Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Memko valla iyiki su bacak silikonlari varda onunla idare ediyorum yoksa yerdim kafayi her yaz gibi ya anlamiyorum ben insani okadar cok etkiliyoki bunalima girmemek elde diil birde düsünüyorum acaba günahmi isliyoruz ameliyat olmakla biz böyle yaratilmisiz diycem olmuyo bir ömür etek elbise giyememek bana günah ozamanda allahim sen beni affett.......

Kizlar delirmedim sadece mutsuzum cok ,dr.umdan tel bekliyorum bi türlü gelmedi su tel. Normal yasantimdaki stress yetiyoda artiyo bile ,birde bu eklenince hic cekilmiyooooooooo offf yaaa offff

Bir ömür mutsuz yaşamaktansa bu kadarcıķ günaha razıyım valla.Tabi günahsa. Dr dan niye telefon bekliyorsun,ameliyat tarihi almak için mi?

Selam kizlar, oldum bitti ohh kurtuldum ne kolaymis :)))diyemiyorummm tabi... ilk gun die sanirim sancim cok yag verilen yerler uyutmuyor. Iki defa tuvalete kalktim tam bir eziyet. Pijamami bile giyemedim karnim ve simit bolgesi sis o lastik bile canimi yakti. Goruntu nasil derseniz ben de bilemiyorum aslinda

Oldu da biti maşallah :))geçmiş olsun.Bir kaç gün sonra ağrıların azalır.Sonuç umduğundan güzel olur inşallah.

çook çok geçmiş olsun . inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer. sende atlattın hayırlısıyla. biraz toparlanda güzel resimlerini bekliyoruz inşallah
Gecti canim agrim ilk geceydi , bu gece daha iyi uyudum. Tamam atarim ise yarar bi sonuc yok ama oncekinden iyi yani. Sen ne durumdasin

Gecti canim agrim ilk geceydi , bu gece daha iyi uyudum. Tamam atarim ise yarar bi sonuc yok ama oncekinden iyi yani. Sen ne durumdasin

benimde aynı senin anlattığın gibi canım çok memnun edici değil ama eskisinden daha iyi .yani sonuç çok iyi olsa insan çektiği sıkıntılar falan hiç önemli değilde ama böyle oluncada üzülüyoruz tabi . Neyse hayırlısı diyelim. gün geçtikçe daha iyi olursun inşallah .

Ya aslinda kiyaslama yaparken baska bacaklarla degilde kendi eski bacaklarimizla kiyaslamak lazim. O zaman degisimin buyuklugu belli oluyor

Merhabalar ;
Yorumlarınızın bir kısmını okudum . Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Öneride bulunabilir misiniz ? Yağ enjeksiyonunun kalıcı olmadığını duymuştum. Silikon için de farklı yorumlara rastladım. Memnun olanlardan görüntü ve öneri alabilir miyim ?

Merhaba
Merhaba, ben 15 gün önce slikon yöntemi ile yaptırdım. Benim bacaklarım parantezdi. Şimdilik memnunum eskiye göre çok iyi tabi yani etek giymede bir sorun yaşamam:) epidural anestezi ile oldum. Ilk hafta yürümekte çok zorlandım topuklu ayakkabıya rağmen. Şimdi rahat yürüyorum yine topuklu ayakkabı tabi. Ama dışarı çıkmamda sorun yok. Yardımcı olacağım bir konu olursa seve seve

Azranur-78 dönüşün için tşk.ler ; Benim alt kısımda daha yoğun kıvrık açıklık var .Neden epidural yapıldı onu anlamadım?
şuanki dikiş izi,morluk durumun nedir ?ağrı oluyor mu ? ameliyat sonrası hareket durumun nasıldı ? Hekimini de öğrenebilir miyim?

Benim de alt kısımda yoğun açıklık vardı. Tam kapanmasa da eski haline göre çok iyi. Epidural ben istedim. Gereksiz yere genel anestezi almak istemedim. Yürüyerek hastaneden çıkanlar varmış ama benim öyle olmadı sanırım 120 lik koyduklarından. Öyle dediler en azından. 3 gün çok zordu. Ayağa kalkmak yürümek çok acitti. 1 hafta sonra iyi sayılırdi. Bugün 15 gün oldu yeterince iyi ama düz ayakkabı giymem mümkün değil hala. Topuklu terlik veya ayakkabı ile ancak. Dikiş izi mor şekilde duruyor. Dikiş dışında morluk yok. 3 cm gibi. Zaten 2 ay sonra gibi kızarık görünecekmiş. 1 yıl sonra belli belirsiz çizgi şeklinde kalacak. Ama diz arkası kat yerinde olduğu için o çizgi rahatsız etmez bence. Dr ismini özelden yazıyorum

Yeniymis seninde hayirli olsum umarim sonuc mutlu etmistir seni. Ben de bi hafta once yag oldum. Ozelden doktorunu yazar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…