Artucum gözün aydın canım. Bu sefer son artık buna eminim. Sen de biran önce iyileş inşallah.ben oldum canım 21 martta yağ enjeksiyonu. sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin .
Mrb.son halinize bayıldım , çok başarılı özelden doktorunuzu yazarmısınız.Arkadaşlar dr. ismini açıkça yazmayın bu bizim aleyhimize oluyor bunun farkındasınız. Dikkat edin lütfen. Her isim artan ücret demek. Burayı biliyorlar hatta bazıları var burayı okumadan yatmıyor kanaatindeyim. Burda ne olsa ne yazılsa anında görüntü. E tabi insanın uykusu kaçar haliyle. İçi rahat etmez.
Mrb.son halinize bayıldım , çok başarılı özelden doktorunuzu yazarmısınız.
Memkolik ağrım hiç olmadi.doktorun dediğine göre birinciyle ayni yine 300 cc koymuşGeçmiş olsun arkadaşım .Ağrı durumu ilkiyle aynımı.kaç cc koydu .
Ooo süper. Bu sefer tamamdır .Memkolik ağrım hiç olmadi.doktorun dediğine göre birinciyle ayni yine 300 cc koymuş
İnşallah canım sağolOoo süper. Bu sefer tamamdır .
bencede tamamdırOoo süper. Bu sefer tamamdır .
ben niye göremiyorum resimleriBence de büyük başarı bu . Deneyin farkı göreceksiniz.
Erken sanki cikma daha, bama doktorun dedigi uc gun tuvalet disinda kalkmiycaksin hep uzaticaksin sonra ki bir hafta da evde olucaksin , ondan sonra ciktigin zaman da bacagini yormiycaksin dedi. Benim onsekiz gun oldu. Daha uc defa kucuk yuruyusler icin ciktim evden. Zaten haala corap varameliyattan sonra ne kadar süre yürümeyi kısıtlamak lazımdı. ben üç gündür sokaklardayım. ilk beş gün sürekli yattım resmen gına gelmiş eve giremiyorum.daha sekiz gün oldu ameliyat olalı. erimez değil mi bunlar.
Ben bu konuda fazla tedbirliyim sanırım. 2 hafta hiçbir is yapmadım,dışarı çıkmadım.Sürekli uzandım.3.hafta ev işlerini yavaş yavaş yaptım. 1 ay itibariyle normal hayatıma döndüm sayılır .Ama halen gece uyurken üstüne yatmiyorum, çok hızlı yürümüyorum,gün içerisinde de muhakkak 1,2 saat ayaklarımı uzatıyorum.Nasıl korktuysam artıkameliyattan sonra ne kadar süre yürümeyi kısıtlamak lazımdı. ben üç gündür sokaklardayım. ilk beş gün sürekli yattım resmen gına gelmiş eve giremiyorum.daha sekiz gün oldu ameliyat olalı. erimez değil mi bunlar.
ben ne yaptım diye hayıflanıyorum şu an memko. bir de ameliyattan önce bir olayım adım bile atmayacağım diyordum. hepsi lafta kaldı. 6. gün çıktım evden 4 saat yürüdüm. ondan önce de azar azar evde dolandım durdum. tazı gibi yürüyorum sokakta. normalde de hızlı yürürüm zaten. hele merdivenleri canım acıyor yine de pıtır pıtır iniyorum. aptal kafam.Ben bu konuda fazla tedbirliyim sanırım. 2 hafta hiçbir is yapmadım,dışarı çıkmadım.Sürekli uzandım.3.hafta ev işlerini yavaş yavaş yaptım. 1 ay itibariyle normal hayatıma döndüm sayılır .Ama halen gece uyurken üstüne yatmiyorum, çok hızlı yürümüyorum,gün içerisinde de muhakkak 1,2 saat ayaklarımı uzatıyorum.Nasıl korktuysam artıkeriyeçek diye.Ama senin için çok erken,en azından bir süre dikkat et.O kadar bekledin,sık dişini azıcık daha.
