Hem ince hem de dışa doğru çıkıktı nazım durağa gitmiştim bacaklarıma silikonu önermişti ama çok pişman oldum yaptırdığıma erkek bacağı gibi olmuştu çok kaslıydı üstelik zamanla yandan çıktı kitle gibi oldu gerçekten çok kötüydü herkes bacağıma bakıyordu bu arada ilk koyduğunda da hafif yandan çıkıyor gibiydi zamanla iyice arttı. Şimdi Ahmet Karacalara yağ enjeksiyonu yaptırdım zaten zorundaydım çünkü çıkarınca çok kötü bir durumdayım bacağım üstelik silikon da ikiye bölünmüş şu an iyi gözüküyor ama pazartesi kontrolüm var o zaman çıkacak çoraplar bakalın
Sizin yerinizde olsam iyi bir ortopedi doktoru bulup kemiği duzelttiririm. İyilesme sureci biraz daha zor belki ama adam akıllı bir bacaginiz olcak sonunda . Estetikte sonucta iç tarafı ne kadar doldursalarda dışa doğru kemik eğri. Instagramda halil buldu diye bir ortopedi doktoru var bakarsanız görebilirsiniz. Ama o yapıyosa baska doktorlarda yapiyodur sonucta. Maliyetide 20 bin civariymişKızlar bu fiyat mevzuu neden devlet sırrı gibi kimseye söylenmiyor anlamıyorum. En son Haziran’da AK’nin asistanı bana bacak protezi+yağ dolgusu için 30 bin gibi bir maliyet çıkardı. Şu an kaç olmuştur 40 falan herhaldeBacak mı kalınlaştırıcaz yoksa komple baştan mı bacak yapıyorlar el insaf diyorum En son yaptıran ve memnun kalan biri varsa lütfen çıkıp söylesin. Makul fiyatlı bir doktor arayışındayım.
Kemik eğriliği yok bende, sadece ince o kadar. Burası zaten yıllar önce ayseteyzenin bacak inceliği üzerine açtığı bacak dolgusu konusu, bahsettiğiniz bir mevzuyu merak etsem o konuya giderim.Sizin yerinizde olsam iyi bir ortopedi doktoru bulup kemiği duzelttiririm. İyilesme sureci biraz daha zor belki ama adam akıllı bir bacaginiz olcak sonunda . Estetikte sonucta iç tarafı ne kadar doldursalarda dışa doğru kemik eğri. Instagramda halil buldu diye bir ortopedi doktoru var bakarsanız görebilirsiniz. Ama o yapıyosa baska doktorlarda yapiyodur sonucta. Maliyetide 20 bin civariymiş
Kusura bakmayın doğrudur bacak inceliği icin açılmış ama yazanların çoğu çarpık bacak problemi yaşayanlar. Aynı problemi bende yaşadığım için ve estetik operasyon geçirdigim halde sonuç beni tatmin etmedigi icin bunlari yazdim. Yeni çıkan yöntemlerle kemik düzeltmenin eskisi kadar zor olmadığını söylüyor doktorlar. Ben düşünüyor um acikcasi. Belki zorluk çekicem ama düzgün bir bacağım olcak. Boyun uzunluğu bile egisiyormus ayricaKemik eğriliği yok bende, sadece ince o kadar. Burası zaten yıllar önce ayseteyzenin bacak inceliği üzerine açtığı bacak dolgusu konusu, bahsettiğiniz bir mevzuyu merak etsem o konuya giderim.
