Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Öncelikle kendi adıma teşekkür ederim çünkü artık kimse operasyon süreci ile ilgili bilgi paylaşmıyorken siz bu şekilde ayrıntılı olarak resimlerle ve paylaşımlarınızla bizlere de yardımcı olmaya calisiyorsiyorsunuz. Bu arada bacaklarınız gerçekten eskiye göre çok farketmis. Umarım bundan sonra erime hiç olmaz ve rahat bir şekilde istediğiniz gibi giyinme özgürlüğüne kavuşmuş olursunuz.

Beklentim cok yuksekti acikcasi herkesin dogustan sahip oldugunu biz elde etmek icin ugrasiyoruz.Doktor yapabileceginin en iyisini yapmistir diye dusunuyorum cunku ilk yag transferimde bu kadar iyi goruntu yoktu bu kadarla kalsa onada raziyim.Inanin 7 senedir cozum ariyorum sayfalari o kadar cok okumusumdur ki resimleri gorunce bende mutlu oluyordum.simdilik resim ekledim ancak sonra fikrim degisirse silebilirim su an dusunen arkadaslara fikir olsun.guzel temennileriniz icin tesekkur ederim

erimesin7 ne kadar iyisiniz bende çok teşekkür ederim bizlerle her aşamayı paylaştığınız için, fotoğraf istemeye çekiniyordum şimdi görünce çok sevindim. tüm samimiyetimle söylüyorum bacaklarınızı çok beğendim ben inşallah hep böyle kalır

Bende sonbahar gibi düşünüyorum son aylarda buraya öyle çok takılıyorum ki başka bir şey düşünmez oldum. bir aksilik olmaz da ameliyatımı olursam bende paylaşmayı isterim.

Bende baştan sona sondan başa sürekli kaçırdığım bir yerler var mı diye okuyorum.Burda geçmişte de olsa birşeyler paylaşanlar bize büyük umut oldu ben bu forumu 1 yıldır keşfettim ve hergün bu hayalle yatıp kalkıyorum diyebilirim.Umarim geçmişte burda büyük hayallerle operasyon yaptiranlar çok mutludurlar ve bundan sonra benim gibi geç kesfedenlere de umut olur burası.Benim de öyle görünüyor ki bir aksilik çıkmazsa somestr a kalacak operasyonum.

Bandit ve Meryem sizi izlemeye aldım siz de beni izler misiniz?
İkiniz son aylarda burayı takip eden ya da üye olarak takip ettiğini belli eden bir kaç kişiden birisiniz eskiden bu forum ne kadar kalabalıkmış oysa, şimdilerde o sayfaları okudukça diyorum ki keşke bende o yıllarda burada olsaydım. Arkadaşlıklarını birbirlerine destek olmaya çalışmalarını çok takdir ettim. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama belki bizde onlar gibi olabiliriz diye düşündüm.

Benide izlemeye alırsanız sevinirim, hergün kontrol ediyorum yeni bir mesaj varmı diye. Seneler önce burada bu konuşmalar başlamadan bakmıştım bilgi alabilirmiyim diye kimseler yoktu. Bir Dr a gitmiştim İstanbul'da 2008 yazıydı Dr un sadece gözlerinde para gördüm o zamanlar ilkti bacak estetiginde ilk görüşmeden çok mutsuz ayrılmıştım ve galiba bu konu artık bana çok uzak demiştim. Şimdi tekrar cesaretimi toplayıp araştırma yapmaya başladım ve ne kadar artmış bu işin operasyonu ve Dr seçenekleri ile. Yurt dışında olduğumdan TR ye ilk gideceğim ve Dr ile yapacağım görüşmeyi umutla bekliyorum. Tr de yasiyor olsaydım galiba çoktan bir operasyon geçirirdim. O yüzden takipteyim ve her aşamasıni haberdar eşi sizlerle irtibatta kalmak istiyorum.

Bende aynı şekilde hemen hemen hergün bakıyorum ama ne gelen var ne giden, bu dertten muzdarip kimse kalmadı sanırım. dediğiniz gibi eskiden çok seçenek yokmuş zamanla artmış, bu da rekabet ortamı yaratarak hem kaliteyi hem de fiyatları olumlu yönde etkilemiş gibi. şimdiki rakamları bilmiyorum ama burada sıkça adı geçen İstanbul'daki doktor 2010'da 2014 yılındakinden daha fazla fiyat veriyormuş. (şuan 2821. sayfadayım, bu sayfa 1 mayıs 2014 tarihine tekabül ediyor.)
Geç kaldığınızı düşünüp üzülmeyin bence, ne demişler geç olsun güç olmasın:)
Umarım siz de en kısa zamanda hiç zorlanmadan bu dertten kurtulursunuz.

erimesin7 bugün 15. gününüz nasılsınız iyileşebildiniz mi biraz
Tesekkur ederim doktor 3 hafta corabi giymemi istemisti ben daha fazla dayanamadim 2 gun once cikardim .Agri kesici içecek kadar olmasada gunluk isleri yapinca ben burdayim diyen agrilarim var sanirim coraptan dolayi bu sizilari hissetmiyordum. Sol daha kalin saga gore ve solda sertlikler var. Sol baldira krem sursemde varis gibi kan oturmus yerler var ikiside sari yesil hala kirmiziliklarin gececegini dusunmuyorum cunku bir oncekide hemen hemen 1 yilda gecmisti. Erimeyi farkediyorum her sabah olcuyorum diz 35 di simdi 34 baldir 38 di 37 oldu. Tatili 3 hafta ertelemis oldum tatilde sadece etek giyebilirim gibi bu haliyle.Bu ilk 3 gun şiş oluyor sonra morluk derken etek giyemiyorsunuz morluk gececekken erimeye basliyor etek giymek istemiyorsunuz.

Size bir tavsiyede bulunabilir miyim bence sürekli ölçmeyi bırakın bir kaç ayın geçmesini bekleyin. belki yağlar bile stresten etkileniyordur kimbilir, gönlünüzü ferah tutun ve bu kez erimeyecek diye düşünün. tabi bekara karı boşamak gibi olabilir benim sözüm, hiç yaşamadım eminim hiç kolay değildir ama düşünseniz de düşünmeseniz de şu aşamada yapabileceğiniz bir şey yok. bence erime değil şişlikler azalıyordur. bu arada yazdıklarım için bana kızmayın ne olur.

Bence yağ ve slikon yerine iyi bir ortopedi doktoruna bacak kemigini duzeltme ameliyati en iyisi. Instagramda gördüm yapan bir doktor. Gayet iyi sonuclar vardi.maliyeti de ayni hemen hemen. Belki iyilesme sureci biraz farkli olabilir

Arkadaşlar merhaba. İnternette kalf kasını geliştirdiğimiz zaman çarpık bacak görünümünden biraz olsun kurtulabileceğimiz hakkında bir yazı okumuştum. Dolgu vs. yerine böyle bir şey yapsak işe yarar mı ki acaba? Yoksa daha kötü bir görüntü mü çıkar ortaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…