- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
digucum sen daha karar vermedinmi. ferruh beyle hepimizin adına fiyat konusunda konuştum ama prensipleri dışına çıkamazmış o yüzden hiç indirim yapmadı. ferruh beyde karar verirsen senide 1 mayısta bekleriz arkadaşım. tanışmayı çok isterim.
Canım aslında karar verdim gibiydi ama super dry yöntemini kullanıyor mu kullanmıyor mu tartışması beni biraz etkiledi doğrusu. Bir de benim bacak yapım biraz sorunlu ince değil ama çarpık bu nedenle de biraz daha özen isteyen bir ameliyat olacak. Edge'nin ve Aslılı'nın bacak yapısı benimkine çok benziyor Edge Ferruh Bey'e ameliyat oldu her ne kadar o çok da mutlu olmasa da bence başarılı bir ameliyat olmuş. İşin doğrusu bir de Aslılı'nınm ameliyat sonucunu görmek istiyorum eğer onunkiler daha güzel olmuşsa ve Ahmet Bey super dry yapıyorsa ve Ferruh Bey yapmıyorsa ameliyatı Ahmet Bey'e olabilirim diye düşünüyorum ama İstanbula gitmek 12.000 lira vermek ve genel anestezi ile ameliyat olmak da beni korkutmuyor değil.
Bugünlerde kararımı vericem. Eğer seçimim Ferruh Bey olursa haberleşiriz. Ben o tarihte ameliyat olmasam bile sizin yanınıza gelirim canım. Bu arada az önce Ferruh Bey ile görüştüm super dry dedi kullandığı yöntemi ayrıca açıkladı nasıl olacağını.
Ferruh Bey'e yakın zamanda ameliyat olan var mı canım? ben artık takip edemiyorum :)
sevgiler...