ksımlarından yağ alındığı için inanılmaz acım var. herbir yer ayrı ayrı acıyor. bacaklarımla ilgili hiç acı yok. yağ alınan yerler morardı. enjekte edilen yerler de kırmızı mor arası birşey. yarın işe başlıcam hareketlerim kısıtlı iki tane de çocuk var. pişmanmıyım diye sorarsanız değilim bacaklarım güzel oldu. ama erirse çok üzülürüm. bu kadar eziyete boşa katlanmak istemiyorum. sigara içmemem lazım fakat canım çok istediğinde bir iki tane içiyorum. ayaz 06 beni dün aradılar bir sıkıntın var mı diye. anlattım . bir çok yerden yağ alındığı için bunun normal olduğunu söylediler. bu akşam banyo yapıcam. yarın kontrol var. bakalım ne diyecek Ferruh bey. ameliyat olan arkadaşlara da ayrı ayrı geçmiş olsun demek istiyorum. darısı diğer isteyenlerin başına olur inşallah en kısa zamanda. görüşmek üzere.

merhaba efece.geçmiş olsun.ben de ferruh beye ameliyat olmayı istiyorum.inşallah sonuçtan hep memnun kalırsın.bize cesaret veriyorsunuz.lütfen ameliyat sonuçları ile ilgili bilgilendirmeye devam edebilir misin.iyileşme süreci nasıl geçiyor.kaç kez kontrol gerekiyor.ilaç kullanıyor musun.ya da krem.ben ankarada yaşamıyorum.nasıl olacak bilmiyorum.eşim de razı olmuyor zaten.öncesi ve sonrası resimlerini ekleyebilirsen çok sevinirim.iyi haberlerinizi bekliyoruz.tekrar geçmiş olsun.

efece benimde belde karından alınan yağlar nedeni ile baya ağrım vardı bugün daha iyiyim ama oralarda hep dikşler var ben hiç bilmiyordum görünce şaşırdım benim bacaklar bilmiyorum oldumu hala birleşik durmulırlar hiç iç açıcı değil yani bende yarın kontrole gideceğim sen kaçta gideceksin ya moralim çok bozuk o kadar sıkıntıya rağmen düzelmezlerse çok üzülürüm çünkü hala çarpık duruyorlar bakalım şişler falan inince ne olacak ferruh bey yarın ne diyecek bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…