Tesekkur ederim .ist yaptırdım .yagim cok fazla yoktu.doktorum Eşit yerlerden almis (Göbek basen) vücudumu da sekle sokmuş oldu.dikis yerlerim oturup kalkarken sızlıyor sadece.bana gore Açıklık vardı.tayt ve dar pantolon yakıştırmıyordum kendime.resim atmayı deneyeceğimGecmis olsun. Ist dami yaptirdin cokmu aciklik vardi bacakta ve yaglimiydin suan agrin yada sizin varmi nerelerden alindi yaglar
Aceba yag eklenen yani adi nedir bilmiyorumda yagi enjekte ettikleri ignemi hortimu her neyse onun girrdihi yermi iki bacak arasinda sis yani cikintilar var alt bacakta
Evet var normale donmedi biraz sürer sanirim. Hangi dr yaptirdinSuan ödem var tabi.hergun yarım saat korseyi çıkarabiliyorum .toplam 3 hafta kalması gerektiği söyledi.dun kontrole cagirdi sınavdan dolayı gidemedim.haftaya Cumartesi kontrole gideceğim
Yorumlarınız için teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. Benim size sorum bacağınızdaki 135 cc lik silikon hangi marka simetrik mi asimetrik mi ve bacağınızda kaç cm lik bir kalınlaşma yaptı. Ben hafta içi FB ye gidip bacağıma koyacağı yeni silikona beraber karar vereeğiz. Boy olarak aynı ama kalınlık olarak daha ince düşünüyor. Ama tabi bacak çevresindeki kalınlaşma ne olur orası bir muamma :)Silikon özellikle bacakta Zaman'la kalınlaşıyor galiba burda birçok arkadaştan duyduk bunu. FB nin çok başarılı operasyonları var. Senin için daha uygunsa düşünebilirsin bence. Bende de silikon var 135 Cc. Memnunum ama Zaman'la kalınlaşırsa daha iyi olur benim için. Bence biraz daha ince bi silikonla devam edip bilek için yağ yaptırabilirsin. İnşallah istediğin gibi olur herşey.
fb ankaradaki dr degilmi?Yorumlarınız için teşekkürler, çok yardımcı oldunuz. Benim size sorum bacağınızdaki 135 cc lik silikon hangi marka simetrik mi asimetrik mi ve bacağınızda kaç cm lik bir kalınlaşma yaptı. Ben hafta içi FB ye gidip bacağıma koyacağı yeni silikona beraber karar vereeğiz. Boy olarak aynı ama kalınlık olarak daha ince düşünüyor. Ama tabi bacak çevresindeki kalınlaşma ne olur orası bir muamma :)
Doktor ismi verebiliyor muyuzEvet var normale donmedi biraz sürer sanirim. Hangi dr yaptirdin
Evet Ankara'da. Ben de zaten Ankara'dayimFb a
fb ankaradaki dr degilmi?
Hayır vermıyoruz
Tsk ederim..iyi haberlerini bekliyoruzEvet Ankara'da. Ben de zaten Ankara'dayim
Himm anladim.. nekadara yaptirdin pekiBen taburcu oldugum gun ögrendim doktorumun ismini.doktoru eşim ayarladı cunku.ameliyattan 2 hafta once gorusmeye gittik gun aldık.bu sekilde gelişti. S.B bildigim kadarıyla Edirne'den geliyor ameliyat icin.istanbulda sabit degıl yani
Anlamadim nasi vermedinizPara vermedik o yüzden boyle bir operasyonun ne kadar olduğunu bilmiyorum
Ameliyatımı yapan kisi esimin cok yakın arkadasinın birlikte çalışmış oldugu doktor.o yüzden talep etmediAnlamadim nasi vermediniz