Bacak dolgusu yaptıran var mı?

izmirdeki dr un internet sitesini inceledim mail adresini yazınca bir link gönderildi orda ameliyat öncesi ve sonrası fotolar mevcut şahsen ben kendi adıma istemem acaba hastaların haberi var mı bu durumdan herkesin her yeri meydanda

bacak estetiğinde hiç yağ görmedim sadece protez vardı ve inanılması zor ama benim şu anki halimden çok daha güzel olan birine silikon koyulmuş bana göre öncesi daha güzel
Çok teşekkür ederim cevabın için bana özelden yazarmisin bu doktorun sitesinin adini

Soocute D vitamini ileri yaşlarda kemiğin düzelmesi sağlıyor mu eminmisin
d vitamini kemiğin düzelmesini sağlıyor dersek yanlış olur
ame kemiğin yamulması d vitamini eksikliğinden dr bana öyle demişti normalde 25 in üstünde olması gerekirken benim 11 di şu an 22 olmuş tekrar takviye yazdı. d vitamini vücutta kalsiyumun kullanılması için gerekliymiş eksikliğinde kemikte yumuşama yaparmış. ve ne yazık ki ülkemizde %50 inde eksiklik ya da yetmezlik varmış

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun foruma pek giremiyorum bilgi verip başka arkadaşlarımızıda bilgilendiremiyoruz kusura bakmayın :/ 1 yıl önce ameliyat oldum yag enjeks. ankara f.b ye bende bilen arkadaşlar bilir halen memnunum şükür skntı yok sadece za-yıfladıgım için az erime oldu ama halen gayet güzel kalıcı hoşcakalın kızlarr herşey sizinde gönlünüze göre olur inşallahhh

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun foruma pek giremiyorum bilgi verip başka arkadaşlarımızıda bilgilendiremiyoruz kusura bakmayın :/ 1 yıl önce ameliyat oldum yag enjeks. ankara f.b ye bende bilen arkadaşlar bilir halen memnunum şükür skntı yok sadece za-yıfladıgım için az erime oldu ama halen gayet güzel kalıcı hoşcakalın kızlarr herşey sizinde gönlünüze göre olur inşallahhh
Gecmis olsun. Darisi isteyenlere olur insalhSadece alt bacakmi ustede yapildimi ve cokmu aciklik vardi spor yapiyormusun yapinca erime oluyormu eklenen yerde drlar öneriyormu spor yapmayi.

mrhaba kızlar 2 yıl aradan sonra tekrar mehaba:) ben 2013 mart ayında yağ dolgusu yaptırdım bacaklarıma .ameliyatım başarılı geçti.bacaklarımın alt ksımı inceydi.op.dan sonra baya iyi duruma geldi.fakat ikinci bir seans gerekiyordu .zaten yağ enjeksiyonlarında ilk seansta tatmin edici sonuç ok zor.ben 16 aralıkta ikinci operasyonumu olucam.
bacaklarıma gelince iyiki olmuşum diyorum bütün yazımı etek elbise giyerek geçirdim. ikinci operasyonumu hayal edip çok daha güzel olacağını düşündüm.ve sonuca yaklaştım:) bence böyle bir sıkıntısı olan mutlaka yaptırmalı.özgürce giyinebilmek hepimizin hakkı.ben yıllarca erkek gibi giyindim.sadece pantolon aynı modelden bir kaç renk.yaşayan bilir.daha önce bacaklarımın resmini burda yüklemiştim.benim 3 haftadan sonra erimem olmadı.rahat bir op geçirdim.2 yıldır da aynı durumda.spor da yapabiliyorum.özelden mesaj yazan arkadaşlara dönemedim kusura bakmasınlar:KK43:çok nete giremiyorum bu arada bir de bebeğim oldu.hamilelikte de sorun yaşamadım:) burada paylaşmamın sebebi cesaret edemeyen arkadaşlara moral vermek.hayaldi gerçek oldu benim için. umarım hepimiz için de öyle olur.ikinci op tan sonra daha da güzel olacak inş.
umarım hepiniz istediğiniz güzel bacaklara kavuşursunuz:) soruları olan arkadaşlar eski sayfaları okurlarsa tüm sorularına cevap bulurlar .tüm cevaplar bu sayfalarda:KK66:ben hatim etmiştim burayı:))
hepinize güzel bacaklı mutlu günler diliyorum:)

mrhaba kızlar 2 yıl aradan sonra tekrar mehaba:) ben 2013 mart ayında yağ dolgusu yaptırdım bacaklarıma .ameliyatım başarılı geçti.bacaklarımın alt ksımı inceydi.op.dan sonra baya iyi duruma geldi.fakat ikinci bir seans gerekiyordu .zaten yağ enjeksiyonlarında ilk seansta tatmin edici sonuç ok zor.ben 16 aralıkta ikinci operasyonumu olucam.
bacaklarıma gelince iyiki olmuşum diyorum bütün yazımı etek elbise giyerek geçirdim. ikinci operasyonumu hayal edip çok daha güzel olacağını düşündüm.ve sonuca yaklaştım:) bence böyle bir sıkıntısı olan mutlaka yaptırmalı.özgürce giyinebilmek hepimizin hakkı.ben yıllarca erkek gibi giyindim.sadece pantolon aynı modelden bir kaç renk.yaşayan bilir.daha önce bacaklarımın resmini burda yüklemiştim.benim 3 haftadan sonra erimem olmadı.rahat bir op geçirdim.2 yıldır da aynı durumda.spor da yapabiliyorum.özelden mesaj yazan arkadaşlara dönemedim kusura bakmasınlar:KK43:çok nete giremiyorum bu arada bir de bebeğim oldu.hamilelikte de sorun yaşamadım:) burada paylaşmamın sebebi cesaret edemeyen arkadaşlara moral vermek.hayaldi gerçek oldu benim için. umarım hepimiz için de öyle olur.ikinci op tan sonra daha da güzel olacak inş.
umarım hepiniz istediğiniz güzel bacaklara kavuşursunuz:) soruları olan arkadaşlar eski sayfaları okurlarsa tüm sorularına cevap bulurlar .tüm cevaplar bu sayfalarda:KK66:ben hatim etmiştim burayı:))
çok sevindim sizin adınıza güle ğüle büyütün bebeğinizi ikinci Opr sonrası da yazar mısınız

