Bacak dolgusu yaptıran var mı?

rose 73 korkmana hiç gerek yok eğer kararlıysan eşin fln nasıl bi tepki verdi verdi bilmiyorum ama 3-5gün her yer bandajlı ve bel karın mor mor gezeceksin tabi bu morluklar ne zmn geçer bilmiyorum her bünyeninki farklı olabilir.yağ enjekte edilen yerlerde öle kırmızı oluyor.sadece eşinin rızası ile yaptırman yeterli osancılar ağrılar çok önemli değil bence.Ama yarını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bacaklarım hala aynı gibi sanki benim altlar zaten kalındı bide yağ enjekte ile iyice kalın yamuk bi oduna benzedii.

ayaz06 ben 18 gibi orada olucam. benimde yağ alınan yarlerde dikiş var. senin bacakların kalındı ve bence zaten güzeldi. benim önceki hali kürdan gibiydi. şu an benim için iyi oldu diyebilirim. çünki zaten beklentimi çok yüksek tutmamıştım.etek giyebilirim şu hali ile. peyker 06 ben de eşimi çok zor ikna ettim. sonuçtan o da memnun fakat bu kadar acıya bence değmez diyor. bugün 3. günüm idare eder hale geldim acı bakımından. antibiyotik , ağrı kesici tablet bir de çok ağrırsa diye iğne verdi bana. iğneyi 2. gün vurdurdum sadece. ilaçları düzenli içiyorum. resmi de yüklemeye çalışıyorum şimdi

ayaz canım yamuk diildir sargılardan hiç belli olmaz benimde amelıyattan sonra sargılı oldugu için aynı gibi gelıyodu sargılar çıkınca görürsün aradaki farkı morluklar zamanla geçiyor canım güneş görmesin yeter morluklar...

efece bende saat 4de izin alıp çıkarım 1,5-2 saatte gelsem bende satt 6'da arada olurum sanırımm yuppi:)

efece benim karında falanda dikiş var sanırım hep gerince ağrıyo kalçama bakabildim sadece iki taraftada var karnımı açamadım daha korkudan yarın sabah çıkarıp bakıcam

Leydi inşallah öyledir zaten benim alt bacaklarda pek bişi yoktu gayet dolgunda sadece üst bacak baya yağlıydı şu senin yaptığın aleti o yüzden sormuştum.ınşallah dediğin gibidir cnm ya sağol

fotografı gelişmiş cevaptan yükelyebiliyorsunuz. gelişmiş cevapta açılan pencerede "attach" işareti var.. ona tıklayıp, açılan pencereden gözattan yükleyebilirsin. fotoğrafın boyutu cok buyuk olmamalı bu arada :)

ameliyat olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. umarım bir sorun yaşamazsınız ve herşey gönlünüzce olur. yalnız bir ark fenalaşması, bayılması korkuttu beni. arkadaşlar resimlerinizi bekliyoruz. aslılı canım sen nasılsın. nasıl oldun.seninde resimlerini bekliyoruz...

Kızlar hepinize çok çok çok geömiş olsun. inşallah sonuç istediğiniz gibi olur.
Herekes burda birtek Aslı yok. İnşallah herşey yolundadır. Sorunsuz bir ameliyat geçirmiştir. Aslıcım çok meraklandırma bizi gel artık...

rose73 arkadaşım senin ameliyat günün ne zaman benim 1 mayıs ve arkadaşların ağrılarını, bayılmalarını falan duyunca çok korktum napıcaz şimdi yaaa.... ya dayanamazsam ağrılara, ben iğneden bile çok karkan insanım ufacık ağrıya bile dayanamam yandım ben..
Ayaz ve efece arkadaşlar keşke yaptırmasaydım dediğiniz oldumu çokmu zor oluyor anlatmışsınız ama nolur her geçen günü neler yaşadığınızı ayrıntılarıyla yazarsanız çok sevinirim. karnınızdaki yağlar yeterli olmadığı içinmi heryerini delmişler, zayıfmısınız kaç kilosunuz?

Selam kızlar
benim operasyon sürecim ve sonrası çok rahat gecti diyebilirim.yağ alınan yerlerimde ağrı neredeyse yok diyebilirim.ayrıca morarma da çok yok sadece 1-2yerimde var.suanda yurumemde de bir sıkıntı yok.beklemediğim sekilde i̇yiyim diyebilirim.bünyem benim hassastir aslında ama Ahmet beyinde elinin hafif olduğunu söyleyebilirim kendi adıma.sonuca gelirsek dün korsemi çıkarıp aynada inceleyebildim kendimi gayet iyi duruyor yani beni tatmin eder bu bacaklar ama erimez ise...

Seselina benim 8 mayıs. Benim en buyuk sıkıntım 10 mayısta okula gelmek zorunda olmam. Universitede hocayım ve tum gun kosusturmak zorundayım.Su aralar izin almam soz konusu bile olamaz. Bende ne yapıcam bilemiyorum esimi cok zor ikna ettim, ucak bıletimi aldım yani artık vaz gecemem. Allah yardım etsin hepimize. Acıya katlanıcaz artık.

Arkadaşlar ben bu resim yükleme olayını anlamadım. Gelişmiş cevap nerde bulamıyorum...

amaliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun .amaliyat olacak arkadaşlar sizlerde korkmayın evet öyle bi iki günde düzelemezsiniz enaz bi hafta gerek ama agrı sızı çok olmuyor yürümekte zorlanıyorsunuz ben ayagımı burktum yürüyemiyorum demiştin sizde uygun bi yalan bulursunuz yerimseniben .herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…