Bacak dolgusu yaptıran var mı?

digocum senin tahminlerin doğru olabilir ferruh beyin makinesi muayenedemi bana ameliyatın muayenede olucağını söyledi sana ne söylemişti

bertha..canım cuma günü operasyonun vardı...olduysan geçmiş olsun...inşallah iyi geçmiştir...siteye girdiğin zaman lütfen yaz..nasıl geçti? iyimisin...çok merak ediyorum..umarım herşey yolundadır.

Aykr canım benim cumartesi günkü görüşmemde ferruh bey bana superdry yöntemi kullanıyorum demedi, ama alınacak yağlardaki hücreleri öldürmeden özenle alıp dışarıya nüksetmeden verilecek bölgeye verdiğini uzun uzun anlattı. başka merak ettiğin varsa söylerim canım.

aslılı cumartesi hastaneye gidecektin neler yapıldı doktorlada görüştünmü anlatabilirmisin kan tahlilleri vs için ayrıca ödeme yaptınmı yoksa fiyata dahilmi senin 24 nisandı sanırım benim anladığım kadarıyla 3-4 kişi bu hafta ameliyat olacak ameliyat sonrası ayrılmayın bizleri bilgilendirin olurmu ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden çok geçmiş olsun umarım istediğiniz bacaklara kavuşursunuz ve yağlarınızda hiç erimez. aleycan fotonu çok merak ediyorum benimde muayene 26 sında az kaldı.

seselina verdiğin bilgiler için sağol digocum aradınmı ferruh beyi süper dry mı yaptığı ameliyat çok az kaldı çok heycanlıyım

kızlar herkese selam..26 nisan dada ben ferruh beye ameliyat olacağım şimdiden başladı heyecan ve korku.ankara dışından gelicek arkadaşlara yardımcı olabilirim burda yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aya merhaba,
Geçtiğimiz c tesi doktoruyanına gittik, ancak tahlil filan yapmadı. Sadece tekrar inceledi. Benim bacakları melikeye göre daha zor bi bacak olduğunu tam sütun gbi baca olamayacağını söyledi. Çünkü benim dış kısımlar çok çıkık.. Allahtan üst iç kısmlar fazlasıyla etli..
Benim amlyt bu c tesi günü. Tabi ki gelişmelerden herkesin bilgisi olacak. merak etmeyin. sevgiler

Kızlar bu arada çok önemli bişey var..
Spiceye amlytaan sonda takmışlar. Malumunuz ben evli değilim, acaba sonda evli olmayanlar için sorun olabilir mi? Ya çok saçma biliyorum ama şimdi durduğu yerde ne şehittir ne gazi olmayalımkafamçokkarıştı
bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim, doktora da sordu ama beklemeye sabredemiyorum. Sonda yerine evli omayanlar içn düşünülen bişe yok mu ki? sevg

olmuş:) çorapsızlar izleri merak edenler için arkadaşlar.gecikme için özür:KK43:

Son düzenleme:
elaycan mükemmel olmuş gerçekten...çok doğal..sanki hep öyleymiş gibi...mutlu günlerde kullan canım..
inşallah da, hep böyle kalır..ve kalsın neolur....
Erimemiş olması hepimiz için..umutlarımız için de gerekli..
Allah isteyenlerede kısmet etsin..yüzünü güldürsün..
Fotolar için çok çok teşekkürler.

aslılı canım sondanın evli olup olmamakla hiçbir alakası yok tatlım idrar yolununa takılıyor o korkma yani yerimseniben

Merhaba kızlar,
Bugun spicyi ziyaret ettim.Anestezinin etkisiyle biraz yorgundu bacaklarını yatar pozisyonda görme imkanım oldu ama gayet iyi görünüyordu...hadi bakalım hepimiz için hayırlısı....son 1 günüm kaldı......

ELAYCAN süper görünüyorsun. umarım erimez. bizi kırmayıp yüklediğin için teşekkürler... ağrın sızın varmı? resimler küçük olduğu için ben kesi izleri göremedim... gerçekten kalmadı mı kesi izi...

ELEYCAN geçmiş olsun çok güzel görünüyorlar
eski hali de var mı resim olarak karsılastırma acısından sordum
eklersen sevınırız
teşekkürler

aslılı ben araştırdım biraz sondada korkulacak bişey yokmuş idrar yoluna takıldığı için ama evli olmayanlara hemşireler takmıyormuş doktorlar takıyormuş arkadaşada ameliyattan sonra sonda takacaklarmış ama sıcak su torbası koymuşlar karnına sondaya gerek kalmamış yalnız spiceye ameliyat esnasındamı yada uyanmadan öncemi yoksa uyandıktan sonramı takmışlar yani habersiz takılıyormu anu merak ettim şimdi

aleycan bacakların çok güzel olmuş inş hep böyle kalır resimleri yüklediğin içinde çok teşekkürler

arkadaşlar slm uçağı kaçırdım bütün planlarım alt üst oldu aslında saat 5 kalktım biraz oyalandım 7 çeyrek havaalanındaydm ama beni almadılar 15 dakka önce kapatılmış tartıştım nafile biletimde yandı eve geldim ferruh beyin muayenesini aradım yarın geleyim diye dolu olduklarını söylediler 50 milyonda taksi parası verdim dönüş biletide almıştım haber bekliyorm tekrar gün için ona gre bari dönüş biletim yanmasın eleycen bacakların süper görünüyo darısı bizlerin başına

Son düzenleme:
X