Ayrıca kemiğe müdahale korkunç bir ameliyat ve çok riskli, kimseye tavsiye etmeye cesaret edemeyeceğiniz bir ameliyat bu. Kemiği kırıp tekrar kaynamasını bekliyorlar biliyorsunuz değil mi
Benim yıllar önce ayağımda ufak bir kırık oluşmuştu normale dönmesi en az 1 yılı buldu, o çapta bacak kemiğinin komple kırılması ve kırığın tekrar kaynaması insanın hayatında çok uzun ve zorlu bir süreç gerektirir. Yine de sizin bileceğiniz bir iş elbette dediğiniz gibi bazen bacaklar o kadar çarpık oluyor ki eminim silikon da takılsa o eğrilik gitmiyor, ama her çarpık bacağa bu tavsiyeyi vermek doğru olmayacaktır çünkü çarpık bacaklarda da güzel silikon sonuçlarına şahit oluyoruz. Sizin nasıl oldu?Kusura bakmayın doğrudur bacak inceliği icin açılmış ama yazanların çoğu çarpık bacak problemi yaşayanlar. Aynı problemi bende yaşadığım için ve estetik operasyon geçirdigim halde sonuç beni tatmin etmedigi icin bunlari yazdim. Yeni çıkan yöntemlerle kemik düzeltmenin eskisi kadar zor olmadığını söylüyor doktorlar. Ben düşünüyor um acikcasi. Belki zorluk çekicem ama düzgün bir bacağım olcak. Boyun uzunluğu bile egisiyormus ayrica
Benimki beni tatmin etmedi açıkçası. Iç taraf ne kadar dolsada sonucta dışa doğru bi kemik var düz durunca cok belli olmasada yürürken belli bence . Bi de tabi iç tarafı doldurmak için konulan silikon büyük olunca bacaklar kalin oluyor bende zayıf bir kadinim. Ayak bileklerim incecik üstünde kapkalin baldırlar hoş bi görüntü degil bence. Belki baskasini tatmin eder ama ben begenmiyorum acikcasi. Ama estetik yöntemler çoğu kişiyi tatmin etmiyor sanki gördüğüm kadarıyla. Yillardir bu forumu takip ediyorum defalarca yağ dolgusu yaptıranlar. Silikon koydurup cikarttirip sonra dolgu yaptıranlar. Insanlar yıllarca bacaklarıyla uğraşıyorlar. O yuzden kemik duzeltme ameliyati dusunuyorum. Doktorla görüştüm 1 ayda iyileşeceğini söyledi. Ben korkuncada ameliyat olan hastalarıyla gorusturebilecegini söyledi. Ama doktor istanbul da ben antalyada . Oraya gidip ameliyat olmamda cok zor. Burda doktor arayisindayimBenim yıllar önce ayağımda ufak bir kırık oluşmuştu normale dönmesi en az 1 yılı buldu, o çapta bacak kemiğinin komple kırılması ve kırığın tekrar kaynaması insanın hayatında çok uzun ve zorlu bir süreç gerektirir. Yine de sizin bileceğiniz bir iş elbette dediğiniz gibi bazen bacaklar o kadar çarpık oluyor ki eminim silikon da takılsa o eğrilik gitmiyor, ama her çarpık bacağa bu tavsiyeyi vermek doğru olmayacaktır çünkü çarpık bacaklarda da güzel silikon sonuçlarına şahit oluyoruz. Sizin nasıl oldu?
Öyle düşünmeyin, bu konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum ve memnun olan o kadar fazla kişi oldu ki. Sadece yağ dolgusuyla bile mutlu mesut hayatına devam edenler var. Demek ki sizin çarpıklığınız fazla.Benimki beni tatmin etmedi açıkçası. Iç taraf ne kadar dolsada sonucta dışa doğru bi kemik var düz durunca cok belli olmasada yürürken belli bence . Bi de tabi iç tarafı doldurmak için konulan silikon büyük olunca bacaklar kalin oluyor bende zayıf bir kadinim. Ayak bileklerim incecik üstünde kapkalin baldırlar hoş bi görüntü degil bence. Belki baskasini tatmin eder ama ben begenmiyorum acikcasi. Ama estetik yöntemler çoğu kişiyi tatmin etmiyor sanki gördüğüm kadarıyla. Yillardir bu forumu takip ediyorum defalarca yağ dolgusu yaptıranlar. Silikon koydurup cikarttirip sonra dolgu yaptıranlar. Insanlar yıllarca bacaklarıyla uğraşıyorlar. O yuzden kemik duzeltme ameliyati dusunuyorum. Doktorla görüştüm 1 ayda iyileşeceğini söyledi. Ben korkuncada ameliyat olan hastalarıyla gorusturebilecegini söyledi. Ama doktor istanbul da ben antalyada . Oraya gidip ameliyat olmamda cok zor. Burda doktor arayisindayim
evet çarpıklığım fazla ve bende mükemmelliyetçi yim. Yani ayni bacak başkasında olsa mutlu olurdu belki. Yazistigim cok kisi oldu burda. Bacagimi begenenlerde oldu. Yada operasyon geçirmiş kendi beğendiği halde benim begenemediklerimde. Heralde beklentiyle alakali birsey . Isaallah sizde yaptırır ve sonuçtan memnun olursunuz sonucta kemik düzgün olunca memnun olma ihtimaliniz yüksek. Ama sizin yerinizde olsam silikon yaptırırım. Yağda erime olabiliyor sonucta. Benim bileklerine ve dizime 2 defa yapıldı eridi gitti. Muhtemelen size ince silikon konur ve sonucta güzel olur diye düşünüyorum.Öyle düşünmeyin, bu konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum ve memnun olan o kadar fazla kişi oldu ki. Sadece yağ dolgusuyla bile mutlu mesut hayatına devam edenler var. Demek ki sizin çarpıklığınız fazla.
