edge34 çok teşekkür ederim cnm.askos sanada tşk ederim.ama eşim hiç bi şekilde izin vermez.23 nisanda 3gün tatil olduğu için o zamanı düşünmüştüm.bülent bey her şey dahil 4500tl fiyat verdi.sizce nasıl bana pahalı geldi.Birde bülent beyin yöntemi yağ dışarrı çıkmadığı için erime olmuyormuş.deniliyor ya daha önceki sayfalarda angel ona yaptırdığı 2seans olduğu halde eridiğini belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam.edge34 sen ne kadar fiyata yaptırdın.Çorabı falan sen kendin mi aldın cnm
Ahmet Beyden ben de 3 marta randevu aldım, mutlaka giderim. Ama kafama takılan bişey var. Ben harika bacaklarım olsun istemiyorum. Yani dizüstü kısmımdaki fazla yağlar yeterli olur sanmıtım. Evet zayıf biriyim ve fazla olan biyer yok. ma dizüstüm alt kısma göre kalın ve elimi attığımda bi sürü yağ olduğunu hissediyorum. Belki bacaklarımın mükemmel olması için çok yağ gerekir ve o yağlar da çok olduğundan erime riski olailir. Ama dediğim gibi harika bacaklar istediğimden değil. Normale yakn olmak bile yeterli bana. Çok moralim bozuk kızlar ok üzgünüm. Bu halde nasıl işlerime devam ederim bilmiyorum. Kafam hep bunda.. Bilhassa bu işe başladığımdan beri bu kompleksim arttı. Herkes mini etek giyiniyor ve herkesin süper bacakları var. Yarın yine aynı manzaralarla karşılaşacağm ve yine soracaklar bana niye hiç etek giyinmediğimi.. Sevmiyorum vs diye geçiştireceğim. Hergün psikolojik bir işkence yaşıyorum, bunu ancak çeken bilir, dğerlerine salakça gelir..
Bunları çekexceğime silikon olayım bari diyorum ama silikon da bana mantıklı gelmiyo, sağlıksız geliyo.
Sevg
Merhaba Aslılı,
Bende Hasan Fındıklı'ya gittim, benim bacaklarımada silikon artı yağ enjeksiyonu önerdi. Daha doğrusu ben bacaklarımın olması istediği şekli söyledim, o da bana silikon olmamı önerdi. Ama işte silikon olunca iyileşme süresi çok uzun ben işten o kadar süre izin alamam, çünkü yeni başka bankaya transfer oldum. Birde eşimden gizli yapacağım nasıl 15 gün ondan gizleyebilirim vs. yada seneye ertelemem gerekecek. Ama yağ enjeksiyonu için Ben ,Tulsa belki birkaç arkadaş daha gelicek Ahmet Karacalara gidiceğiz, ayın 27.sinde bakalım o ne diyecek. Bence sende ahmet Karacalar'ında fikrini al, bu konuda . Ya bence benim silikona ihtiyacım yok gibi geliyor çünkü yanlış anlamayın ama bazen mini etek giyerim iki tane kalın çorapla:) ya da ince topuklu ayakkabı ile çorapsız mini etek giyerim , yani insanlardan hep güzel tepkiler aldım. Tamam ince bacaklarım ama ne bileyim silikonluk olduğunu pek düşünmüyorum.. Bilmiyorum belki çok mükemmeliyetçiyim diye bana silikon önerdi.. Neyse bence sende Ahmet beye görün , ondanda aynı cevabı alırsak , belki bende silikon yaptırabilirim ya da bilmiyorum tamamende vazdeçebilirim, en azından yağların erimeden yağ enjeksiyonu yapılacağı zamana kadar