Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Baş
sonra başka Dr a gittin mi bu sorunlar için çok geçmiş olsun tekrar

Baş

sonra başka Dr a gittin mi bu sorunlar için çok geçmiş olsun tekrar
elbette gittim ama kimse düzeltebileceğine garanti veremiyor Kimisi onun gibi velashape denen cihazı önerdi kimisi o cihazın bir işe yaramayacağını söyledi bazı uzmanlar cildimin toparlayabileceğinden daha fazla yağ çekildiği için simit bölgemin bile gevşemiş olduğunu dile getirdi. bazı dr lar bakmadı bile çünkü bir dr un bozduğunu başka bir dr düzeltemek istemiyor. bazıları aqualyx diye bi enjeksiyon artı rf ile bi miktar daha düzgün olabileceğinide söyledi hatta bazıları direkt mini karın germe yapalım eğer bu sorundan tamamen kurtulmak istiyorsan dedi ben buna yanaşmadım o zaman lazer liposuction ile cildi biraz toparlamak gerektiğinide söyleyen oldu anlıycan Herkes bir şey söylüyor. ben sporda yapıyorum bu düzelmiş hali biraz daha kötüydü. kilo aldım bi iki kilo kadar sanırım kilo alınca ordaki yağların hacmi büyüda ve görüntü daha iyi gibi durmaya başladı zayıflasam hepten çökecek he ayrıca bunun çöküntü değil deriye yakın yerdeki yağların alındığı için üst tarafın sarktığını da söyleyen oldu artık kimin doğru söylediğini bilmiyorum.

Tekrar geçmiş olsun ve ayrıca bu sorunları paylaştığın içinde teşekkürler

Cnm ya üzüldüm bende olacam ist dayım sırf başarısından dolayı Ankara'da dr Seçtim benim seçtiğim doktora ameliyat olanlar genelde memnun o Yüzden yoksa Pişmanlık yaşamak istemiyorum hem maddi hem manevi yıkılmak zor olur

Iyisiyle kötüsüyle ne yasadiysa anlatan ve gercekten her sekilde yardimci olan gerek foto paylasimi gerek sorulan sorularla tam yardim eden tek kisi soocute.. tskler

Ank

Merhaba çokkk önceki sayfalarda high tabiat Osteotomy ameliyat-ı olacağınızı yazmışsınız oldunuz mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Selamlar

Iyisiyle kötüsüyle ne yasadiysa anlatan ve gercekten her sekilde yardimci olan gerek foto paylasimi gerek sorulan sorularla tam yardim eden tek kisi soocute.. tskler
ben teşekkür ederim ve 6. ay rötuş yapılmamasının tek sebebi forumda paylaşmış olmam.

ben artısı ile eksisi ile her şeye paylaşıyorum ben net bi insanım bi kârım yoktur ki pohpohlayayım olanı ortaya koyuyorum sadece kimseyi ne göklere çıkarırım nede yerlere sokarım

bencede fb gerçekten iyi sorun olduğu zaman rötuş yapıyor ya da ikinciye ihtiyaç duyulduğunda

O yüzden tebrik ediyorum seni

Kızlar merhaba.
Bacak silikonu yaptıranlar ne durumdasınız? Sonuçlardan memnun musunuz?
Ne kadar zamanda normal yürümeye başladınız?

Herkese merhaba, uzun zaman oldu, size durumumu özet geçeceğim, ve fikirlerinize ihtiyacım var.
1. Yaklaşık 6 yıl önce ND ye bacak silikonu koydurdum. 180cc asimetrik silimed
2. Önceleri memnun iken zaman içinde bacaklarım kalınlaştı ve deforme bir görüntü oluştu
3. ND'ye gittim hemen çıkaralım incesini takalım dedi.
4. Sizden gelen tavsiyeler üzerine AK ya gittim, oradaki cebin büyük olduğunu, silikonların çıkarılıp 4 ay beklenmesi gerektiğini, sonrasında sadece üst kısma kısa ve en küçük boy silikon koyularak gerisin de yağ transferi ile bütünleştirerek süper şahane olacacağını söyledi.
5. Fiyat 13500 tl kuruş inmiyorlar.
6. FB'ye gittim. O da bana benim bacaklarıma kısa silikon olmayacağını, yağ transferine fazla bel bağlandığı zaman onlar da eridiği zaman ki bir kısmı gerçekten eriyor, ortaya çıkan görüntünün iyi olmayabileceini, bizim bu 180 cc lik silikoları çıkarıp beki de simetrik olan daha ince bir silikon artı yağ transferi ile başarılı bir sonuç alınabileceğini söyledi. 7fiyat da 6500
7. Sorularım ve endişelerim şunlar,
a. Yağ alınan yerlerde iz, dalgalanma veya deformite oluyor mu
b. Silkon tatıran arkadaşlar takılan silikonun boyutuna göre bacakta kaç cm lik
c. FB ye ameliyat olanlar memnun mu

Hem finansal hem de lojistik açıdan FB daha uygun benim için, ama sizin değerli fikirlerinize ve tecrübelerinze ihtiyacım var.

Silikon özellikle bacakta Zaman'la kalınlaşıyor galiba burda birçok arkadaştan duyduk bunu. FB nin çok başarılı operasyonları var. Senin için daha uygunsa düşünebilirsin bence. Bende de silikon var 135 Cc. Memnunum ama Zaman'la kalınlaşırsa daha iyi olur benim için. Bence biraz daha ince bi silikonla devam edip bilek için yağ yaptırabilirsin. İnşallah istediğin gibi olur herşey.

silikon iki kas arasına koyuldu ise zamanla bacağı kalınlaştırıyo çünkü kaslar esniyor ama aynı cebe küçük bi silikon olmaz çünka aşağı kayar. ak haklı bu konuda nd tuhaf bi adam zaten
fb diğer dr lara göre daha uygun evet silikon koyduran var yağda yaptıran var geneli memnun

yağ alınan yerlerde dalgalanmalar olabiliyor Senin vücuduna bağlı yağın bolsa bi sorun olmaz azsa ordan burdan bulmaya kalkarlarsa sorun olur şahsen benim oldu hem göbekte çökme var hem iç bacak ve arka uylukta dalgalar minik minik yerler belli kanüllerin ilerlediği zor bi karar senin için

Merhaba arkadaslar,foruma uzun zamandır üyeyim ,simdiye kdr hep uzaktan takip ettim.5 Aralık c.tesi gunu yağ enjeksiyonu yaptırdım .bugun 9.gunum.sinav haftam oldugu icin Paylaşım yapamadım.biraz zorlu gecti,cok basit bir operasyon degilmis.normalinde seri biri oldugum icin baya zorlandım.sormak istediğiniz sorular olursa ben burdayım

Gecmis olsun. Ist dami yaptirdin cokmu aciklik vardi bacakta ve yaglimiydin suan agrin yada sizin varmi nerelerden alindi yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…