Bacak dolgusu yaptıran var mı?

edge34 çok geçmiş olsun canım yazını okuyunca bende bi sevindim çünkü bende aşırı zayıfım bacaklarım dal gibi vücudumda öyle yani yağ çıkmaı çok zor anca göbeğimdençıkar ama oda yetermi bilmem senin nerelerden aldılar ve yettimi bide kime ameliyat olmuştun sen canım fiuyatıda çk uygun geldi hem ilerde tekrar etme şansın da olabilir erime oldukça

ben daha çok ameliyattan önceki fotolarınızı merak ediyorum. Papatya tarlası da koyacağını söylemişti, o da koymadı. Birşekilde önceki fotolarınızk doktorunuzdan temin edemez misiniz? Ben c tesi günü hasan fındıka gidiyorum, ama hasan beyin "sizin bacaklarınıza yapılacak bişey yok" ya da sadece silikon önermesinden korkuyorum, çünkü galiba sizinkilere oranla benimkiler çok çarpık..

pamuk evet bende çok zayıfım ama bi tek belden almadı benden bel,basen ve bide bu diz kabağının yanlarından aldıki oralar asıl çıkıklığı oluşturan yerlermiş sargılarım çıksın tam anlicam asıl o diz pağından alınan yeri merak ediyorum çünkü ordaki çıkıklık giderse eminim daha iyi olur :) Ben Ferruh Bingül'e yaptırdım ist'dan ankaraya gittim açıkçası anladığım kadarıyla iki bacağım arasındaki açıklık henüz tam istediğim gibi kapanmadı ama bendeki yağlarla ancak bu kadar olur diye düşünüyorum eskiye göre yinede çok çok iyi bunuda anlayabiliyorum

aslılı sargılarım geçsin o haliyle ve önceki haliyle ikisininde resmini isteyen arkadaşklara gönderirirm buraya eklemem ama isteyenlere gönderebilirim bende daha önceden kendi çektiğim önceki halimin resmi vardı tabii silinmediyse hepsini yollarım yapılacak bişey yok gibi bi durum yok aslında aslında benim bacağımda silikona daha uygunmuş doktorlar öyle dedi eğer çok zayıf bi bacağınız varsa gerçekten hemen silikon diyebiliyorlar artık öğrendim bi çok doktorla görüşünce tecrübe ettim :) ama sen silikon değilde yağ enjektesi istiyosan yağ enjektesi yapılıyor ama çok fazla yağın varsa daha sağlıklı olur gerçekten inşallah erimez benimkilerde :)

egde34 saol canım cevabın için. aslında çok zayıfa silikon banada mantıklı gelen çünkü hem okadar yağ çıkması çok zor hemde zaten çok zayıf olan birinin yağ yakımı metobolizması hızlı olur böylece eklenen yağlarında erimesi hızlı olur gibi geliyor o yüzden ben hep ilk olarak silikon düşündüm ama ozamanda bilekler incecik kalıcak gibi offf o yüzden kafam karışık ama yinede silikon sanki daha cazip geliyor kalıcılığı açısından. zaten zayıflığım yüzünden yağ enjeksiyonunu tercih etsem bile eridiği takdirde 2.kere yağ çıkarıpda tekrar ameliyat edemezler heralde çünkü bidaha yağ zor bulurlar:).peki sen niye yağ enjeksiyonunu tercih ettinde silikon istemedin canımm???

çünkü benim yağ tercih etmemdeki neden öncelikle araştırmalarım sonucu ileri zamanlarda zararlı olduğudur. Hatta burda önceki sayfalarda bi video eklemişler onuda izlemiştim hepten vazgeçtim ilerde silikon kaslarda problem yaratıyormuş ayrıca iyileşme süresi yağ enjektesine göre daha uzun yani 2 hafta bir gibi bir süreci alıyormuş yağ enjektesi bile çok aşırı hareketlerini kısıtlamıyor ama sonuçta yinede bi ağrı sızı var bi anda eskisi gibi hareket edemiyosun oturup kalkarken ağrıyı hissedebiliyosun kii silikonda nasıl olur bilmem o yüzden silikona pek sıcak bakmadım sonuçta yabancı bir madde giriyor vücuduna vücudunun buna nasıl tepki vereceğini bilemezsin. Bence silikon üzerinde iyi düşünülmesi gerekir.

