Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşım yağda tam kapanma zor.Benimkiler de birleşmiyor, ama çarpık diye göze de batmıyor en azından.

Slm, lutfen bana da gonderirmisin resimleri? bir de Doktorun ismini verirseniz cok sevinirim.

Bir ömür boyu mutluluklar yanlislikla bitirmeden nesaji 2kere atmisim böyle mutlu ameliyattan cikanlari okudukca heyecan basdi banada

sağol canım. inşallah sen de güle oynaya çıkarsın ameliyatından. ben de acı çekicem diye korkuyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı. bünyeden bünyeye değişiyor anlaşılan.

Doktor dördüncü gün bantları çıkarıp banyo yapmamı tekrar bant yapıştırmadan çorabı giymemi söyledi. sizler de öyle mi yaptınız. pek cesaretim yok benim. penguen gibi yürüyorum zaten. uzunca ayakta duramıyorumda. bir de çorabı yıkayıp mı giydiniz banyodan sonra.

ben şuan yıkanabilirim ama korkuyorum. daha dört gün olacak pazartesi. iyileşmemiştir yaralar sonuçta. çorabı bir saatte nasıl kuruttun kendi kendine mi kurudu. çorap zaten çok sıkı g,yerken acımasından korkuyorum. ben de pazartesi duş alıp bantlarımı yenilemek istiyorum. doktor bantları çıkar dedi ama mikrop kapar diye korkuyorum. amma da çok korkuyorum. :)) ve de geceleri nasıl uyudun. ayaklarımın altına yastık koymamı söyledi ama öyle çok geriliyor. dümdüz uzatıp uyuyorum. gerçi uyumak her türlü işkence. bir de bantları tentürdiyot sürüp mü kapattın?

Ucb
Uc gun yastik koydum ama diz kapagimin altinada bir tane koyuyordum yoksa agriyor, uc gun sonrada duz uyudum daha yeni kiviriyirum uyurken , bantlarini degistir ozellikle kanli olan varsa cikar yenisini tak, corap hemen kuruyor balkona astim,

Ucb

Uc gun yastik koydum ama diz kapagimin altinada bir tane koyuyordum yoksa agriyor, uc gun sonrada duz uyudum daha yeni kiviriyirum uyurken , bantlarini degistir ozellikle kanli olan varsa cikar yenisini tak, corap hemen kuruyor balkona astim,
çok sağol öyle yapayım ben de.

Vanilla sen ne zaman ameliyat oldun? Bomba haber bu !ayy çok çok sevindim ya . Hadi hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın . Ay çok mutlu oldum

varis çorabı üç saattir kurumadı. bu gece böyle uyusam ya da çorabı saç kurutma makinesiyle kurutsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…