- 14 Aralık 2015
- 41
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fb var ankaradaKızlar ankara da iyi bir doktor lütfen...
umut yavuz a mı gittin bende gitmiştim ona :)Kızlar bugün Baltalimanı kemik hastanesine gittim doktor Şekil bozulduğu var dedi Röntgen istedi ama cihaz arızalandığı için çektirmedim. Bu yağ silikon dolgusu beni tatmin etmiyor
Kızlar bugün Baltalimanı kemik hastanesine gittim doktor Şekil bozulduğu var dedi Röntgen istedi ama cihaz arızalandığı için çektirmedim. Bu yağ silikon dolgusu beni tatmin etmiyor
Merhaba çaresi var mı pekiKızlar bugün Baltalimanı kemik hastanesine gittim doktor Şekil bozulduğu var dedi Röntgen istedi ama cihaz arızalandığı için çektirmedim. Bu yağ silikon dolgusu beni tatmin etmiyor
İyi benimkiler de. 6 ay oldu. Diz içlerim eridi. Baldırlar aynı sayılır. Ama ben yedim de yedim çok kilo aldım. Şimdi kilo vermeye başlayacağım erimelerinden korkuyorum bir başlarsam sağlam kilo veririm hiç yemek yemem. :))Teşekkürler vanilla seninkiler Nasıl oldu yazmadın bayadır op oldun diye hatırlıyorum
Vanilla baldırların erimemesine çok sevindim.diz içleri genelde eriyor sanırım.bikaç kişiden duyduk.hareketli bölge olduğu için olabilir artık erimezler zaten 6 ay olmuş. Memko vardı bayadır yazmıyor o Nasıl acabaİyi benimkiler de. 6 ay oldu. Diz içlerim eridi. Baldırlar aynı sayılır. Ama ben yedim de yedim çok kilo aldım. Şimdi kilo vermeye başlayacağım erimelerinden korkuyorum bir başlarsam sağlam kilo veririm hiç yemek yemem. :))
Sabit bir fiyat yok canım mail gönderip fikir ve fiyat alabilirsin benceKızlar fb nin ameliyat ücreti ne kadar acaba bilen var mı
üç hafta sonra başladım eriyecek olan eriyor zaten diz içlerim spor yapmazken eridi mesela üç aydan sonrada ama baldır aynı bilekte yarısı tutmuştur gibiKızlar ya yağ dolgusu yaptırdıktan sonra platese giden var mı. Bacak kasları için yapılan hareketleri yaparken falan erime oluyo mu. Ya da spor yapanlarda cevaplarsa çok sevinirim kaç ay sonra başlamak lazım ve hiç erime oldu mu?
Cnm dr un soyler ne zaman spora baslayacagini.ben 3 hafta sonra yuzmeye basladim sonrasinda pilates te yaptim erime olmadiKızlar ya yağ dolgusu yaptırdıktan sonra platese giden var mı. Bacak kasları için yapılan hareketleri yaparken falan erime oluyo mu. Ya da spor yapanlarda cevaplarsa çok sevinirim kaç ay sonra başlamak lazım ve hiç erime oldu mu?
Evet scoote benimde 3 haftadan sonra degisim olmadi ilkindeüç hafta sonra başladım eriyecek olan eriyor zaten diz içlerim spor yapmazken eridi mesela üç aydan sonrada ama baldır aynı bilekte yarısı tutmuştur gibi
Seninkisi subattamiydi ameliyat misirpuskuluKızlar ya yağ dolgusu yaptırdıktan sonra platese giden var mı. Bacak kasları için yapılan hareketleri yaparken falan erime oluyo mu. Ya da spor yapanlarda cevaplarsa çok sevinirim kaç ay sonra başlamak lazım ve hiç erime oldu mu?
lemanman özelden bi kac soru soracagim cvplarsan sevinirimBenim ameliyatım yarıyıl tatilinde çok heyecanlıyım korkuyorum Ankara'da olucam ıkı Çocuğum var işim zor yanii herşey bı kenara insan korkuyor
Cevaplarım tabiki cnmÜ
lemanman özelden bi kac soru soracagim cvplarsan sevinirim