Merhaba, peki normal hayat dönüş nasıl oluyor? Çok ağrı çektiğini söyleyen de var. Sen neler yaşadın?merhaba arkadaslar buradaki yazilari okuyarak cesaret edip dun bacak yag enjeksiyonunu Izmirde UB ye oldum.500 cc yag alinp sadece gobek ve bel bolgemden 180 180 her 2 bacagima verildi.Ben hic sikinti yasamadim.
Merhaba, ne zaman ve hangi doktora yaptırdınız? Ben de doktor arayışındayim.Bence silikonu ince seçin. Heleki zayıfsanız kalin silikon cok kötü duruyor. Ben şu anda 3 kilo aldim onceden daha kötü duruyordu. Düşünsenize bazen bedenime uygun pantolonlar baldirimdan geçmiyor.
Cok konforluydu iyilesme surecim.sonucta eskiye gore cok iyi tabi ama 2.yi yaptirsam super olur.tabi benim daha 10 gun oldu erime ihtimali varMerhaba, peki normal hayat dönüş nasıl oluyor? Çok ağrı çektiğini söyleyen de var. Sen neler yaşadın?
Ama benim surecim cok rahat gecti 3 gun sonra rahatlikla disariya cikilirCok konforluydu iyilesme surecim.sonucta eskiye gore cok iyi tabi ama 2.yi yaptirsam super olur.tabi benim daha 10 gun oldu erime ihtimali var
Şuan nedir sunucunuz erime var mı çok bilgi verir misiniz lutfenMerhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..
Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur. Bende araştırıyorum. Görmek isterim resim. Birde ölçülerinizi biliyormusunuz önceki... siz inceliktenmi şikayetçiydiniz çarpıklık mı...Ben yaptırdım bacak dolgusu hemde 1 saat önce isteyen varsa resim atabilirim önce sonra
Hem incelik hem carpiklikHayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur. Bende araştırıyorum. Görmek isterim resim. Birde ölçülerinizi biliyormusunuz önceki... siz inceliktenmi şikayetçiydiniz çarpıklık mı...
Benim ayak bileklerim çok çok ince 18cm. Baldır da ince 33cm.
Ben yaptırdım bacak dolgusu hemde 1 saat önce isteyen varsa resim atabilirim
Önceki haliniz ince değil gayet güzel...biraz açıklık varmış oda kapanmış ne güzel. İnşallah hiç erimez...ayak bileklerinede yağ koyuldumuHem incelik hem carpiklik
Yag enjeksiyonumu dolgu mu bu uygulama guzel olmusHem incelik hem carpiklik
Yağ enjeksiyonu falan degil aquafilling dolgu 100 gr yetti bana ara dolsun istedim gayet guzel oldu memnun kaldimYag enjeksihonu sanirim sizinki baya doldurmus
Yag enjeksiyonumu dolgu mu bu uygulama guzel olmus
Kaliciligi ne kadar acabsYağ enjeksiyonu falan degil aquafilling dolgu 100 gr yetti bana ara dolsun istedim gayet guzel oldu memnun kaldim
5 yıl ama cok memnunum şuan tam oturdu ve dümdüz duruyorKaliciligi ne kadar acabs
Fazla yağın varsa korkma guzel olur cunku zaman gectikce ister istemez eriyor bir cogu, o yuzden ne kadar varsa o kadar iyi. ama kesinlikle kaliyor. Benimki her halde 1-2 sene boyunca eridi kalan kaldi ama halen memnunum. Eksiye nazaran iyi istediklerimi rahat rahat giyebiliyorum. Ama Ikince kez ameliyat firsatim olsa olurum. Eksik olan yerler var bana gore biraz ekleme olsa tam iceme sinecek.Merhabalar, haftaya yağ enjeksiyonu yaptıracağım, çok heyecanlı ve bir o kadar da endişeliyim, umarım gerçekten ise yarar, tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum. Ben de tüm yaşadıklarımı paylaşacağım inşallah...
Silikon olması o açıdan daha mı iyi acaba? Ben silikon düşünüyorum çünkü pek yağım yok.Fazla yağın varsa korkma guzel olur cunku zaman gectikce ister istemez eriyor bir cogu, o yuzden ne kadar varsa o kadar iyi. ama kesinlikle kaliyor. Benimki her halde 1-2 sene boyunca eridi kalan kaldi ama halen memnunum. Eksiye nazaran iyi istediklerimi rahat rahat giyebiliyorum. Ama Ikince kez ameliyat firsatim olsa olurum. Eksik olan yerler var bana gore biraz ekleme olsa tam iceme sinecek.