- 2 Kasım 2015
- 143
- 45
- 39
Ya ben ekmeği çok seviyorum :) heryerim ince ama eli avucu dolduran bir yağ var göbekte. Hatta ben benim pek göbeğim yok yap çıkar mı ki diyodum ama doktor baya avuçladı çok güzel yeter dedi :) simit varsa o da iyi :)Yaaa göbekte birde yag olmuyomus her höbek yag degilmis diyolar gobegi icine cekip elle tutuluyorsa varmis yag ama benim sanki yokta deri var gibi makarnada bos yagsiz gobek sisirmesin ama simitim var ondan sansliyimda istedikleri kadar cikarmiki bilmiyom
Aaa evwt fazla kalori tabi olabilir :) çukulata da yiyebilirsin :)Icime cekmeden gobek var sali verince. Simit var varr simdi ne yesemki ole yatayimsütlü muz iyidir harhalde cok kilo yapiyor diye biliyorum
BNDE FOTO GÖREBİLİRMİYİMyeni fotoğraflar ekledim yorumlara açığım
RESIM GÖREBİLİRMİYİM ACABA BNIMKILERDE KOTUKızlar benim üzerinden çok zaman geçti. O zaman yağ için erime olur tekrarlanmak zorunda kalınır denmişti. Slikon ise ömürlük dendi. Ben o zaman çok fazla doktor araştıramadım. O zaman ne cesaretle gidip yaptırdım bilmiyorum ama hatta tek başıma gitmiştim. Paranın yarısını peşin vermiştim. Kalanını iki hafta sonra. Aynı gün evime döndüm taksiyle. İki gün evde istirahat etmiştim. Sonra rahatça dışarı çıkabildim.bir hafta sonra dikişler alındı. Dikşleri aldırmaya gayet rahat gidebilmiştim. Diz arkasındaki kesi izleri 1 sene içinde tamamen yok oldu kızlar. İlk aylarda kesi yeri kızarıklık şeklindeydi ama çok dikkat çekmedi demek ki soran olmadı hiç orana noldu diye. Sağlık açısından varlıklarını unuttum diyebilirim. Görüntü ise çok fazla çarpıktı benimki dolayısıyla 6 yıldır rahat rahat etek dar pantolon tayt giyiyor olmaktan çok mutluyum. Hatta ilk yazımda bikinimle rahatça plajda yürüyebilmek gerçekten iyi hissettirmişti. Özgüvenim arttı ameliyattan sonra. Bu arada hala kimse bilmiyo ilk sizinle paylaşıyorum kızlar:) eskiden o kadar çok saklamışım ki bacaklarımı ailem bile farketmedi:)) kızlar cesaretiniz varsa bi şekilde yaptırın derim. Kadın için bacaklar gerçekten çok önemliymiş. Son olarak iyice araştırın tabi. Benim acemilik yaşlarıma geldi
yaptırdınızmı bende aynı derttenım foto gönderırmısınızFotoları görmek için msj hakkı nasıl oluyor
sizinkiller gayet güzel olmuş yağmı silikonmudur bi ara foto çekiyimde gör bak sana moral olsun bu kızıda allahmı gönderdi de:)))elsacım benide izlemeye alsana bende sana atıcam bırazdan çekip
Bende Ankaradayım gelişmelerden benide haberdar ederseniz sevinirimBenim ameliyatım yarıyıl tatilinde çok heyecanlıyım korkuyorum Ankara'da olucam ıkı Çocuğum var işim zor yanii herşey bı kenara insan korkuyor
Kime yaptırdınız a.k. Ya da f.b. Yadaaa başkasıherkese iyi akşamlar ben iki sene önce bu gün ameliyat olmuştum aslında istediğim gibide olmamıştı ama ikinci ameliyat için maddi ve manevi tükendiğim için yaptırmamıştım ben hep ameliyattan önce uzun vadede ne olur diye düşünüyordum ama ne yazıkki ameliyat olan burayı terk ediyor bu sebeple bilgi alamamıştım bende aslında öyle yaptım yani burada olup biteni takip etmedim ama bu gün ameliyatımın yıl dönümünde sizlere bilgi vermek istiyorum bacaklarım erimedi umarımda erimez
ADINIZA SEVİNDİM DOLGUMU YAPTIRDINIZ YOKSA SLİKONMU BIRDE MALİETI NE OLDU ACABA BENDE YARIN DOKTOR İLE GÖRŞMEYE GİDECEĞİM ÇOK MERAK İÇERİSİNDEYIMherkese iyi akşamlar ben iki sene önce bu gün ameliyat olmuştum aslında istediğim gibide olmamıştı ama ikinci ameliyat için maddi ve manevi tükendiğim için yaptırmamıştım ben hep ameliyattan önce uzun vadede ne olur diye düşünüyordum ama ne yazıkki ameliyat olan burayı terk ediyor bu sebeple bilgi alamamıştım bende aslında öyle yaptım yani burada olup biteni takip etmedim ama bu gün ameliyatımın yıl dönümünde sizlere bilgi vermek istiyorum bacaklarım erimedi umarımda erimez
Bursa da bc var Ama sonuclarindan memnun Kalan olmadi diye biliyorumKızlar bursada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ?? bende artık biran önce bu duruma bi çare bulmak istiyorum