Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aleycan bacakların çook güzel görünüyor hepte öyle kalır inşallah Aykr şanssızlık olmuş sonrası iyi olur inşallah her şerde bi hayır vardır

ben iki yıl önce olmuştum aslında pek erimedi gibi ama ben amaliyat olucam diye sigarayı bıraktım ve tam altı kilo aldım yaglarmı erimedi kilomu bilmiyorum benim derdimde bileklerim çoook ince bileklerime yag konmamıştı kısacası hala hiç elbise giyemedim

selam arkadaşlar,
perşembe günü 11.30 da ferruh beye ameliyat oluyorum. sanırım o gün bir arkadaş daha ameliyat olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. çok heyecanlıyım umarım istediğim sonucu alırım

Tekrar mrb arkadaşlar..Eleycanın bacak resimlerini gördüm mucize gibi.çok güzel görünüyor.hangi doktora ve nezaman ameliyat olmuştu.benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.ameliyat resimlerini koyan bütün arkadaşlar bence çok güzel sonuçlar almış.:yalnız benimkiler okadar zayıfki yani resim koymaya bile utanırım herhalde..çok zayıf oluncada aynı sonuç alınıyormu?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum,iyi dilekleriniz için.eski halinin resmi yok bende,ahmet beyde var aldığımda onlarıda eklerim.birde bana sonda falan takılmamıştı.
izlere gelince,aynen göründüğü gibi izler geçmek üzere iyice iyleştiğinde sanırım belli bile olmayacak.ameliyat olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun hepinize, umarım hepiniz sağlıklı bir şekilde hayal ettiğinize kavuşursunuz.Allah yardımcınız olsun.
birde ağrılarımı sormuşsunuz arkadaşlar ben çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.bundan sonrada umarım bir sorun çıkmaz.tekrar hepinize çok TEŞEKKÜR EDİYORUMopuyorumnanaktan

Eleycan mrb.çok geçmiş olsun hangi doktora ameliyat olmuştun.ben henüz yeniyimde takip edemedim.cevap yazarsan çok sevinirim

Benimde çok inceydi ama düzeldi.doktorum Ahmet Karacalar 22 şubatda ameliyat oldum.
Darısı tüm isteyen arkadaşların başına:Saruboceq:

Aykr çok üzüldüm uçağı kaçırmana inşallah bir daha böyle bir aksilik yaşamazsın. Doktor uyguladığı yöntemle ilgili olarak ne mail yolu ile ne de telefonla geri dönüş yapmadı daha ama ben birkaç kere sordum super dry yapıyorum dedi. inşallah ben yanılmıyorumdur bu konuda eğer super dry değilse Ahmet Bey'e ameliyt olacağım gerçi en çok Aslılı nın sonuçları benim kararımı etkileyecek daha öncede bahsetmiştim. ASlılı sana da şmdiden geçmiş olsun canım.

inanın geçen seneki yazışmalardan başladım okumaya.yalnız 1 haftadır öyle bir baş ağrısına tutuldumki takip edemedim arada neler oldu.gördüğüm kadarıyla kadarıyla burda çok güzel bir dayanışma ve samimiyet söz konusu.buda aynı sorunu yaşayan bütün arkadaşlar için umut ve cesaret verici.birazda kafam karıştı birçok doktor tercihi var.açıkçası biraz fiyat uygun olursa bende düşünüyorum.birde birkere bu şansı yakalamışken iyi ve kalıcı bir sonuç olsun istiyorum.genelde erime olmamış ama bazı arkadaşlar zamanla eridi diye yazmışlar.benim bacaklar öyle zayıfki.dizlerden aşasını saklamakla geçiyor ömrüm.işin ilginç tarafı dizden üstü gayet yağlı.altı ise yağları yiyen özel bir mekanizmamı var anlamadım.sadece kemikten ibaret.nasıl bir genetik bende anlamadım.arkadaşlar tecrübelerinizle beni yönlendiriseniz size bol bol dua ederim..:gitme::gitme:

Aykr arkadaşım ne kötü aksilik olmuş uçağı kaçırman inanki çok üzüldüm neyse herşeyde vardır bir hayır. peki şimdi hangi gün olucan bellimi.
Leydicim sonunda karar verdim inşallah doğru bir karardır sen ne düşünüyorsun..
Eleycan bacakların harika inşallah hiç erimez darısı başımıza.
1 mayısta ameliyat olacak olan yokmu arkadaşlar...

Eleycan canım çok geçmiş olsun
erimemesine çok sevindim umarım hep istediğin şekilde kalsın
Ahmet beyden resmi aldıgın zaman eklersen cok ama cok sevınırım
farkı gormeyı cok ıstıyorum cunku bacakların cok duzgun gorunuyor masallah
cok fark varmıydı merak edıyorum

Kızlar suanda yatışımı yapmış bulunuyorum beklemedeyim kan tahlillerim vs yapılacak ondan sonrada operasyon başlayacak...
Kendimde oldugum sürece sizleri bilgilendirmeye çalışacağım

Bende 1 mayıs gününü isteyeceğim cnm. eğer olursa birbirimize destek oluruz.çünkü ben yalnız olucam.

Melike Ferruh beye mi yaptırıyorsun? allah yardımcın olsun inş. istediğin gibi bir sonuç alırsın. darısı hepimizin başına.

Tabiki destek oluruz çok güzel olur ben yanlız olmam ikiz kardeşimde gelir beni yanlız bırakmaz. bildiğim kadarıyla 1 mayısta başka ameliyatı yoktu defterini gördüm.ben saat 11 de olucam. doktordan rica ettim 11 e yetişemem 1 gibi falan olsun dedim kabul etmedi. öğlenden sonra görüşmeleri alıyormuş akşam üstü olsun dedi onuda ben istemedim. senide belki akşam üstü alır. ayy çok heyecanlıyım. inşallah 1 mayısı ayarlarsın çok mutlu olucam. kandimi yanlız hissetmiycem. ayarlayınca mutlaka yaz tamammı canım. görüşürüz...

digucum sen daha karar vermedinmi. ferruh beyle hepimizin adına fiyat konusunda konuştum ama prensipleri dışına çıkamazmış o yüzden hiç indirim yapmadı. ferruh beyde karar verirsen senide 1 mayısta bekleriz arkadaşım. tanışmayı çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…