Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ya ben ekmeği çok seviyorum :) heryerim ince ama eli avucu dolduran bir yağ var göbekte. Hatta ben benim pek göbeğim yok yap çıkar mı ki diyodum ama doktor baya avuçladı çok güzel yeter dedi :) simit varsa o da iyi :)

Icime cekmeden gobek var sali verince. Simit var varr simdi ne yesemki ole yatayimsütlü muz iyidir harhalde cok kilo yapiyor diye biliyorum

Cikolatada dislerimi bitirdi su düstügüm duruma bak dogumdan sonra kilo vermek icin neler yapiyordum simdide almak icin

RESIM GÖREBİLİRMİYİM ACABA BNIMKILERDE KOTU

Merhaba arkadaşlar, sanırım bu 3. gelişim, düzenli olarak giremiyorum foruma, gelip gidiyorum ama çokk uzun Zaman önce yıllar önce yani, ilk okuduğum sıraydı. Ocak sonuna ameliyat günümü aldım nihayet, inşallah benim için doğru zamandır. Ameliyat işi belirlenince başladım en baştan okumaya, önceden çok düzensiz bi ordan bi burdan okumuştum, daha 90. sayfadayım Nasıl bitircem bilmem ama okumak da istiyorum illa ki öğreneceğim bişeyler olacaktır. Çünkü ben bir de silikon diye bu yola çıktım. Zaman Zaman sorularım olacak sizlere umarım hala takip ediliyodur bu konu, son sayfalardan pek haberim yok,

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takipteyim ben 34 yaşındayım yıllardır ne etek giyebildim nede tayt pantolonlarım bile iğrenç duruyor bende artık birşeyler yapmak istiyorum fotoları göremiyorum banada atarmısınız tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim ameliyatım yarıyıl tatilinde çok heyecanlıyım korkuyorum Ankara'da olucam ıkı Çocuğum var işim zor yanii herşey bı kenara insan korkuyor

herkese iyi akşamlar ben iki sene önce bu gün ameliyat olmuştum aslında istediğim gibide olmamıştı ama ikinci ameliyat için maddi ve manevi tükendiğim için yaptırmamıştım ben hep ameliyattan önce uzun vadede ne olur diye düşünüyordum ama ne yazıkki ameliyat olan burayı terk ediyor bu sebeple bilgi alamamıştım bende aslında öyle yaptım yani burada olup biteni takip etmedim ama bu gün ameliyatımın yıl dönümünde sizlere bilgi vermek istiyorum bacaklarım erimedi umarımda erimez

Li
Kime yaptırdınız a.k. Ya da f.b. Yadaaa başkası

Bursada bu operasyonu yaptıran yokmu??
Tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varmı kızlar artık kafama koydum yaptırıcam inşallah

ADINIZA SEVİNDİM DOLGUMU YAPTIRDINIZ YOKSA SLİKONMU BIRDE MALİETI NE OLDU ACABA BENDE YARIN DOKTOR İLE GÖRŞMEYE GİDECEĞİM ÇOK MERAK İÇERİSİNDEYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…