- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol. öyle yaptım. tam olarak da kurumadan giydim. giyerken de çorabın canını aldım. çorabı taamen elimde toplayıp çekiştire çekiştire giydim. öyle yapılmaması yazıyor internette. inşallah basıncını kaybetmemiştir.Sac mak.kurut hemende kurur corabini giyde yat
malesef öyle. insanın sinirleri yıpranıyor. çakılıp kaldım yatağa. inşallah bir an önce kurtulursun sen de. acı çekmek sorun değil de iyileşme süreci insanın sinirini bozuyor. düzgün oldu mu, eriyecek mi, enfeksiyon kapacak mıyım diye düşüne düşüne delirir insan vallahi.Off cok zor bizin isimiz ya geecekden acisi ayri ücreti ayri dr.secimi ayri dert
Kizlar bana izmirde ufuk bilkaya ameliyat olan oldumu yada hic duydunuzmu acil yatabilirmisiniz
Hangi dr.oldun özelden yazarmisin memnunmusunben oldum canım 21 martta yağ enjeksiyonu. sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin .
Geçmiş olsun arkadaşım .Ağrı durumu ilkiyle aynımı.kaç cc koydu .Arkadaşlar 2. Yağ operasyonunu oldum.2 gün oldu
Birinci yetersiz gelmişti inşallah bu sefer bitti
Gecmisss olsun canimBirinci yetersiz gelmişti inşallah bu sefer bitti
Cerencetin sen kime olmusdun resmine bakdim güzel olmus aradan bayada zaman gecti erime oldumu hic[/
senin sorduğun doktora oldum . U.B izmirde .resimdekiyle çok fazla fark yok şuan . ama şurası kesin arkadaşlar yağ enjeksiyonunda 2. mutlaka gerekiyor . benim doktorum zaten bunu en başından beri söylüyordu . kesinlikle tek seans yeterli olmaz diye . tamam eskisine göre iyi oluyor ama çok memnun olmuyoruz . o yüzden beklentimizin ona göre olması lazım. tek seansta biraz düzelme 2. seansta güzel bir sonuç
Arkadaşlar 2. Yağ operasyonunu oldum.2 gün oldu
evet canım aynen öyle ağırlıklı olarak dizin iç kısmına koydu hatta ben bileklerede koymasını istedim ama orayı kalınlaştırırsam yukarıya koyduğum çok fazla belli olmaz o yüzden önemli olan diz içindeki oyuğun kapanması dedi. birde diz kapağının iç üst kısmındaki yağları biraz aldı . bende araştırırken genelde hep burun ameliyatlarını bulmuştum internette ve yaptıran herkes çok memnundu . bacakla ilgili yaptığı resimleri muayenehanesine gitmeden göstermiyor. . konuşunca çok sakin ve güven veren birisi o yüzden başka kimseyle görüşmeden karar vermiştim.Ceren diz arasinin asagisini bosluk olan yeridoldurmus dimi birde diz arasindaki hani üst bacak bittigi yer ordanda almis gibi