Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba tekrar sami sokucu ye gittim gorsel bozukluk var ama su an icin bi saglik problemi yok gibi dedi rontgenleri inceleyecek. Sonucta uzun vadede insan vucuduna zarar veren bisey bu . Umarim bunu goz onunde bulundurur uzun vadeli bakar olaya:) ya ilizarov falan degilde plak la duzeltme cok mantikli ve daha kolay umarim oyle bisey der:

Kızlar cevaplar icin çok teşekkür ederim :) spor yapınca bünyr kas yapmaya çalışırken yağlar erir gibi geldı bana ama bu ları duyduğuma çok sevindim :) erimesinnnnlerrrrr :)

Kızlar cevaplar icin çok teşekkür ederim :) spor yapınca bünyr kas yapmaya çalışırken yağlar erir gibi geldı bana ama bu ları duyduğuma çok sevindim :) erimesinnnnlerrrrr :)
plates ile kas yapılmıyor kas yapmak için cadio yapmak lazım sanırım birde vücut yağ yakmaya 50. dk dan sonra başlarmış kasların enerjiye ihtiyaç duyması lazım yağların erimesi için bu tür hususları dikkate alırsan sorun olacağını sanmam

bacak şeklindeke bozuklukların aslında basıştan kaynaklandığını biliyor musun?
bir de gerekli kan tahlillerin yapıldı mı d vit kalsiyum vs bunlara bakılması lazım röntgenden önce o işe fazla bel bağlama Baltalimanı tek kemik hast olduğu için bir tek ist değil bir çok ilden geliyorlar .

Yag nakli değilde sadece silikon koyulsa nasıl olur acaba? 3yil önceydi galiba İstanbul da hasan fındık diye bir doktor vardı TV de iğneyle birşey enjekte ederek kadının bacaklarını düzeltmişti. Bunlar hakkında bilgisi olan var mi? Kanal d deki doktorun programına sürekli çıkıyordu zaten

bende rötuş istiyorum diz altlarıma ya eridi oralar diğer yerler iyide çok iyi ödem olmaması çabuk toparlanmarda iyi
Scoote zaten ikinci op biraz rotus gibi oluyor yag enjeksiyonunda. Bende bunca zaman ugrastim olmusken tam olsun dedim oyle oldum ikinciyi. Birde fiyatta daha uygun oluyod ilkine gore. Birde bana dr um bir guzellik yapti yagin az dedi karnina sekillendirme yapalim o yagi da kullanayim dedi. Hamilelikten ve sezeryan kesisinden dolayi hafif bi cokukluk vardi. Tam iyi oldu yani

Sadece silikon olanlar da var canim o da bir secenek. Fakat silikon oldugunda sinirlari cok belli olmasin diye gecisler yumusak olsun diye yag koyuyorlar sanirim

Basış nedir? Biliyorum orada da gördüm durumu çok kritik insanlar vardı. Bacakları benim çarpıklar gibi olsun diye dünyaları verirlerdi sanırım. Silikon , yağ beni tatmin etmiyor başka Çözümler bulmam gerek

Sonuçta bacak kemiği yine Eğri bu operasyonlarda ve bence bazılarınınki gerçekten çok başarılı ama bazıları kötü kalın ve çarpık olarak devam etmekten başka işe yaramamış

Bu arada size doktor ameliyat demişmiydi

Plateste de kaslar esniyor ya hani hepsi birbiriyle alakalı gibi düşğndüm. Kötü kötü senaryolar geliyor aklıma :/ 50 dk'dan sonra yakıyorsa iyi. Ellinci dakkada bırakırım :)

mini karın germe gibi bir şey mi oldun o kısmı anlayamadım biliyorsun benimde bacak estetiği için (yağ alınan aslında çok az diye tabir edilmişti) göbeğimde çöküklük var nasıl bi güzellik yaptı merak ettim

dr un adını biliyorsun google a yaz kendi kişisel sitesine gir ordan iletişim numarası ile irtibat kur ben o programı izlemedim nasıl bir şey yaptığını bilmiyorum ama bende senih ismini andığın dr a ameliyat oldum

Sonuçta bacak kemiği yine Eğri bu operasyonlarda ve bence bazılarınınki gerçekten çok başarılı ama bazıları kötü kalın ve çarpık olarak devam etmekten başka işe yaramamış
kemiğin eğri veya değil sen bunu görüntü olarak düzelsin istemiyor musun evet çünkü onun harici tüm fonksiyonların işliyor. neden sağlam fonksiyonlarını yerine getiren bi bacağın kemiğine müdahale edilsin edildiğinde başarısı ne süreç nasıl tüm bunlara değer mi?

yoksa belki sadece yağ ile görüntün iyi olacak bence önce fotolarını plastik cernahlara yolla onlar sana yağ silikon vs bi cevap verirler kimsenin bacakları sütun olmadı.

bende kemik eğriliği yoktu sadece inceydi ama d vitamini eksikliği yüzünden şekil bozukluıu başlamıştı takviye aldım bacaklarım eskisi gibi bir fark yok kemiksel olarak ancak fazla görülen yerden yağ alınıp az yere koyularak yapboz gibi bir tamamlama ile bütünsel olarak bakıldığında çok daha iyi bir görüntü var bacaklarımda daha iyisi tabiki olur ikinçi seans için başka bir dr a .

Normalde yağ dolgusu için yağ alınacaksa fazla olan yerlerden alınıyor. Benim fazla yağım olmadığı için tıpkı liposakiın yapar gibi tüm karnıma belime şekil verip çıkardığı yağları da bacaklarıma kullanmış. İlk ameliyatta karın korsesi giymedim gerek yok demişti. İkincide giydim daha geniş bir alandan yağ almıştı

Şöyle bi durum var benim bacaklarım aynı zamanda kaslı yani vücut olarak kas kütlem daha yoğun yani bacaklarım ince zaten değil kaslardan dolayı e silikon koyulsa iyice futbolcu bacağı gibi olacak sadece yağyla dağ çözülürmü bilemiyorum. Ki gerçekten şöyle bişey var bu hastalık yani Vücutta bi sorun uzun vadede postürü bozan ve kireçlenmeye neden olan bişey. Aslında diş teliyle mantıken aynı işlevi görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…