bedeninde elle tutulur yağın varsa onları alıyorlar ben istisna olabilirim çünkü yağ bulmak adına bakmış olabilir emin değilim benim bilgim olan yerler göbek basen simit iç bacak diz içi poponun alt kısmına doğru yağ bulmak için girmiş olabilir emin değilim zaten çizim yapılıyo nerden yağ alacağını biliyorsun ama ben istisna olarak görüyorum kendimi bu kadar uğraşmaya gerçekten gerek yoktu kaş yapayım derken göz çıktı mı sanırım çıktı asla ard niyet düşünmedim muhakak benim iyiliğim içindi ama fazla özgüven sonucuyumSoocute drlar ameliyattan önce nerden alinmasi gerekiyor diye sormuylorlarmi yada istemedigin yerden almiyorlarmi yani yalan söylemezler demi atiyorum göbekten almalari gerekti yanlara dalmislar oliyormiki öyle bir yeri iyi edelim derken öbür yerden olmayalim
Ya kökhücre superdry mı aynızamanda. Ben de kavram kargaşası yaşandı biandaHimm o halde bana ugrasmazlar elle tutuluyor göbek ama sü kök hücreye takildim simdide o dahami iyiki erime olasiligi azmis
CYa kökhücre superdry mı aynızamanda. Ben de kavram kargaşası yaşandı bianda
Soocute coook bilgili ben sordum kendisine özelden yaglarda zaten olan bir hücreymisYa kökhücre superdry mı aynızamanda. Ben de kavram kargaşası yaşandı bianda
Ohh iyi ozaman. Benim doktorda yapıyodur ozaman:) içim rahatladı :)C
Soocute coook bilgili ben sordum kendisine özelden yaglarda zaten olan bir hücreymis
Ay o sorunu ben de yaşıyorum, önceki sayfalara gitmeye çalışırken saatler alıyo yawIstedigimiz sayfaya gelebilmek icin bi kestirmesi yokmu yaaaa iki iki atliyorum sayfayi bitmiyor bir türlu?
Hadi bakalim misirpuskulu. Hayirli olsun yagli bacaklarimizOhh iyi ozaman. Benim doktorda yapıyodur ozaman:) içim rahatladı :)
Dun aksam sarjim bitti kapattim bugunde bitmiyor offAy o sorunu ben de yaşıyorum, önceki sayfalara gitmeye çalışırken saatler alıyo yaw
Ay o sorunu ben de yaşıyorum, önceki sayfalara gitmeye çalışırken saatler alıyo yaw
istediğiniz sayfaya gitmek için yukarıda adres çubuğunda yazılı olan adreste sayfa numaraları var orayı manuel yani elle değiştirin enter yapın yeterIstedigimiz sayfaya gelebilmek icin bi kestirmesi yokmu yaaaa iki iki atliyorum sayfayi bitmiyor bir türlu?
Ya kökhücre superdry mı aynızamanda. Ben de kavram kargaşası yaşandı bianda
Bu cevap için çok teşekkürler soocute :) ama sevindim ya bu demek oluyo ki benim doktorum göbekten bol bol alıcak yanı :) uyandıgımda ayva göbeğim gitmiş olursa kalkar göbek atarım valla :)kök hücre ile superdry aynı şey değil
yağ hücrelerinin tutunmasını yaşamasını arttırmak için ayrıştırılıp kök hücreden zengin bi karışım yapılıyo konsantre deterjan gibi düşün zaten benim kendi şahsi fikrim zaten toplanan yağı dikkatli bi şekilde alırlarsa canlı kalır ayrıştırıldığında ölü hücrelerden ve kan gibi diğer şeylerden yaşama şansı daha yüksek olur
kök hücre kişinin kendi kanından ya da yağ dokusundan elde edilen kendini diğer hücrelere benzeştirebilen evrimi tamamlanmamış hücredir yani yağın içine koyarsan yağ olur kendini ona benzetir.
senin dr kök hücre için normal yağ transferinden iki üç bin daha fazla alıyor dr un a k ydi değil mi bana sorarsan gerek var mı yok çünkü kök hücre için yüksek miktarda yağ alıp onu iyice ayrıştırıp enjekte ediyorlar koyacağı 400 cc ise 100 cc bile olmuyor falan filan fb de kök hücre yapıyor ve erime oranı düşük hf ise kök hücre isim olarak yapmıyo onu isminin değiştirildiğini bu işin aslında yaşama ömrü uzatılmış yağ transferi olduğunu söylüyor sanırım kök hücre ile yağ trasferi ismi patentli galiba superdry da öyle o yüzden başka dr lar o ismi kullanamıyo. bc de kansız bi teknik geliştirmişti
Bu cevap için çok teşekkürler soocute :) ama sevindim ya bu demek oluyo ki benim doktorum göbekten bol bol alıcak yanı :) uyandıgımda ayva göbeğim gitmiş olursa kalkar göbek atarım valla :)
Yazdıklarından anladığım hepsi aynışeyi farklı isim altında yapıyor. Yani hepsi kök hücre transferi uyguluyor.
Ayyyyy korktum ama ya şimdigaliba hepsi aynı bende tam bilmiyorum bu dr ların arasında bi sır sanırımtutuyorsa tutuyor zaten valla göbekten bol bol almasın yağ alma işleminin başarılı sayılabilmesi için yağ alındığının kötü olarak anlaşılmaması lazım yani bi deformite oluşmaması oluşursa bu işlemi kimse başarılı diyemez.
şimdi tüm plastik cerrahlar için şey deniyor insan bedeninde sanat oluştuyor insanı bi heykeltraş gibi şekillendiriyor vs vs valla liposuction da gerçek anlamda başarılı ise o zaman, o cerrah gerçekten el yeteniğine algısına sahiptir başarılı değilse sadece öğretilmiş bilgileri kullanıyor demektir yani sanatsal bi becerisi yok baktığın zaman tüm plastik cerrahların sitesinde yok heykel yapıyor ya bilmem tablo yapıyor yok gazeteden çamur yapıyor geçiniz bunları anam babam geçiniz liposuctionda göstersin başarısını elinin hünerini :)) tüm bunlar pazarlama stratejisi kişinin el becerisinin sanata yatkınlığını göstererek bizlerde bi algı oluşturmaya çalışıyorlar woww adam sanatçıymış wow şunu da yapıyormuş helal olsun o kadar ameliyat şu bu nasıl vakit ayırıyo bunlar gösterilen gerçekte işten eve evden işe memurdan farkları yok hafta sonunda sinemaya gidip iki arkadaş ile oturmaktan başka ne sosyal hayatları ne de sanatsal bi faaliyetleri mevcut.. lafın özü biz sadece gözümüzde fazla büyütüyoruz bazı şeyleri
yok canım korkma o bilir kendi sınırını merak etmeAyyyyy korktum ama ya şimdizaten gidip geliyorum yaptırıp yaptırmama konusunda. Pufff.
İnşş. Dalgalanma falan da olmaz inş. Bi yeri düzeltelim derken öbür taraftan olmayalımyok canım korkma o bilir kendi sınırını merak etme
İnşş. Dalgalanma falan da olmaz inş. Bi yeri düzeltelim derken öbür taraftan olmayalım
liposuctionı herkes yapıyor genel anlamda fazla kilosu olan kişiler yaptırdığı için onlarda bi pürüz çok çok nadirdir.Dalgalanma nasıl oluo arkadaşlar,sanırım birde bu Dr ların liposuction operasyonlarına bakmak gerekir Anladığım kadarıyla orada kim başarılı die