- 22 Ekim 2013
- 595
- 32
- 34
Istanbul Ve Ankara seceneklerini degerlendir bence canim Ben 2008 den beri bu forumu okuyorum her sayfasini biliyorum Ankara fb Istanbul ak Ve hf. Sorun yasayan arkadaslar da oldu Ama bu isi en cok bu isimler yapiyorBursada bu operasyonu yaptıran yokmu??
Tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varmı kızlar artık kafama koydum yaptırıcam inşallah
Evet cnm bende duydum B.C yi ama kendisi artık bursada çalışmıyormuş hatta kliniğine gittim görüştüm başka bi doktor yapıcakmış B.C Ankara'da çalışıyormuş kafam çok karışıkneyapıcağımı bilmiyorum biri bana yol göstersin lütfenIstanbul Ve Ankara seceneklerini degerlendir bence canim Ben 2008 den beri bu forumu okuyorum her sayfasini biliyorum Ankara fb Istanbul ak Ve hf. Sorun yasayan arkadaslar da oldu Ama bu isi en cok bu isimler yapiyor
Eymen bu ameliyatı ne kadar zor koşullarda oldugumu bilsen deli olduğumu düşünürsün inan:) ben bile kendime şaştım demekki çok istiyormuşum dedim birçok şeyi göze aldım.şimdi iyiki olmuşum diyorum.gerekiyorsa başka şehre git bir gece yeterli oluyor genelde .Evet cnm bende duydum B.C yi ama kendisi artık bursada çalışmıyormuş hatta kliniğine gittim görüştüm başka bi doktor yapıcakmış B.C Ankara'da çalışıyormuş kafam çok karışıkneyapıcağımı bilmiyorum biri bana yol göstersin lütfen
Eymen bu ameliyatı ne kadar zor koşullarda oldugumu bilsen deli olduğumu düşünürsün inan:) ben bile kendime şaştım demekki çok istiyormuşum dedim birçok şeyi göze aldım.şimdi iyiki olmuşum diyorum.gerekiyorsa başka şehre git bir gece yeterli oluyor genelde .
Ben siteyi çok iyi kullanamıyorum burdan baş harflerini yazıyoruz.benim dr ak İstanbulMerhaba ben de bu operasyonu yıllardır istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum çünkü doğru doktora emin olamiyorum. Size zahmet vermiş olucam ama doktorun adını buradan yazmak istemiyorsanız ozelden mesaj atabilir misiniz?
Ben siteyi çok iyi kullanamıyorum burdan baş harflerini yazıyoruz.benim dr ak İstanbul
Özel mesaj attım sana becerebildiysem eğer:)Tesekkur ediyorum
yağ dolgusu yaptırdım 6750 tl ödemiştim ama sizi uyarıyım zor bir ameliyatADINIZA SEVİNDİM DOLGUMU YAPTIRDINIZ YOKSA SLİKONMU BIRDE MALİETI NE OLDU ACABA BENDE YARIN DOKTOR İLE GÖRŞMEYE GİDECEĞİM ÇOK MERAK İÇERİSİNDEYIM
ak yaptıLi
Kime yaptırdınız a.k. Ya da f.b. Yadaaa başkası
Özele yazdım cnmgeçmiş olsun süper olmuş.fiyat hakkında bilgi verebilir misin?
Arkadaş nasıl eklenio. İzle'ye basınca oluyo muKızlar geçiçi olarak profilimi herkese görünür yapıyorum ilk hali burada albümden bakabilirsiniz ilk op sonrası da var