Benim de tek problemim ücreti, yani 18-19 bin en düşük fiyat veriyorlar, istediğim doktor 30 bin demişti en son bu yaz. 10-15 bandında iyi bir doktor bulsam hemen olacağımBir de kimi doktorlar da direk görüşmeye çağırıyor, telefonda fiyat veremezlermiş. Ben sadece ameliyat ücretini öğrenmek istiyorum bunun için de en az 200 tl muayene ücreti vermem gerekiyor bakın saçmalığa.
Ben de silikon+yağ dolgusu düşünüyorum. Bileklerim de baya ince çünkü. Ben de şekillendiriciler ile devamlı etek ve dar pantolon giyiyorum ama yazın güzel olmuyor, aslında yazın da yine mini giyiyorum ama inceliği beni çok rahatsız ediyor. Kollarım kalın çok alakasız. Sizin de bacaklarınız burada çarpıklığı pek belli olmuyor. Dediğiniz gibi düz durduğunuz için kötü dürmüyor belki de. En iyi teşhis edecek kişinin kendisidir elbette.evet çarpıklığım fazla ve bende mükemmelliyetçi yim. Yani ayni bacak başkasında olsa mutlu olurdu belki. Yazistigim cok kisi oldu burda. Bacagimi begenenlerde oldu. Yada operasyon geçirmiş kendi beğendiği halde benim begenemediklerimde. Heralde beklentiyle alakali birsey . Isaallah sizde yaptırır ve sonuçtan memnun olursunuz sonucta kemik düzgün olunca memnun olma ihtimaliniz yüksek. Ama sizin yerinizde olsam silikon yaptırırım. Yağda erime olabiliyor sonucta. Benim bileklerine ve dizime 2 defa yapıldı eridi gitti. Muhtemelen size ince silikon konur ve sonucta güzel olur diye düşünüyorum.
Bence silikonu ince seçin. Heleki zayıfsanız kalin silikon cok kötü duruyor. Ben şu anda 3 kilo aldim onceden daha kötü duruyordu. Düşünsenize bazen bedenime uygun pantolonlar baldirimdan geçmiyor.Ben de silikon+yağ dolgusu düşünüyorum. Bileklerim de baya ince çünkü. Ben de şekillendiriciler ile devamlı etek ve dar pantolon giyiyorum ama yazın güzel olmuyor, aslında yazın da yine mini giyiyorum ama inceliği beni çok rahatsız ediyor. Kollarım kalın çok alakasız. Sizin de bacaklarınız burada çarpıklığı pek belli olmuyor. Dediğiniz gibi düz durduğunuz için kötü dürmüyor belki de. En iyi teşhis edecek kişinin kendisidir elbette.
Katılıyorum kalın silikon çok kaba kaslı bir görüntü oluşturacaktır. Ama önce uygun bir doktor bulayım da silikon seçmem kalsınBence silikonu ince seçin. Heleki zayıfsanız kalin silikon cok kötü duruyor. Ben şu anda 3 kilo aldim onceden daha kötü duruyordu. Düşünsenize bazen bedenime uygun pantolonlar baldirimdan geçmiyor.
Sizde zayıflıktan mi sikayetciydiniz yoksa carpikliktan mi? Bacağı fazla çarpık olmayanlarda daha güzel sonuçlar veriyor. Bide yapı meselesi heralde . Benim bileklerime ve diz içlerime yapıldı 2 defa. Eridi ne yazikki. O bölgeler cabuk eriyormuş zatenBenim ameliyatımın üstünden 6 yıl geçti. Ben halen memnunum çok az erime oldu onuda doktor tekrar yapacaktı ben zaman bulamadım ama halen dar paça pantalon giyiyorum
Çarpıklık ve zayıflık vardı.Sizde zayıflıktan mi sikayetciydiniz yoksa carpikliktan mi? Bacağı fazla çarpık olmayanlarda daha güzel sonuçlar veriyor. Bide yapı meselesi heralde . Benim bileklerime ve diz içlerime yapıldı 2 defa. Eridi ne yazikki. O bölgeler cabuk eriyormuş zaten