Bacak dolgusu yaptıran var mı?

20190130_185921.jpg

Hayirli olsun umarım bu operasyondan çok memnun kalırsınız .Yapılan işlemleri ve kimin yaptığını yazar mısınız özelden. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, ben bu forumdaki ilk iletiyi ezberleyecek kadar kafayı bozmuştum bu bacak dolgusuyla. Aklımda türlü komplikasyon. Annemden başka bilen yok, o da korkuyo ya bişey olursa diye.. hayatımda kendim için yaptığım en güzel şey. Elbiseler, dar kotlar giymek ne güzel. Mağazada beğendiğin pantolonu alanilmek ne büyük lüksmüş. 2 yılı geçti benim. İnşallah herkes sağlıkla yaptırır mutlu olur. Sevgiler ❤️

Merhaba, ben bu forumdaki ilk iletiyi ezberleyecek kadar kafayı bozmuştum bu bacak dolgusuyla. Aklımda türlü komplikasyon. Annemden başka bilen yok, o da korkuyo ya bişey olursa diye.. hayatımda kendim için yaptığım en güzel şey. Elbiseler, dar kotlar giymek ne güzel. Mağazada beğendiğin pantolonu alanilmek ne büyük lüksmüş. 2 yılı geçti benim. İnşallah herkes sağlıkla yaptırır mutlu olur. Sevgiler ❤️
Siz kime yaptırmıştınız?

Arkadaslar küçük bir sehirde devlet hastanesinde plastik cerraha muayene oldum. Yag enjeksiyonu yapilabilecegini soyledi. Daha önce diger bolgelere yag enjeksiyonu yapmis ancak alt bacaga hic yapmamis. Diger yerler gibi ayni metod oldugunu soyledi. Fiyati da devlet hastanesi oldugu icin cok uygun 1500 lira civarinda. Kararsiz kaldim guvenmeli miyim

Merhaba bende bacagima yag dolgusu yaptiracagim izmirde U.B.dan randevumu aldim.Bu doktora yaptiran arkadaslarimdan yorum bekliyorum.

Merhabalarrr herkeze... ben yeni üyeyim, günlerdir bu formu okuyorum,, 22 mayısta bacak yağ dolgusu ameliyatım var.. izmirde çok iyi ve güvendiğim bir hekim...inşallah hiçbir sorun yaşamam.. hatta kuzenim aynı doktora cuma günü aynı operasyonu olucak
Kristalim izmirde ameliyatini kime oldun.Ben U.B den randevu aldim.

merhaba arkadaslar buradaki yazilari okuyarak cesaret edip dun bacak yag enjeksiyonunu Izmirde UB ye oldum.500 cc yag alinp sadece gobek ve bel bolgemden 180 180 her 2 bacagima verildi.Ben hic sikinti yasamadim.

Merhabalarrr bende 15 gün önce izmirde bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım şuan için sonuçtan o kadar çok memnunım ki eriyecekler diye aklım çıkıyor, sizde çok erime oldu mu ?? Ameliyatınızdan ne kadar zaman geçti ??? Bilgi verirseniz çok sevinicem..
Merhaba şu anki durumunuz nasıl merak ettim hangi doktora ve ne kadara yaptırdınız bende düşünüyorum

merhaba arkadaslar buradaki yazilari okuyarak cesaret edip dun bacak yag enjeksiyonunu Izmirde UB ye oldum.500 cc yag alinp sadece gobek ve bel bolgemden 180 180 her 2 bacagima verildi.Ben hic sikinti yasamadim.
[/QUOTE
Kararımı verdim inşallah Ufuk beye yaptıracam 15 tatilde. Operasyon soncuyla ilgili bilgileri sizinle paylaşırım.
Merhaba ameliyatı oldunuz mu merak ettim birde kaça yaptırdınız acaba bende düşünüyorum

X