Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Off cok zor bizin isimiz ya geecekden acisi ayri ücreti ayri dr.secimi ayri dert
malesef öyle. insanın sinirleri yıpranıyor. çakılıp kaldım yatağa. inşallah bir an önce kurtulursun sen de. acı çekmek sorun değil de iyileşme süreci insanın sinirini bozuyor. düzgün oldu mu, eriyecek mi, enfeksiyon kapacak mıyım diye düşüne düşüne delirir insan vallahi.

canım bana da atar mısın fotoğraflarını ? bende 2013 yılında ameliyat oldum yağ enjeksiyonu yapıldı.benim bacaklarımda yamukluk vardı daha çok.diz kısmım biraz eridi genel olarak eskisinden iyi ama ikinciyi yaptırsam mı diye düşünüyorum. gerçi bacaklarımın alt kısmı kalın. ikincisi yapılırsa daha da kalınlaşır diye korkuyorum.birde evlendim bu arada eşime söylemedim bu durumu o açıdan ikinci operasyon zor ama yinede fikir edinmek isterim.

Ceren diz arasinin asagisini bosluk olan yeridoldurmus dimi birde diz arasindaki hani üst bacak bittigi yer ordanda almis gibi
evet canım aynen öyle ağırlıklı olarak dizin iç kısmına koydu hatta ben bileklerede koymasını istedim ama orayı kalınlaştırırsam yukarıya koyduğum çok fazla belli olmaz o yüzden önemli olan diz içindeki oyuğun kapanması dedi. birde diz kapağının iç üst kısmındaki yağları biraz aldı . bende araştırırken genelde hep burun ameliyatlarını bulmuştum internette ve yaptıran herkes çok memnundu . bacakla ilgili yaptığı resimleri muayenehanesine gitmeden göstermiyor. . konuşunca çok sakin ve güven veren birisi o yüzden başka kimseyle görüşmeden karar vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…