Çok güzel görünüyor son hali, çok sevindim adınıza. Umuyorum sizinle istediğiniz gibi kalsın. Çok ama çok teşekkür fotoğraf paylaştıginiz için.Umarim erimezler 1.ay 3.ay ve 6.ay durumu paylasacagim
Benide izlemeye alırsanız sevinirim, hergün kontrol ediyorum yeni bir mesaj varmı diye. Seneler önce burada bu konuşmalar başlamadan bakmıştım bilgi alabilirmiyim diye kimseler yoktu. Bir Dr a gitmiştim İstanbul'da 2008 yazıydı Dr un sadece gözlerinde para gördüm o zamanlar ilkti bacak estetiginde ilk görüşmeden çok mutsuz ayrılmıştım ve galiba bu konu artık bana çok uzak demiştim. Şimdi tekrar cesaretimi toplayıp araştırma yapmaya başladım ve ne kadar artmış bu işin operasyonu ve Dr seçenekleri ile. Yurt dışında olduğumdan TR ye ilk gideceğim ve Dr ile yapacağım görüşmeyi umutla bekliyorum. Tr de yasiyor olsaydım galiba çoktan bir operasyon geçirirdim. O yüzden takipteyim ve her aşamasıni haberdar eşi sizlerle irtibatta kalmak istiyorum.Bandit ve Meryem sizi izlemeye aldım siz de beni izler misiniz?
İkiniz son aylarda burayı takip eden ya da üye olarak takip ettiğini belli eden bir kaç kişiden birisiniz eskiden bu forum ne kadar kalabalıkmış oysa, şimdilerde o sayfaları okudukça diyorum ki keşke bende o yıllarda burada olsaydım. Arkadaşlıklarını birbirlerine destek olmaya çalışmalarını çok takdir ettim. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama belki bizde onlar gibi olabiliriz diye düşündüm.
Tesekkur ederim doktor 3 hafta corabi giymemi istemisti ben daha fazla dayanamadim 2 gun once cikardim .Agri kesici içecek kadar olmasada gunluk isleri yapinca ben burdayim diyen agrilarim var sanirim coraptan dolayi bu sizilari hissetmiyordum. Sol daha kalin saga gore ve solda sertlikler var. Sol baldira krem sursemde varis gibi kan oturmus yerler var ikiside sari yesil hala kirmiziliklarin gececegini dusunmuyorum cunku bir oncekide hemen hemen 1 yilda gecmisti. Erimeyi farkediyorum her sabah olcuyorum diz 35 di simdi 34 baldir 38 di 37 oldu. Tatili 3 hafta ertelemis oldum tatilde sadece etek giyebilirim gibi bu haliyle.Bu ilk 3 gun şiş oluyor sonra morluk derken etek giyemiyorsunuz morluk gececekken erimeye basliyor etek giymek istemiyorsunuz.erimesin7 bugün 15. gününüz nasılsınız iyileşebildiniz mi biraz
Merhaba arkadaşım cumartesi 1. ayınızı doldurdunuz, durumunuzu merak ettim umarım gelişmeler memnun edicidir.Umarim erimezler 1.ay 3.ay ve 6.ay durumu paylasacagim