Kafana vuracak bir durum yok.Ama tedbirli olmak iyidir her zaman.Hele ki sen ve ben ne kadar bekledik,hayal ettik.Şöyle 3 hafta kadar dikkat et derim ben.Gerci sizin Dr yağı fazla koyduğu için ,erise bile kalanı hayli hayli kurtarır:))Ohhh bu yaz gelsin etekler ,elbiseler,şortlar. Vanillasky kendime bir sürü ciciler aldım. MutluluğuM tarif edilemez.Kısa etekler,elbiseler ,şortlar.Bu gün bir kez daha şükür ettim Allahım a bana bu şansı verdiği için. Bu ayın sonunda tatile gidicez,ve ben ilk defa stres olmadan ,valizimë pantolon doldurmadan gidicem.Hatta bugün yıllardır hayalini kurduğum kısa kot şortumu da aldım. Çok mutluyummmmmmben ne yaptım diye hayıflanıyorum şu an memko. bir de ameliyattan önce bir olayım adım bile atmayacağım diyordum. hepsi lafta kaldı. 6. gün çıktım evden 4 saat yürüdüm. ondan önce de azar azar evde dolandım durdum. tazı gibi yürüyorum sokakta. normalde de hızlı yürürüm zaten. hele merdivenleri canım acıyor yine de pıtır pıtır iniyorum. aptal kafam.
keyifle giy hepsini bütün yaz.ben de hayatımda ilk defa şort aldım. hiç yakışmadı. çok komik geldi bacaklarım gözüme ama yine de aldım. olmadı evde giyerim. hep imrenmişimdir kot şortlara. bakıp bakıp duruyorum. çorabı bir çıkarayım ilk alacağım o olacak. :) ben şuan bacaklarımı beğenmiyorum. kontrole gittim doktor çok sabırsızsın bekle dedi. haklı tabi daha 8 gün oldu ameliyat olalı. . ama bu yaz kesinlikle ben de tatile çıkıp plaja demir atıcam. yüzmeyi bile öğrenirim bu hevesle. şu çorabı bir çıkarayım da inşallah bacaklarım güzel olur. bende de dolabımı elbise şort dolduracak istek olur. .Kafana vuracak bir durum yok.Ama tedbirli olmak iyidir her zaman.Hele ki sen ve ben ne kadar bekledik,hayal ettik.Şöyle 3 hafta kadar dikkat et derim ben.Gerci sizin Dr yağı fazla koyduğu için ,erise bile kalanı hayli hayli kurtarır:))Ohhh bu yaz gelsin etekler ,elbiseler,şortlar. Vanillasky kendime bir sürü ciciler aldım. MutluluğuM tarif edilemez.Kısa etekler,elbiseler ,şortlar.Bu gün bir kez daha şükür ettim Allahım a bana bu şansı verdiği için. Bu ayın sonunda tatile gidicez,ve ben ilk defa stres olmadan ,valizimë pantolon doldurmadan gidicem.Hatta bugün yıllardır hayalini kurduğum kısa kot şortumu da aldım. Çok mutluyummmmmm
keyifle giy hepsini bütün yaz.ben de hayatımda ilk defa şort aldım. hiç yakışmadı. çok komik geldi bacaklarım gözüme ama yine de aldım. olmadı evde giyerim. hep imrenmişimdir kot şortlara. bakıp bakıp duruyorum. çorabı bir çıkarayım ilk alacağım o olacak. :) ben şuan bacaklarımı beğenmiyorum. kontrole gittim doktor çok sabırsızsın bekle dedi. haklı tabi daha 8 gün oldu ameliyat olalı. . ama bu yaz kesinlikle ben de tatile çıkıp plaja demir atıcam. yüzmeyi bile öğrenirim bu hevesle. şu çorabı bir çıkarayım da inşallah bacaklarım güzel olur. bende de dolabımı elbise şort dolduracak istek olur. .
ben de senin gibi ilk çıplak gördüğümde çok kalın oldular demiştim. 3 hafta sonra da senin gibi memnun olurum inşallah. böyle bir sorunun olmasaydı o şuan aldığın kıyafetlerin hepsini zaten almış olacaktın. o yüzden hiç düşünme al gitsin. yeterince zaman kaybettik giymek için. :):))Ben de ilk çıplak gördüğümde begenmemistim.Hatta eşim" çok mu kalın oldular ki demişti "ki,beni kırmamak için öyle bile olsa söylemez normalde.3.haftayla birlikte ödem azaldı ve o çok kaslı görüntü gitti.Tabi yağların bir kısmı da muhtemelen.Her gün gözün biraz daha alışıcak ve daha önce ki çarpık bacaklarını unutup mükemmeli isteyeceksin bu seferde.Sonu yok yani:))))))Bu arada kendimi o kadar kaptırdım ki alışverişe daha önce İmrenip giyemediğim ne varsa almak istiyorum.Bu gidişle bir ameliyat parası da kıyafetlere gidicek:))))))