Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Vanilla çokkkkkk hemde çokkkkkk Sevindim. Süpriz oldu.Nasılsın peki.
çok sağol memko. çok çok iyiyim vallahi. hiç korktuğum gibi olmadı. bugün ikinci günüm ve ilk gündenberi yürüyebiliyorum. dün serum başımı döndürdüğü için birine tutunarak yürüyebiliyordum ama bugün gayet rahat tek başıma merdivenleri çıkıp eve geldim. ameliyat olup bitene kadar söylemek istemedim. son dakikaya kadar hallolacağına inanmıyordum. hep bir aksilik çıkacak gibi gelmişti. ama oldum sonunda. :))

çok sağol memko. çok çok iyiyim vallahi. hiç korktuğum gibi olmadı. bugün ikinci günüm ve ilk gündenberi yürüyebiliyorum. dün serum başımı döndürdüğü için birine tutunarak yürüyebiliyordum ama bugün gayet rahat tek başıma merdivenleri çıkıp eve geldim. ameliyat olup bitene kadar söylemek istemedim. son dakikaya kadar hallolacağına inanmıyordum. hep bir aksilik çıkacak gibi gelmişti. ama oldum sonunda. :))
Ne güzel bir haber böyle. Ohh be sen de kurtuldun sonunda.Gelsin artık ,elbiseler,şortlar.,etekler

Canim ya nasıl keyiflendim anlatamam.

inşallah kurtulmuşumdur canım. iki lafımdan biri enfeksiyon oluyor. çok korkuyorum kaparım diye. gayet iyiyim ama vesvese yaptım işte. hep aksilik düşünüyorum.

Iyi düşün iyi olsun arkadaşım. Kov aklından kötü düşünceleri. Çok bekledik,hak ettik mutlu sonu.

evet ankarada oldum. en başından beri belliydi kime olacağım. :)) çok rahatım aslında. tabi biraz sızlama var ama o da normal. en çok popomda ağrı var. . oradan yağ alındı ve üstüne yatıyorum diye ilaki. bacaklarımda pek ağrı yok. :)

evet ankarada oldum. en başından beri belliydi kime olacağım. :)) çok rahatım aslında. tabi biraz sızlama var ama o da normal. en çok popomda ağrı var. . oradan yağ alındı ve üstüne yatıyorum diye ilaki. bacaklarımda pek ağrı yok. :)
canım gözün aydın nasıl sevindim anlatamam. ağrıların sızıların çok uzun sürmeyecek zaten sen tadını çıkarırken hissetmeyeceksin bile. ne kadar konuldu sana yağ?

canım gözün aydın nasıl sevindim anlatamam. ağrıların sızıların çok uzun sürmeyecek zaten sen tadını çıkarırken hissetmeyeceksin bile. ne kadar konuldu sana yağ?
çok sağol canım. :)) 580 yağ çıkmış. her bacağa 290 koymuş. diz altımda açıklık çok fazlaydı. iki adet yapay silikon takıyordum kapanmıyordu arası. inşallah fazla erime olmaz. bu halinden memnunum. bir popom içeri çöktü bir de dizlerimde eşitsizlik var. onları da konuşucam doktorla. ama genel olarak memnunum. ağrım da pek yok.

yağ oranı gayet iyi gözün aydın canım. inşallah fazla erime olmaz. erime olsa da rötuş hakkın var. şimdi bunları düşünmek için erken. dizlerindeki eşitszlik daha yeni olmasından kaynaklanıyor olablir. ödem olabilir. bunun için bekleyebilirsin. çökme derken poponun neresinden aldı? basen mi? sorun olursa düzelteceğini düşünüyorum çünkü senin dr. öyle biri. bunda endişe etme. hastasını sorunlarıyla yüzüstü bırakmaz.

yağ oranı gayet iyi gözün aydın canım. inşallah fazla erime olmaz. erime olsa da rötuş hakkın var. şimdi bunları düşünmek için erken. dizlerindeki eşitszlik daha yeni olmasından kaynaklanıyor olablir. ödem olabilir. bunun için bekleyebilirsin. çökme derken poponun neresinden aldı? basen mi? sorun olursa düzelteceğini düşünüyorum çünkü senin dr. öyle biri. bunda endişe etme. hastasını sorunlarıyla yüzüstü bırakmaz.
tam kalçamın ortasında çökme var. kalçamdan ve belimden yağ almış çoğunluka sanırım. ama bu ödemli hali bile tam tatmin sağlamıyor. o kadar yağ koymasına rağmen. çünkü açıklık hayli fazlaydı. zaten benim de çok büyük bir beklentim yoktu tam kapanma konusunda. kontrole gidince kalçamdaki çökmeden ve dizlerimdeki eşitsizlikten bahsedeceğim. doktorun haberi yok şuan. ben de yeni fark ettim. sağolsun ameliyat olduktan sonra da ertesi gün de yanıma gelip ilgilendi.

X