Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba uzun zamandır forumu inceliyorum fakat yeni üye oldum ben 9 yıl önce bacaklarıma silikon koydurmuştum fakat silikon yandan çıkıntı yaptı ele geliyordu 2 gün önce de silikonları çıkartırım yerine yağ enjeksiyonu yaptırdım doktorum silikonu iyiki çıkarttığım bir tanesinin ikiye bölünfüğünü söyledi ve bana da gösterdi iyi ki enfeksiyon gibi bir durum olmamış dedi şu an da çoraplar var bacaklarımın son hali nasıl olacak merakla bekliyorum

Umarım aslında doktorum 2.bir uygulama da gerekebilir demişti ameliyattan önce ama benim bir daha yaptırma şansım yok maalesef. Hepsi erimesin ne kadarı kalsa razıyım artık

Merhaba ben alıntı yapamadığım için direk yazıyorum. Bacaginizdaki sıkıntı tam olarak neydı yani çarpıklıkmi dışa çıkıklik mi incelik mi anlamında soruyorum.Şu an memnun musunuz yağ enjeksiyonu dan sonra.2.uygulama olmadan rahat etek elbise giyecek durumda misiniz .

Hem ince hem de dışa doğru çıkıktı nazım durağa gitmiştim bacaklarıma silikonu önermişti ama çok pişman oldum yaptırdığıma erkek bacağı gibi olmuştu çok kaslıydı üstelik zamanla yandan çıktı kitle gibi oldu gerçekten çok kötüydü herkes bacağıma bakıyordu bu arada ilk koyduğunda da hafif yandan çıkıyor gibiydi zamanla iyice arttı. Şimdi Ahmet Karacalara yağ enjeksiyonu yaptırdım zaten zorundaydım çünkü çıkarınca çok kötü bir durumdayım bacağım üstelik silikon da ikiye bölünmüş şu an iyi gözüküyor ama pazartesi kontrolüm var o zaman çıkacak çoraplar bakalın

Teşekkür ederim cevabınız için. Arada gelişmeleri erime durumu var mı yok mu yazarsanız eminim burayı takip eden herkes ve ben çok memnun oluruz.Görüşmek üzere.

Merhaba bir ayı gecti tatilde olunca bakamadim.
Yazlikta cik yukari in asagi yaglarin cogu eridi boy aynasi olmayinca resimde cekemedim cok uzgunum mecbur sort elbise giyiyorum erime dalgalanma var ilk zamanlar aksama,dogru sisince seviniyordum 2 cm diz ici ve baldirda erime var artik sismiyor bacaklarim silikona cesaretim yok ama 15 tatilde birseyler yaptirmak istiyorum

Selam arkadaşlar bende uzun zamandır araştırıyorum yağın kalıcılığını olmadığı kanısına vardım Silikon düşünüyorum fiyat 11 bin tl verdi ama güvenli deneyimli dr olsun istiyorum Bu konuda dr ve fiyat bilgisi verirseniz çok sevinirim Ayrıca ameliyat olanlar beni izlerseniz ameliyat sonrası fotoğraflarınızı görmek isterim Teşekkür

Ne kadar ödediğinizi lütfen yazar mısınız özelden?

mrb arkadaşlar buraya girmeyeli baya uzun zaman oldu bende sizler gibi çok okumuştum bu forumu. cesareti bile burdan almıştım. ben bundan dört sene önce olmuşum inanın seneleri bile saymamışım uzun zamandır. insanın gerçekten kafasında olan şeyi gerçekleştirmeden gitmiyormuş takıntısı. o yüzden güvendiğiniz bi doktor olsun iyice araştırın ve olun ben daha önce olmak isterdim sanırım. çünkü düğünlerde elbise giyip aynaya bakınca koşarak pantolon giymeye gitmek, dar paça giydiğinde aradan kamyon geçicekmiş gibi görüp İspanyol paça almak bunları hep yaşadım:)))dort yıl oldu baldırlarda çok değil ama bacak iç kısımları kıvrım yerlerinde erime oldu sanırım bu işlem ıkıncı rötuşla tam anlamıyla beklentiyi karşılıo ama ben o kadar hasretmişimki azcık birleşen bacaklara buna bile razıyım artık kendimi incelemiyorum dar paçada giyiyorum elbisede:)kendimizi sevecek kadar yeter
sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım

Merhaba geçmiş olsun dr.nuz kimdi acaba teşekkürler:)

Arkadaşlar baldır silikonu taktıran var mı içinizde? Taktırdıktan sonra görüntü değişiyor mu zamanla aylar sonra yoksa aynı mı kalıyor? Kas üstü, fasya altı işlem için soruyorum..

sormak istediğim eskiler nerde, işleri bitince çekip gidiliyor,
Canim ben en eskilerdenim herzaman da burda sorulara cevap veriyorum.Ozelden yazanlar oluyor hepsine seve seve yardim ediyorum.Ama burasi eskisi kadar hateketli degil o yuzden surekli girip bakmiyorum.Varsa sorcaklarin seve seve yardimci olurum.Bir tek (eskiler beni bilir) resim paylasmiyorum.

Ne kadar ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…