Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hayırlı olsun canım. Çok güzel olmuşlar.

Herkese merhaba uzun zamandır takipteyim. 24 yaşındayım ne etek giyebildim ne de içime sinerek dar pantolon giydim artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Operasyon geciren arkadaşlar gecmiş olsun darısı bizim başımıza inşallahh...

Pınar düşün ben 38 yaşındayım iki yıldır giyiyorum yazlar kabus olmaktan çıktı:) bunca yıl pantolon:))))

:)) ben gardırobumu etek elbiseyle doldurum cok seviyorum ama hiç giyemedim anca uzaktan bakıyorum :) sizin için cok mutlu oldum gercektenn sizde artık bu yaştan sonra keyfini cıkarın inşallah Bize de kısmet olur :)

:)) ben gardırobumu etek elbiseyle doldurum cok seviyorum ama hiç giyemedim anca uzaktan bakıyorum :) sizin için cok mutlu oldum gercektenn sizde artık bu yaştan sonra keyfini cıkarın inşallah Bize de kısmet olur :)
neden giymiyorsun yapmayın şunu doya doya giyin kimsenin bacakları mükemmel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…