pamuk evet bende çok zayıfım ama bi tek belden almadı benden bel,basen ve bide bu diz kabağının yanlarından aldıki oralar asıl çıkıklığı oluşturan yerlermiş sargılarım çıksın tam anlicam asıl o diz pağından alınan yeri merak ediyorum çünkü ordaki çıkıklık giderse eminim daha iyi olur :) Ben Ferruh Bingül'e yaptırdım ist'dan ankaraya gittim açıkçası anladığım kadarıyla iki bacağım arasındaki açıklık henüz tam istediğim gibi kapanmadı ama bendeki yağlarla ancak bu kadar olur diye düşünüyorum eskiye göre yinede çok çok iyi bunuda anlayabiliyorum
aslılı sargılarım geçsin o haliyle ve önceki haliyle ikisininde resmini isteyen arkadaşklara gönderirirm buraya eklemem ama isteyenlere gönderebilirim bende daha önceden kendi çektiğim önceki halimin resmi vardı tabii silinmediyse hepsini yollarım yapılacak bişey yok gibi bi durum yok aslında aslında benim bacağımda silikona daha uygunmuş doktorlar öyle dedi eğer çok zayıf bi bacağınız varsa gerçekten hemen silikon diyebiliyorlar artık öğrendim bi çok doktorla görüşünce tecrübe ettim :) ama sen silikon değilde yağ enjektesi istiyosan yağ enjektesi yapılıyor ama çok fazla yağın varsa daha sağlıklı olur gerçekten inşallah erimez benimkilerde :)