Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bursada bu operasyonu yaptıran yokmu??
Tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varmı kızlar artık kafama koydum yaptırıcam inşallah
Istanbul Ve Ankara seceneklerini degerlendir bence canim Ben 2008 den beri bu forumu okuyorum her sayfasini biliyorum Ankara fb Istanbul ak Ve hf. Sorun yasayan arkadaslar da oldu Ama bu isi en cok bu isimler yapiyor

Evet cnm bende duydum B.C yi ama kendisi artık bursada çalışmıyormuş hatta kliniğine gittim görüştüm başka bi doktor yapıcakmış B.C Ankara'da çalışıyormuş kafam çok karışık neyapıcağımı bilmiyorum biri bana yol göstersin lütfen

Istanbul Ve Ankara seceneklerini degerlendir bence canim Ben 2008 den beri bu forumu okuyorum her sayfasini biliyorum Ankara fb Istanbul ak Ve hf. Sorun yasayan arkadaslar da oldu Ama bu isi en cok bu isimler yapiyor
Evet cnm bende duydum B.C yi ama kendisi artık bursada çalışmıyormuş hatta kliniğine gittim görüştüm başka bi doktor yapıcakmış B.C Ankara'da çalışıyormuş kafam çok karışıkneyapıcağımı bilmiyorum biri bana yol göstersin lütfen

Evet cnm bende duydum B.C yi ama kendisi artık bursada çalışmıyormuş hatta kliniğine gittim görüştüm başka bi doktor yapıcakmış B.C Ankara'da çalışıyormuş kafam çok karışıkneyapıcağımı bilmiyorum biri bana yol göstersin lütfen
Eymen bu ameliyatı ne kadar zor koşullarda oldugumu bilsen deli olduğumu düşünürsün inan:) ben bile kendime şaştım demekki çok istiyormuşum dedim birçok şeyi göze aldım.şimdi iyiki olmuşum diyorum.gerekiyorsa başka şehre git bir gece yeterli oluyor genelde .

Eymen bu ameliyatı ne kadar zor koşullarda oldugumu bilsen deli olduğumu düşünürsün inan:) ben bile kendime şaştım demekki çok istiyormuşum dedim birçok şeyi göze aldım.şimdi iyiki olmuşum diyorum.gerekiyorsa başka şehre git bir gece yeterli oluyor genelde .

Merhaba ben de bu operasyonu yıllardır istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum çünkü doğru doktora emin olamiyorum. Size zahmet vermiş olucam ama doktorun adını buradan yazmak istemiyorsanız ozelden mesaj atabilir misiniz?

Merhaba ben de bu operasyonu yıllardır istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum çünkü doğru doktora emin olamiyorum. Size zahmet vermiş olucam ama doktorun adını buradan yazmak istemiyorsanız ozelden mesaj atabilir misiniz?
Ben siteyi çok iyi kullanamıyorum burdan baş harflerini yazıyoruz.benim dr ak İstanbul

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. A.K ya ameliyat olan, olanı hatırlayan memnun kalan kalmayan silikon ve sadece yağ enj için soruyorum, bana cevap yazabilir misiniz. Silikon+yağ enjeksiyonu için 1 ay sonrasına ameliyat günü aldım ama silikon için yine kafam karıştı, baştan okumaya da başladım daha 150. sayfadayım, çalıştığım ve de küçük çocuğum olduğu için sayfalarda hızlı da ilerleyemiyorum, lütfen bana yardım edin

Kızlar size naçizane tavsiyem olacak. Dr unuza nasıl bir bacak şekli istediğinizi çok iyi anlatın resim gösterin ne bileyim iyice anlasın yani. Olup olamayacağını söyler zaten. Nedenmi diyorum çünkü her dr un güzellik anlayışı farklı bizlerin de öyle. Aml tan çıkıpta ben böyle istememiştim dememek için iyice anlatın istediğiniz şeyi.ben şöyle yaptım mesela şu bacak şekillendirici varya ondan vardı bende. Onu evirdim çevirdim baktım Nasıl oluyo en çok beğendiğim şekle karar verip hocaya öyle gösterdim o da çizim yaptı yapıştırdığım yerden ve sonuç tam istediğim gibi oldu hem böylece olabilecek olanı da op öncesi aşağı yukarı görebiliyorsunuz.

Bu yazdıklarımdan yanlış anlaşılma da olmasın kızlar bacaklarım mükemmel değil belki ama olabilecek olanın en iyisi oldu:) sonuçta bir bacak şeklimiz var. 3 haftam dolunca buraya resim koyacağım yanıltmasın diye bekliyorum ilkinde 3 haft sonra erime olmamıştı dr um ikincisinde kalıcılık daha fazla diyor bakalım göreceğiz:) ilk hali sadece sitede var Onuda ordan kopyalayabilirsem buraya eklerim. Hepimizin hayalimizdeki bacaklara kavuşması dileğiyle:KK66:

merhaba ben de bacak estetiği düşünüyorum ve ak adlı doktora fotoğraf gönderdim.silikon +yağ dedi sekreteri fiyat olarak 13 bin söyledi bu ameliyatı ankara da yapabilecek doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar aml sonrası 5.günüm foto ekliyorum ödemim yok bir 3 HD'ye sonra tekrar ekliycem. Ben yıllar önce tulsa diye bir arkadaşın eklediği fotodan umut ve cesaret alarak aml olmuştum umarım sizlerede yardımcı olur. Fikir verir ilk hali yok bende ama arasının açık olduğunu düşünün

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 332
İlk halini merak eden arkadaşlar profilimde var beni arkadaş ekleyin ben ekleme yerini bulamadım o Zaman ordan görürsünüz. Telefondan giriyorum menü kısıtlı:KK43:

X