Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Gecmis olsun. Ist dami yaptirdin cokmu aciklik vardi bacakta ve yaglimiydin suan agrin yada sizin varmi nerelerden alindi yaglar
Tesekkur ederim .ist yaptırdım .yagim cok fazla yoktu.doktorum Eşit yerlerden almis (Göbek basen) vücudumu da sekle sokmuş oldu.dikis yerlerim oturup kalkarken sızlıyor sadece.bana gore Açıklık vardı.tayt ve dar pantolon yakıştırmıyordum kendime.resim atmayı deneyeceğim

Canim ne dikisi dikis azilmiyor doye biliyordum hanhi dr yaptirdin daha onceki bi lisode okumustum bu dokisi fakat eskiydi. Senin alinan yerlerde cokmu kalin kullanildida dikis atildi.
Birde suan sis cok guzel gozukuyordur o sislik ne kadar sürede iner dedimi dr napman gerektiklerini

Suan ödem var tabi.hergun yarım saat korseyi çıkarabiliyorum .toplam 3 hafta kalması gerektiği söyledi.dun kontrole cagirdi sınavdan dolayı gidemedim.haftaya Cumartesi kontrole gideceğim

Yorumlarınız için teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. Benim size sorum bacağınızdaki 135 cc lik silikon hangi marka simetrik mi asimetrik mi ve bacağınızda kaç cm lik bir kalınlaşma yaptı. Ben hafta içi FB ye gidip bacağıma koyacağı yeni silikona beraber karar vereeğiz. Boy olarak aynı ama kalınlık olarak daha ince düşünüyor. Ama tabi bacak çevresindeki kalınlaşma ne olur orası bir muamma :)

Fb a
fb ankaradaki dr degilmi?

Ben taburcu oldugum gun ögrendim doktorumun ismini.doktoru eşim ayarladı cunku.ameliyattan 2 hafta once gorusmeye gittik gun aldık.bu sekilde gelişti. S.B bildigim kadarıyla Edirne'den geliyor ameliyat icin.istanbulda sabit degıl yani

Himm anladim.. nekadara yaptirdin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…