arkadaşlar lütfen ameliyat olan varsa detaylı olarak bilgi versin.nerede yaptırdınız? tedavi süresi nedir ve ne kadar fiyat verdiler

canım geçmiş olsun..peki ne kadara yaptırdın bilgi verebilir misin?

tabiki yardımcı olmaya çalısırım ben amelıyat olalı 2 hafta oldu öyle zorlanacagın bir amelıyat degıl bel kısmımdan yag alındı ve bacaga enjekte edıldı alınan yag 1 kılo bıle degıl zaten hıfzı bey sana herşeyı anlatacaktır bana 2 3 seans dedi senındemı dizden asagıdakı bolgede problemın benım bıleklerım ınceydı bıleklere enjekte edıldı bırde dizden asagıdakı bölgeye yani baldır dedıgımız kısıma enjekte edıldı ılk seanstan sonra gerıye kalan yaglarım saklandı şuan ve bellı aralıklarla seanslara gidicem en az 3 ay ara dedi hıfzı bey ben temmuzda bidaha yaptırıp sonra bir 6 ay sonra düşünüyorum son seansı umarım senın ıcın de en iyisi olur sormak istedıgın bişey olursa ben genelde burdayım
leydi merhaba özelden mesaj attım ulaştı mı acaba?

çok sevindim sizin adınıza güle ğüle büyütün bebeğinizi ikinci Opr sonrası da yazar mısınız
tesekkur ederim soocute:) seninde yazılarını uzun süredir takip ediyorum sanada geçmiş olsun .çöküklükten bahsetmişşin resminide gördüm.umarım kısa zamanda düzelir.
ben ikinci op oldugumda buradan yazarım yine .şuanda bile güzeller aslında ama yağ enjeksiyonu böyle bişey tek seferde iyi sonuç alanlar ya çok şanslı yada bacakları kısmen daha iyi durumda olanlar.benimki ikincide oldukça iyi olacak diye düşünüyorum.buraya resim koyarım.seninkiler de çok güzel olmuş bu arada:KK66:

arkadaşlar lütfen ameliyat olan varsa detaylı olarak bilgi versin.nerede yaptırdınız? tedavi süresi nedir ve ne kadar fiyat verdiler
fiyat meselesi kişiden kişiye göre değişiyor arkadaşlar net bir yok onu söyleyebilirim yapılacak işlem fiyatı değiştiriyor.ikinci op için daha uygun bir fiyat olacak.ameliyat sonrasına gelince herkeste farklı olmak üzere bende ameliyat sonrası çok rahattı ağrım yok denecek kadar azdı.hemen yürüyebildim.yağ alınan yerler biyere çarpmış gibi hafif ağrıyordu.benim ödemim de olmadı çok.buz uygulaması yaptım .zaten dr söylüyor.9 gün gece gündüz çorap giydim sonra gece çıkardım bir iki gün de gündüz giydim .. 3 haftadan sonra değişiklik olmadı.

tesekkur ederim soocute:) seninde yazılarını uzun süredir takip ediyorum sanada geçmiş olsun .çöküklükten bahsetmişşin resminide gördüm.umarım kısa zamanda düzelir.
ben ikinci op oldugumda buradan yazarım yine .şuanda bile güzeller aslında ama yağ enjeksiyonu böyle bişey tek seferde iyi sonuç alanlar ya çok şanslı yada bacakları kısmen daha iyi durumda olanlar.benimki ikincide oldukça iyi olacak diye düşünüyorum.buraya resim koyarım.seninkiler de çok güzel olmuş bu arada:KK66:
Peki alinan yerde deride sarkma oldumu leke kaldimi

çok teşekkür ederim bacaklar kötü diyemem haksızlık olur eskisi ile kıyasladığımda ancak göbekteki çöküklük gerçekten rahatsız edici ilerleyen zamanda neler olacak

20151125_172823-1.jpg

bu fotoğrafı buraya yüklüyorum çünkü bana olmayacağı bilgisi verilmişti böyle bir şeyin ısrarla sormama rağmen insandır olabilir dedim kendisi bana altı ay bekleyelim demişti seni böyle bırakmam ama altıncı ay gittiğimde benim yapabileceğim bir şey yok dedi arkadaşlar dr seçimlerinizi lütfen düzgün yapın yaptığı işin arkasında duramayacak kişilere kendinizi emanet etmeyin doktorum Hasan Fındık ben başka dr a yağım var mı diye gittiğimde bana 400 cc yağın çıkar demişti ama Hasan Fındık benden 1800 cc yağ çıkarmış başka dr un çıkaramayacağı yağı çıkarmaya çalışmıştır kendisine olan öz güveninden dolayı. bi tek göbeğim değil iç bacaktada dalgalanmalar var hatta sol popomda minik göçüklük uyluk kısmına doğru deride dalgalı görüntüler bana bacakların iyi oldu sen doğum yapmış birisin olacak o kadar demişti dr lipo yaparken derinin kalitesini iyi analiz etmeli bacaklarım eskiye göre güzel oldu evet ama başarı kıstaslarımda değil bu ameliyat

X