Çok güzel görünüyorlar.işallah bozulmazlar bana cesaret verdiniz doktorunuzu bilmek bizimde hakkımız :) mutluluklar dilerim
Siz kime yaptırmıştınız?Merhaba, ben bu forumdaki ilk iletiyi ezberleyecek kadar kafayı bozmuştum bu bacak dolgusuyla. Aklımda türlü komplikasyon. Annemden başka bilen yok, o da korkuyo ya bişey olursa diye.. hayatımda kendim için yaptığım en güzel şey. Elbiseler, dar kotlar giymek ne güzel. Mağazada beğendiğin pantolonu alanilmek ne büyük lüksmüş. 2 yılı geçti benim. İnşallah herkes sağlıkla yaptırır mutlu olur. Sevgiler
Ben bugun bi estetik merkezini aradim istanbulda bacak 12 bin 18 bin arasi dedi kalsin canim dedimKızlar aquafiling dolgu niye yaptırmıyoruz . Fiyatını bilen var mı
ohaaaaaBen bugun bi estetik merkezini aradim istanbulda bacak 12 bin 18 bin arasi dedi kalsin canim dedim
Kristalim izmirde ameliyatini kime oldun.Ben U.B den randevu aldim.Merhabalarrr herkeze... ben yeni üyeyim, günlerdir bu formu okuyorum,, 22 mayısta bacak yağ dolgusu ameliyatım var.. izmirde çok iyi ve güvendiğim bir hekim...inşallah hiçbir sorun yaşamam.. hatta kuzenim aynı doktora cuma günü aynı operasyonu olucak
Merhaba şu anki durumunuz nasıl merak ettim hangi doktora ve ne kadara yaptırdınız bende düşünüyorumMerhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..
merhaba arkadaslar buradaki yazilari okuyarak cesaret edip dun bacak yag enjeksiyonunu Izmirde UB ye oldum.500 cc yag alinp sadece gobek ve bel bolgemden 180 180 her 2 bacagima verildi.Ben hic sikinti yasamadim.
[/QUOTE
Merhaba ameliyatı oldunuz mu merak ettim birde kaça yaptırdınız acaba bende düşünüyorumKararımı verdim inşallah Ufuk beye yaptıracam 15 tatilde. Operasyon soncuyla ilgili bilgileri sizinle paylaşırım.
Cumartesi gunu yaptirdim 1 gece yattim.Ertesi gun taburcu oldum.şu an sargilar var cok iyiyim antibiyotik kullanitorum yarin sargilarim acilacakMerhaba ameliyatı oldunuz mu merak ettim birde kaça yaptırdınız acaba bende düşünüyorum
Geçmiş olsun ne mutlu size darısı başıma fiyatını yazarmisin ben şuan araştırma aşamasındayımCumartesi gunu yaptirdim 1 gece yattim.Ertesi gun taburcu oldum.şu an sargilar var cok iyiyim antibiyotik kullanitorum yarin sargilarim acilacak
Sozde izmirde mi yasiyorsunuzGeçmiş olsun ne mutlu size darısı başıma fiyatını yazarmisin ben şuan araştırma aşamasındayım
Kristalim bende eriyecekler diye korkuyorum siz nasilsiniz eeime oldu muMerhaba şu anki durumunuz nasıl merak ettim hangi doktora ve ne kadara yaptırdınız bende düşünüyorum