Bacak dolgusu yaptıran var mı?

charms tabi hatırlıyoruz seni gerçekten enteresan doktorla konuştun mu o ne diyor bu arada yaglarının erimemesine çok sevindim

Aslicim yarın geliyorum bende.Hastane E-5 Bostancı Köprüsü'nün orada internnete krokisi var canım

aykrcım uçaktan korkmana hiç gerek yok. rahat ol nezaman binip nezaman indiğini bile anlamazsın. bu arada ben de Ferruh beyi aradım. ameliyattaymış.en kısa sürede geri dönüş yapacaklar bana. eğer kafama yatarsa bende ankaraya gideceğim. fiyat 2500 değil mi? ekstra tahlil masrafları vs. de gerekiyor mu?

sen izmirde kime gittin? nekadar sürede eridi bacakların. cesaretinden ötürü tebrik ediyorum ikinci defa bu ameliyata katlanacaksın.

Merhaba Kızlar,
Geçen gün arkadaşım Op. Dr. Rhan Murat Özdemir diye birinde bahsetti. Ankarada yaşayanlar Art Plast deyince de bilirler belki. Arkadaşım Murat Bey ile görüşmüş ve ona ömür boyu kalıcı dolgu yapabileceğini söylemiş. Arkadaşım tam olarak ayrıntıları bilmiyor ama aranızda bu doktorda daha önce bacak estetiği olmuş tanıdığı olan var mı? Varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler

CHARMS bende seni hatırlıyorum. onur erola yaptırmıştın. sanırım bir yıl oldu. yağların erimemesi çok güzel. ama neden morluklar bu kadar çok oldu ve hala geçmedi. doktora sordun mu? ELAYCAN resimlerini bekliyoruz...

Merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım.bacak dolgusuyla iligili araştırma yaparken konuyla ilgili yazdıklarınızı okudum.dünden beri heyecanla okuyorum gelişmeleri..benimde bacaklarım aşırı ince vede eğri.sarponun bacak resimlerine baktım ameliyattan önceki hali bile benimkinden kat kat güzel.yani ben baya umutsuz vakayım.yazılarınızı okudukça bayağı umutlandım ve cesaretlendim.açıkcası yaz aylarından nefret ediyorum sebebi koca bir yazın sıcakta kot yada benzeri pantolonlarla çekilmez olması.10 yıl önce birgün bacakları şişmanlatacak bir yöntem bulunurmu diye düşünüyodum şimdi var ve maliyetide aslında çok yüksek değil..yani ulaşılmaz değil.imkanım olsa hemen bugün hiç düşünmeden yatardım ameliyat masasına.ama inşallah diğer arkadaşlar gibi banada nasip olur......bilmiyorumkismile

kızlar Ferruh beyi tavsiye ediyor musunuz? uyguladığı yöntem sizce gerçekten etkili mi? ben karar aşamasındayım. ferruh beye karar verirsem parayı da denkleştirebilirsem bu hafta ankaraya gidip bu işi bitireceğim. ama kontroller nasıl olacak. ya ameliyattan sonra bir problem oluşursa tekrar ankaraya mı gideceğim. aklım çok karışık. yardım edin bana lütfen kafamçokkarıştı

Kızlaaarrr.... bu cumartesi günü ferrhu beye ankaraya gideceğimi söylemiştim ya, gittim geldim işte ve
1 mayısa ameliyat için gün aldım çok ama çok heyecanlıyım o tarihte benden başka kim ameliyat olacak lütfen yazsın birbirimize destek olalım. Birde, ben muayenehaneye girdiğimde tek başına bir bayan oturuyordu siyah saçlı, ayak bileklerinde morluklar vardı orada soramadım çekindim ama bizlerden birisiydi sanırım. oda beni görmüştür ama tanışmayınca insan çekiniyor. Fiyat 2.500 den hiç inmiyor olsun napalım diğer doktorlar çok daha fazla fiyat veriyorlar bende tahlil falanda istemedi diğer arkadaşlardan istedimi acaba.. ayy çok heyecanlıyım pazartesi işe gelir gelmez sizinle paylaşayım istedim.

Evet Melike dediğin gibi Spicy şu saatlerde operasyonda sanıyorum..Bütün kalbimiz, dualarımız onunla.. Bugün iş yoğunluğundan başımı kaldırabilirsem onu ziyarete gideceğim. Heyecanla bekliyorum..Herşey çok güzel olacak umarım..

guclslm arkadaşlar yarın sabah ankaraya uçuyorum çok heyecanlıyım az önce eve geldim varis çorabı aldım sabah 7 uçak kalkıyo çok panik halindeyim ameliyat nasıl geçicek inşalllah erime olmaz sizlerle paylaşmak istedim ferrruh beyin uyguladığı sistem tam olarak nasıl bilen varmı

çok heyecanlılyım yarın ameliyat var ferruh beye ameliyat olanlar bana destek olsunlar bişeyler yazın arkadaşlar ferruh beyin yaptığı teknik nasıl yazarmısınız lütfen inşallah erime olmaz

zenicim ben ufuk bilkaya oldum ama dikişler alınana kadar eridi inanırmısın hiç kalmadı desem yeri var yani ekstra masrafa gerek yok 40 lira varis çorabı aldım sıcaklar başlıyo sende bir an önce ol ameliyatını bence ben erşmesinden korkuyorum sigarada kullanmıyom yinede erimişti

Ben Ferruh Bey ile görüşmeye gittim ve super dry yöntemini kullandığını söyledi.
Şididen geçmiş olsun sana inşallah başarılı bir ameliyat olur.

Kızlar kimse mesajıma cevap yazmamış ses verin :)

mrb seselina ferruh beye gidip muyene olmuşsun sevindim aynı tarihte ameliyat olsaydık birbirimize destek olurduk neler konuştunuz ferruh beyle senin bacak yapın nasıl uyguladığı teknik nasılmış ben muayene olmadan dirak gidip ameliyat olucağım için ayrıntıları merak ediyorum paylaşırsan sevinirim

digocum ben biraz internet sitesini arştırdım öyle bir uygulama yazmıyo arayıp öğrenmek gerek

digocum ferruh bey super dry yöntemimi uyguluyomuş neden o zaman herkez ahmet karacalara 10 bin veriyo daha ucuzu varkan anlamadım

digocum ferruh bey super dry yöntemimi uyguluyomuş neden o zaman herkez ahmet karacalara 10 bin veriyo daha ucuzu varkan anlamadım

Ben de bilmiyorum canım ama birkaç defa sordum ve super dry dedi.

Bence Ahmet Bey'in o kadar fazla ücret istemesinin birkaç nedeni var. prof. olması ilk sebep, ameliyata girecek bazı kişileri amerikadan getiriyormuş bu ikinci sebep (gerçi makina hastanedeymiş sadece bikaç kişi geliyormuş amerikadan). Güzel sanatlar fakultesinde estetik dersleri vermesi de 3. sebep diye düşünüyorum. tabi bunlar sadece benim düşüncelerim belki başka sebepler vardır ama bilmiyorum. Dediğim gibi bunlar sadece benim tahminlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…