Tekrar mrb arkadaşlar..Eleycanın bacak resimlerini gördüm mucize gibi.çok güzel görünüyor.hangi doktora ve nezaman ameliyat olmuştu.benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.ameliyat resimlerini koyan bütün arkadaşlar bence çok güzel sonuçlar almış.:yalnız benimkiler okadar zayıfki yani resim koymaya bile utanırım herhalde..çok zayıf oluncada aynı sonuç alınıyormu?
arkadaşlar slm uçağı kaçırdım bütün planlarım alt üst oldu aslında saat 5 kalktım biraz oyalandım 7 çeyrek havaalanındaydm ama beni almadılar 15 dakka önce kapatılmış tartıştım nafile biletimde yandı eve geldim ferruh beyin muayenesini aradım yarın geleyim diye dolu olduklarını söylediler 50 milyonda taksi parası verdim dönüş biletide almıştım haber bekliyorm tekrar gün için ona gre bari dönüş biletim yanmasın eleycen bacakların süper görünüyo darısı bizlerin başına
Benimde çok inceydi ama düzeldi.doktorum Ahmet Karacalar 22 şubatda ameliyat oldum.
Darısı tüm isteyen arkadaşların başına:Saruboceq:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum,iyi dilekleriniz için.eski halinin resmi yok bende,ahmet beyde var aldığımda onlarıda eklerim.birde bana sonda falan takılmamıştı.
izlere gelince,aynen göründüğü gibi izler geçmek üzere iyice iyleştiğinde sanırım belli bile olmayacak.ameliyat olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun hepinize, umarım hepiniz sağlıklı bir şekilde hayal ettiğinize kavuşursunuz.Allah yardımcınız olsun.
birde ağrılarımı sormuşsunuz arkadaşlar ben çok iyiyim hiç ağrım sızım yok.bundan sonrada umarım bir sorun çıkmaz.tekrar hepinize çok TEŞEKKÜR EDİYORUMopuyorumnanaktan
Aykr arkadaşım ne kötü aksilik olmuş uçağı kaçırman inanki çok üzüldüm neyse herşeyde vardır bir hayır. peki şimdi hangi gün olucan bellimi.
Leydicim sonunda karar verdim inşallah doğru bir karardır sen ne düşünüyorsun..
Eleycan bacakların harika inşallah hiç erimez darısı başımıza.
1 mayısta ameliyat olacak olan yokmu arkadaşlar...