Hem ince hem de dışa doğru çıkıktı nazım durağa gitmiştim bacaklarıma silikonu önermişti ama çok pişman oldum yaptırdığıma erkek bacağı gibi olmuştu çok kaslıydı üstelik zamanla yandan çıktı kitle gibi oldu gerçekten çok kötüydü herkes bacağıma bakıyordu bu arada ilk koyduğunda da hafif yandan çıkıyor gibiydi zamanla iyice arttı. Şimdi Ahmet Karacalara yağ enjeksiyonu yaptırdım zaten zorundaydım çünkü çıkarınca çok kötü bir durumdayım bacağım üstelik silikon da ikiye bölünmüş şu an iyi gözüküyor ama pazartesi kontrolüm var o zaman çıkacak çoraplar bakalınMerhaba ben alıntı yapamadığım için direk yazıyorum. Bacaginizdaki sıkıntı tam olarak neydı yani çarpıklıkmi dışa çıkıklik mi incelik mi anlamında soruyorum.Şu an memnun musunuz yağ enjeksiyonu dan sonra.2.uygulama olmadan rahat etek elbise giyecek durumda misiniz .
Merhaba bir ayı gecti tatilde olunca bakamadim.erimesin7 bugün 15. gününüz nasılsınız iyileşebildiniz mi biraz
Merhaba arkadaşım cumartesi 1. ayınızı doldurdunuz, durumunuzu merak ettim umarım gelişmeler memnun edicidir.
Yazlikta cik yukari in asagi yaglarin cogu eridi boy aynasi olmayinca resimde cekemedim cok uzgunum mecbur sort elbise giyiyorum erime dalgalanma var ilk zamanlar aksama,dogru sisince seviniyordum 2 cm diz ici ve baldirda erime var artik sismiyor bacaklarim silikona cesaretim yok ama 15 tatilde birseyler yaptirmak istiyorumMerhaba bir ayı gecti tatilde olunca bakamadim.
Bana özelden ne kadara mal olduğunu yazabilir misiniz? Ben de A.K.’ya olmak istiyorum. Bir de nerelerinizden yağ alındı acaba?Rica ederim tabi ki paylaşırım
Ne kadar ödediğinizi lütfen yazar mısınız özelden?Hem ince hem de dışa doğru çıkıktı nazım durağa gitmiştim bacaklarıma silikonu önermişti ama çok pişman oldum yaptırdığıma erkek bacağı gibi olmuştu çok kaslıydı üstelik zamanla yandan çıktı kitle gibi oldu gerçekten çok kötüydü herkes bacağıma bakıyordu bu arada ilk koyduğunda da hafif yandan çıkıyor gibiydi zamanla iyice arttı. Şimdi Ahmet Karacalara yağ enjeksiyonu yaptırdım zaten zorundaydım çünkü çıkarınca çok kötü bir durumdayım bacağım üstelik silikon da ikiye bölünmüş şu an iyi gözüküyor ama pazartesi kontrolüm var o zaman çıkacak çoraplar bakalın
Merhaba geçmiş olsun dr.nuz kimdi acaba teşekkürler:)mrb arkadaşlar buraya girmeyeli baya uzun zaman oldu bende sizler gibi çok okumuştum bu forumu. cesareti bile burdan almıştım. ben bundan dört sene önce olmuşum inanın seneleri bile saymamışım uzun zamandır. insanın gerçekten kafasında olan şeyi gerçekleştirmeden gitmiyormuş takıntısı. o yüzden güvendiğiniz bi doktor olsun iyice araştırın ve olun ben daha önce olmak isterdim sanırım. çünkü düğünlerde elbise giyip aynaya bakınca koşarak pantolon giymeye gitmek, dar paça giydiğinde aradan kamyon geçicekmiş gibi görüp İspanyol paça almak bunları hep yaşadım:)))dort yıl oldu baldırlarda çok değil ama bacak iç kısımları kıvrım yerlerinde erime oldu sanırım bu işlem ıkıncı rötuşla tam anlamıyla beklentiyi karşılıo ama ben o kadar hasretmişimki azcık birleşen bacaklara buna bile razıyım artık kendimi incelemiyorum dar paçada giyiyorum elbisede:)kendimizi sevecek kadar yeter
sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım
Canim ben en eskilerdenim herzaman da burda sorulara cevap veriyorum.Ozelden yazanlar oluyor hepsine seve seve yardim ediyorum.Ama burasi eskisi kadar hateketli degil o yuzden surekli girip bakmiyorum.Varsa sorcaklarin seve seve yardimci olurum.Bir tek (eskiler beni bilir) resim paylasmiyorum.sormak istediğim eskiler nerde, işleri bitince çekip gidiliyor,
Ne kadar ödediniz?Hem ince hem de dışa doğru çıkıktı nazım durağa gitmiştim bacaklarıma silikonu önermişti ama çok pişman oldum yaptırdığıma erkek bacağı gibi olmuştu çok kaslıydı üstelik zamanla yandan çıktı kitle gibi oldu gerçekten çok kötüydü herkes bacağıma bakıyordu bu arada ilk koyduğunda da hafif yandan çıkıyor gibiydi zamanla iyice arttı. Şimdi Ahmet Karacalara yağ enjeksiyonu yaptırdım zaten zorundaydım çünkü çıkarınca çok kötü bir durumdayım bacağım üstelik silikon da ikiye bölünmüş şu an iyi gözüküyor ama pazartesi kontrolüm var o zaman çıkacak çoraplar bakalın