Bacak dolgusu yaptıran var mı?

4 ay önce iknci kez yağ dolgusu yaptırmıştım 3 gündür bacağım morarmaya başladı biraz fazla aykta kaldım yoruldum ondan mıdır yoksa erimeye mi başladı soocute sende morarma oldu mu yarın dr ma sorucam

ameliyat için rapor alırsın bence ya konuş dr un vermiyo mu ben aile hekiminden rapor almıştım ama iki gündü sanırım sordu ne ameliyatı diye adamda hacı hoca bi dr anlattım pek anladığını sanmıyorum çok mu inceydi bacağın dedi evet dedim iki gün yazayım dedi ihtiyaç duyarsan yine gel :) aile hekiminden bi hafta bi hafta bençe alabilirsin ama silikon olacaksan koştur koştur bi iş zor cidden bugün mjoy_83 bacak silikonu oldu bakalım o kaç güne toparlanacak
canım ya benim bacaklar morarmaya başladı bir bilgin var mı

bende yaptırmak ıstıyorum gunlerdır arastırıyorum ama karar veremıyorum görüntümden de mutsuzum :KK43: amelıyatı olan bır kac ksıyle konussam dırek düşüncelerini süreci öğrensem daha iyi olacak sanırım

bende yaptırmak ıstıyorum gunlerdır arastırıyorum ama karar veremıyorum görüntümden de mutsuzum :KK43: amelıyatı olan bır kac ksıyle konussam dırek düşüncelerini süreci öğrensem daha iyi olacak sanırım
vücudunda eline gelen belli bi bölgende yağ varsa yağ trasferi olabilirsin yağın yoksa silikon tek seçenek

vücudunda eline gelen belli bi bölgende yağ varsa yağ trasferi olabilirsin yağın yoksa silikon tek seçenek
göbek kısmımda var kafama takılan enjeksiyon edilen bu yağ da belli bi süre sonra kayıp oluyormus öyle mi
birde bu silikon bi süre sonra sıkıntı yaratıyormus kaslara zarar veriyor mus :s

göbek kısmımda var kafama takılan enjeksiyon edilen bu yağ da belli bi süre sonra kayıp oluyormus öyle mi
birde bu silikon bi süre sonra sıkıntı yaratıyormus kaslara zarar veriyor mus :s
Bende silikon taktırdım çünkü yağ sıfır. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. İnşallahta olmaz

yağ canlı hücreler sonuç itibari ile tutunmuş yağlar kilo alıp vermene göre değişebilir belli bi miktarı eriyo tabi ama ona göre işlem yapılıyo erime payı göz önüne alınıyo
silikonda bacakta olduğu için ömürlük diyebiliriz bacağa darbe alsan bile yırtılma gibi bir şey olmuyo benim memelerde silikon var nelere maruz kalıyo şükür bir şey olmadı :KK48:

yağ canlı hücreler sonuç itibari ile tutunmuş yağlar kilo alıp vermene göre değişebilir belli bi miktarı eriyo tabi ama ona göre işlem yapılıyo erime payı göz önüne alınıyo
silikonda bacakta olduğu için ömürlük diyebiliriz bacağa darbe alsan bile yırtılma gibi bir şey olmuyo benim memelerde silikon var nelere maruz kalıyo şükür bir şey olmadı :KK48:
o zaman erime olduğunda görüntüde de ciddi bozukluk olusuyor dur değil mii
off vallahi kafayı yicem ne düşüneceğimi sapıtıyorum artık :mad:

Hiç bi doktorla görüştün mü yağ oranın için ne dediler belki hem silikon hem yağ derler. Baldır kısmına silikon uygulanır bilekte yağ ile dolgunlaştırılır.

aslında yağlarda çok çok bi erime olmuyor ameliyat sonrası ödeme gözümüz alıştığı için eridi sanıyoruz sanki
muhakkak eskisinden iyi oluyo

X