Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hangi dr yaptı operasyonu? Baş harflerini yazarmısınız? Bir de dikiş demişsiniz yap enjeksiyonunda dikiş oluyomuymuş ya :)
Tamam ben sorumu geri alıyorum :) dikkatli okuyunca cevapları varmış zaten şimdi farkettim. Sizin üst bacağa damı yağ koydu? Üst tarafta kilo almış gibi duruyo. Buarada hayırlı olsun :)

Üst bacaklarınız zaten çok güzelmiş :) ama ödemler bi insin de inşallah, iyice anlaşılır. Biran önce toparlanırsınız inşallah :)

Kızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince. :KK66:
RİCA ETSEM ÖZELDEN FOTO ATARMISINIZ

Ben taburcu oldugum gun ögrendim doktorumun ismini.doktoru eşim ayarladı cunku.ameliyattan 2 hafta once gorusmeye gittik gun aldık.bu sekilde gelişti. S.B bildigim kadarıyla Edirne'den geliyor ameliyat icin.istanbulda sabit degıl yani
süper süper kızlar yeni dr lütfen bu siteden bi yere gitme ve bizlere durumunla ilgili bilgi ver olur mu bi de özelden tam ismini yazar mısın

Gecmis olsun. Darisi isteyenlere olur insalhSadece alt bacakmi ustede yapildimi ve cokmu aciklik vardi spor yapiyormusun yapinca erime oluyormu eklenen yerde drlar öneriyormu spor yapmayi.
yok spor yapmıyorum ve sadece dizden aşşagıya enjekte oldu evet bildigin çarpıktı hiç bişey giyemiyordum şimdi şükür tayttan başka bişey giymiyorum darısı düşünen herkesin başına ama bence geç kalmayın derim zaman gençlik akıp gidiyor

yok spor yapmıyorum ve sadece dizden aşşagıya enjekte oldu evet bildigin çarpıktı hiç bişey giyemiyordum şimdi şükür tayttan başka bişey giymiyorum darısı düşünen herkesin başına ama bence geç kalmayın derim zaman gençlik akıp gidiyor
Off ya dusun dusun yok bi gelisme cok haklisin katiliyorum sozlerine. Sen hangi dr olmistun kusira bakmayin belki ayni sorulari soruyorum fakat cocuklardan gecmise donup okuyamiyorum anlik okuyup yaziyorum:KK43:

Off ya dusun dusun yok bi gelisme cok haklisin katiliyorum sozlerine. Sen hangi dr olmistun kusira bakmayin belki ayni sorulari soruyorum fakat cocuklardan gecmise donup okuyamiyorum anlik okuyup yaziyorum:KK43:
f.b ankarada o doktora oldum canım bende 2008 yılından 2014 yılına kadar hiç cesaret edemedim ama pişman oldum keşke okadar zamanı boşa gecirmeseydim yillarm boşa gitti .o yüzden artık doktorlar bu konuda iyice uzaman oldular sadece bizim yapmamız biraz cesaret birde doğru doktor seçimi yapmak .allah kolaylik versin yardimciniz olsun

Ikinci kez olacakmiydin erine olmusmiydu bende tabi zayifladim simdi yagda cikmayacak gibi off offf. Tsk ederim canim peki sende alinan yerde iz kaldimi cokuntu yada da

:KK45:Yaaa göbekte birde yag olmuyomus her höbek yag degilmis diyolar gobegi icine cekip elle tutuluyorsa varmis yag ama benim sanki yokta deri var gibi makarnada bos yagsiz gobek sisirmesin ama simitim var ondan sansliyimda istedikleri kadar cikarmiki bilmiyom:KK64:

X