aslında her yabancı maddenin mesela göğüs silikonunnda zararı olabilir ozaman ama bu daha az yapıldığı için sonuçlarını bilemioruz tabi o videoyu bende izlemiştim malesef bide ben dans eğitimi alıyorum bacak kaslarıma bişey olduğu takdirde hareketimi kısıtladığı takdirde iki katı problem yani( offf umarım herşey hepimizin istediği gibi olur sorunsuz kavuşuruz istediğimiz bacaklara

Sarpocum çok güzel olmuş, güle güle kullan...:)

Darısı başımıza, inşallah..

senden ricam kendi bacaklarımla kıyaslamak için opersayondan önceki resminide koyabilir misin....

eski fotolarımı doktordan cumartesi alacağım,o zaman eklerim.Herkese teşekkür ederim,darısı başınıza

sarpo çok güzeş olmuş yağlarında mutlulugunda daim olsun edge34 seninde resimlerini bekliyoruz ayrıca sormak istediğim bişey var sizin bileklerinizede yağ kondumu

sağol tşk ederim benim bileklerime yağ konmadı benim tek sıkıntım o oldu sargıları çıkarttım dünde inceleyebildiğim kadar o kısım ince diceksinizki ince bilek mabul ama öyle olmuyor işte benim bacak yapım zaten ince bileklerimde ona göre haliyle şimdi üst kısım doldu ama bilek kısmı dolmadığı için üstü ne kadar doldurursan doldur eğriliği belli ediyor... sarponun bacak yapısını doktor bize gösterdi ona bakarak söylüyorum onunkiler zaten kalın ve güzel olmuş hatta spicy görünce sarpoya gerek yokmuş falan demişti o şekilde yani bacakları kalın olduğu içinde sarponun bileğe eklenmese bile güzel duruyor ama benimki ince olduğu için bende o kadar güzel durmuyor (
benim henüz resim çekme fırsatım olmadı eşimden gizli olduğu için biliyorsunuz o akşamda evdeyken çekme gibi bir fırsatım olmuyor hoş haftasonuda evde oluyor çekebildiğm zaman çekip yollayacağımdan emin olabilirsiniz bende önceki halimde var doktorlara mail atarken çekmiştim ikisini birden yollarım

ben dolgu işleminden önce bileklerime de istediğimi söylemiştim ve bileklerime de yapıldı.Ama zaten benim bacaklarımdaki açıklık çok fazla değildi.Vücuduma göre zayıf olduğunu düşündüğüm için yaptırdım.Daha önce de etek giyebiliyordum,çok aşırı bir rahatsızlığım yoktu.
Herkese tekrar teşekkür ediyorum.

sarpo çoook geçmiş olsun çok güzel olmuş. bir ömür seninle kalırlar inş. :)
off bende istiyorummmm.
uzun süredir takip ediyorum siteyi ara ara yazsamda hemen hemen hergün forumu ziyaret edip gelişmeleri okuyorum.
evde bikaç deneme ile bacaklarımın nasıl görüneceğine bakıyorum. hakkatten dolgu gerekiyo banada. diz altı bölgem çok zayıf.
saçma belki (gülmeyin lütfen) ama sizde evde ameliyat olmadan nasıl göründüğüne bakabilirsiniz. tuhafiyeden yuvarlak vatka alıp kalın tarafı yukarı gelecek şekilde diz altına iç tarfa çorabın içine koyuyorum (özellikle siyah mus çorap) aynada etekle bakınca çok güzel görünüyor.
Allahım bana da kısmet etsin ve bir ömür erimesin inşallah.
hepinize sevgiler.

bi çok doktor bileklere yapılamayacagını yapılsada hemen eridigini söylüyor bu kişiden kişiye degişiyor sanırım aynı doktorda amaliyat olan arkadaşlar var bu sitede kiminin yagları eridi kimi erimedi gerçekten çok zor bi karar hepimiz için herşeyin en güzeli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…